• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir odası?- çocuk odası?

misafir geçisi, çocuk kalıcı. misafir 3 gün kalıp gider, çocuk en garanti 20sine kadar sizinle birlikte. 20 sene evde yaşayacak biri için 3 gün kalıp gidecek misafirleri ön planda tutup onlara oda hazırlamam. sonra çocuğunuz benim gibi 22 sene boyunca odasız kalır da içinde hep bir ukte kalır bu. evlendim kendi evim var ama eskiden bir odam yoktu, kıyafetlerim abimlerin odasındaki dolaptaydı, oturma odasında uyuyordum vs. ve hala aklıma geldikçe üzülürüm. ona göre hareket edin siz de bence.

Yatılı gelen misafir durumunuzu bilerek gelmiştir.maddi gücünüz yoksa başkası için boşuna masraf yapmayın.yer yatağı rahat da olur.şimdilik öyle idare edin

misafir geçisi, çocuk kalıcı. misafir 3 gün kalıp gider, çocuk en garanti 20sine kadar sizinle birlikte. 20 sene evde yaşayacak biri için 3 gün kalıp gidecek misafirleri ön planda tutup onlara oda hazırlamam. sonra çocuğunuz benim gibi 22 sene boyunca odasız kalır da içinde hep bir ukte kalır bu. evlendim kendi evim var ama eskiden bir odam yoktu, kıyafetlerim abimlerin odasındaki dolaptaydı, oturma odasında uyuyordum vs. ve hala aklıma geldikçe üzülürüm. ona göre hareket edin siz de bence.
Çok üzüldüm ya. Çok haklısınız.

Yer yatağı rahat olur ya, neden illa koltuk diye şartladın ki kendini?
Rahatlık olarak bakarsan koltukta yatmak hiç rahat değil. Salonun güzel ve yatısız misafiri güzelce ağırlayabiliyorsan hiç öyle koltuk döşek işlerine girişme.
Çocuğa da güzel bir oda yaptırırsın zamanı gelince.

Canım kayınvalidem memleketinden gelicek,salonlarda sürünmesin diye misafir odası yaptım geldi dünyanın kaç bucak olduğunu gösterip gitti saolsun.
Şimdi 2+1 ev arıyorum çaktırmadan misafir odasını hayatımdan sonsuza kadar çıkarmak için

Yer yatağı rahat olur ya, neden illa koltuk diye şartladın ki kendini?
Rahatlık olarak bakarsan koltukta yatmak hiç rahat değil. Salonun güzel ve yatısız misafiri güzelce ağırlayabiliyorsan hiç öyle koltuk döşek işlerine girişme.
Çocuğa da güzel bir oda yaptırırsın zamanı gelince.
Ya ayıp olursa diye dedim ama olmazmış herkes sağolsun normal birseymiş
Canım kayınvalidem memleketinden gelicek,salonlarda sürünmesin diye misafir odası yaptım geldi dünyanın kaç bucak olduğunu gösterip gitti saolsun.
Şimdi 2+1 ev arıyorum çaktırmadan misafir odasını hayatımdan sonsuza kadar çıkarmak için
Nedennnnn ya

misafir için koltuk takımı alınır mı hiç
Her gelen kalır diye dedm ama saçmaymış sanırım bilemiyorum

her gelende yerını rahat bulup yayılıp kalmasın mumkunse

ayy şu yatılı misafirden nefret ediyorum , allah affetsin

Odaniz buyukse alttan cekmeli baza alın iki kisi yatar.ilerde cocuklarinizda yatar.ama kanepe almak sacma yerde yatsinlar

Ya ayıp olursa diye dedim ama olmazmış herkes sağolsun normal birseymiş

Ay yok, neden ayıp olsun.
Otel değil ki sizin eviniz.
Ben de şuan 2+1 de kalıyorum, misafire şişme yatak düşünüyorum.

Ama taşınırsam çocukların odasını ayırmak için 3+1 planlıyorum. Yine misafire oda kalmadı:) kırk yılın başı biri gelip kalacak diye oda yapmak israf. He belirli rutinde gelen akraba arkadaş vs varsa o zaman düşünülebilir onlar için de oda.

Ya çok sağolun. Aslında ilerde çocuğa ailelrden biri bakacak onlar için de iyi olur demiştim ama evet ertelemek ve şimdilik şişme yatak almak daha mantıklı sanırım

Yer yatağı bence. Hem kalabalık olacak diyorsunuz normal bir kanepede kaç kişi uyuyabilir ki?

Back
X