- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Sorma aynı sorun bende de var. Gerçi ben o küçük odaya zaten bir kanepe koydum. Ama evim çok küçük çocuk odası yapsam kanepdyi koyacak yerim yok benim oğlan da üstüne çıkıp cami açmaya çalışıyor. Benim misafirler hep o kanepede uyur. Siz yer yatağı yapabilirsiniz. Sigmayanlar salonda uyur.Merhaba direk konuya geçiyorum kızlar.evimde bi odam boşta ıvır zıvırlar duruyor.şimdi misafir gelcek , baya kalabalıklar yatcak yer yok yer yatağı vs bi şekilde halletcez. O odaya hemen bi kanepe yada köşe koltuk mu alsam yoksa onları yer yatagında agırlayıp elim rahatlayınca mı alsam?
Bi de bu boş odayı cocuk odası olarak düşünüyorum ama misafire illa yer yapmak lazım mı?
Birde yataklı bazalı uygun kanepe veya l koltuk nerden bulabilirim tavsiyeniz varmı?
Yok yahu misafir gelecek diye gereksiz eşya mı alacaksınMerhaba direk konuya geçiyorum kızlar.evimde bi odam boşta ıvır zıvırlar duruyor.şimdi misafir gelcek , baya kalabalıklar yatcak yer yok yer yatağı vs bi şekilde halletcez. O odaya hemen bi kanepe yada köşe koltuk mu alsam yoksa onları yer yatagında agırlayıp elim rahatlayınca mı alsam?
Bi de bu boş odayı cocuk odası olarak düşünüyorum ama misafire illa yer yapmak lazım mı?
Birde yataklı bazalı uygun kanepe veya l koltuk nerden bulabilirim tavsiyeniz varmı?
Sadece misafirler geldiğinde yatsın diye ama cocuk olunca napcam bilmiyorum işte onları.sadece bi koltuk mu alsam.Kaç gün kalacak misafirleriniz. Normalde o koltukları kullanacak mısınız. Yoksa sırf misafir için mi alınacak.
O zaman hiç gerek yok bence. İki üç gün gelip gidecekler. Herkes uygun yerde yatar. Çocuk odası yapmak daha mantıklıSadece misafirler geldiğinde yatsın diye ama cocuk olunca napcam bilmiyorum işte onları.sadece bi koltuk mu alsam.
3 gün kalcaklar
Hiç istemediğimden yapmamıştım. Ama Şimdi misaifr gelince napcağımı bilemedim iştesırf misafir için oda düzme olayı da bi bizim memlekette var. yer yoksa serin yer yatağını yatsınlar. sonra çocuğunuz için düzersiniz o odayı.
Acaba sadece bi kanepe mi alsam çocugun odasına da ilerde yatak dolap sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?