• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir odası?- çocuk odası?

Bosver misafiri .Artık cocuk odasınada cift kisilik yatak alınıyor .Cok rahat .Yerin müsaitse cift kisilik yatak alırsın cocugun biraz büyüyünce .Oglum tek kisilik yatagına sıgamıyor yakında taşınacağım galiba .Cift kisilik yatak almayı düşünüyorum.

Yılda max bi iki kere böyle kalabalık gelir sanırım evi esyaya boğasım da yok bakalım

Misafir bu ya, evin düzenini neden degistiresin.
O kadar lüks isteyen zaten otelde kalir.
Misafirlik benim hos hosuma gitmez. Param oldugu sürece otelde kalirim. Kimseye rahatsizlik vermek istemem.
siz temiz temiz hazirlayin herseyi yeterlidir

Boşuna koltuk kanepe alıp masraf yapmayın. Yer yatagı içinize sinmiyorsa şişme yataklardan alın. Sanırım 100 tl gibi bir rakamı var

Misafir odası ne ya?
Sanki yılın 6 ayı yatılı misafir mi agirliyosunuz?
Bizim evde internetten alınma şişme yatak var, kendi kendini 5 dakikada sisiriyor. Bir de rahat bir de rahat ki sormayın...onlardan alın yeter
Misafir umduğunu değil bulduğu yerde yatar.
Şimdi oda yapsan çocuk olunca bir de eşyalardan kurtulmaya çalışacaksın, ne gerek var?

Misafirim salonda yatar. Bi odam müsait olmasına rağmen yine de salonda yatırırdım. Şimdi 2.oğlum geliyor o müsait oda da çocuk odası oldu. O yüzden bi yer yatağı yapın diyorum ben veya salonda yatırın.

Misafir odası ne ya?
Sanki yılın 6 ayı yatılı misafir mi agirliyosunuz?
Bizim evde internetten alınma şişme yatak var, kendi kendini 5 dakikada sisiriyor. Bir de rahat bir de rahat ki sormayın...onlardan alın yeter
Misafir umduğunu değil bulduğu yerde yatar.
Şimdi oda yapsan çocuk olunca bir de eşyalardan kurtulmaya çalışacaksın, ne gerek var?
Evet işte sonra da kurtulmaya çalışcam sıkıntı o. Şişme yatağın markası ne ?

Misafirim salonda yatar. Bi odam müsait olmasına rağmen yine de salonda yatırırdım. Şimdi 2.oğlum geliyor o müsait oda da çocuk odası oldu. O yüzden bi yer yatağı yapın diyorum ben veya salonda yatırın.
Dimi ya çocuk olunca napcaz ? Bi de koltuk fiyatları uçmuş gitmiş hep

3 günlük misafir için koltuk almayın. Yere serecek yatağınız var mı bilmiyorum. Yoksa da o tarz bir şey alın. İleride çocuğunuz olduğunda gerekli eşyaları alırsınız.

Merhaba direk konuya geçiyorum kızlar.evimde bi odam boşta ıvır zıvırlar duruyor.şimdi misafir gelcek , baya kalabalıklar yatcak yer yok yer yatağı vs bi şekilde halletcez. O odaya hemen bi kanepe yada köşe koltuk mu alsam yoksa onları yer yatagında agırlayıp elim rahatlayınca mı alsam?
Bi de bu boş odayı cocuk odası olarak düşünüyorum ama misafire illa yer yapmak lazım mı?
Birde yataklı bazalı uygun kanepe veya l koltuk nerden bulabilirim tavsiyeniz varmı?
Çocuk odası yap siz ailece sürekli yaşayacaksınız orada, misafir gelicek gidicek. Fazla odanız varsa tamam ama yoksa kasmayın

Evet işte sonra da kurtulmaya çalışcam sıkıntı o. Şişme yatağın markası ne ?

Intex markası. Üst yüzeyi kadife gibi bir kumaştan. Cift kişilik biz yüz liraya falan almıştık teee kaç sene önce Hepsiburada 'dan. Tavsiye de ederim yani.
Misafir için koltuk takımı almaktan iyidir

Bencede bir kerelik misafir için koltuk masrafına girmeyin. Yer yatağı hazırlayın yada salondaki/oturma odasındaki koltuklarda yatsınlar. İlerde de o boş odaya güzel bir çocuk odası yap Allah nasip ederse.

Merhaba direk konuya geçiyorum kızlar.evimde bi odam boşta ıvır zıvırlar duruyor.şimdi misafir gelcek , baya kalabalıklar yatcak yer yok yer yatağı vs bi şekilde halletcez. O odaya hemen bi kanepe yada köşe koltuk mu alsam yoksa onları yer yatagında agırlayıp elim rahatlayınca mı alsam?
Bi de bu boş odayı cocuk odası olarak düşünüyorum ama misafire illa yer yapmak lazım mı?
Birde yataklı bazalı uygun kanepe veya l koltuk nerden bulabilirim tavsiyeniz varmı?
Eminim cocugunuz kirk yilda bir gelecek misafirlerden degerlidir. Tabii ki cocuk odasi yapin. Ayrica misafir icin maddi durumunuz iyi olmadigi halde niye kolyuk falan alasiniz. Yaparsiniz bir yer yatagi olur biter.

Yurdumuzun genel sorunu. Evimiz 3+1, 1 odam salon koltuklar çekyat şeklinde, 1 odam oturma odası l koltuk 2 kişilik yatak oluyor, boş bir odam var eşim hala misafir odası yapma derdinde. Gerçi çocuğumuz olmuyor ama ben orayı bekletmek istiyorum bir umut...

Yurdumuzun genel sorunu. Evimiz 3+1, 1 odam salon koltuklar çekyat şeklinde, 1 odam oturma odası l koltuk 2 kişilik yatak oluyor, boş bir odam var eşim hala misafir odası yapma derdinde. Gerçi çocuğumuz olmuyor ama ben orayı bekletmek istiyorum bir umut...
İnşallah olur

kk okudukca hayretler icinde kaliyorum kimisi misafirden nefret eder kimisi oturma grubu alir.uzun sureli kalamayacak kisiler icin yatak alindigini ilk defa duydum sizden.cocuk odasi yapin tabiki kimseyi de onun odasinda yatirmayin

Evet şişme yatak nasıl olur ki
Ben kullandım.Hatta misafir için değil kendim misafir olarak gittiğim yere götürdüm.Annem ve kayin validemde yillarca esim ,ben ve kizim bu yatakta yattik:KK52:5 senenin sonunda hava kaçırıyor artık.Pompasi otomatik olsun.Fise takınca iki dakikada sısiyor

Bu konudaki düşüncem net...
Ev gelecek misafir için değil evde yaşayan kisiler için düzenlenir..bu küçük bebek bile olsa fikrim aynıdır...

Back
X