- 9 Temmuz 2021
- 2.989
- 5.572
- 108
- 29
Bence amca kafasina gore cagirmis veya esine sizin kalacaginiz 13 -17 saat araligini soylememis.eside bi cay kahve icer 2 saat oturur hider diye dusunmus.aksama agir yemekli hazirlikli misafirim olsa sabahtan baska misafir istemezdim hem ona hem ona nasil yetisicem diye. Keske orda aksam misafiriniz varmis bilsem bu gun gelmezdim derdim amca ve teyzenin yaninda .amca klasik dusuncesiz kocaSiz yazinca sorguladim esimi. Tam olarak soyle oldu. Ben bu ilde kisa sureli olarak gorevlendirildim yani calisiyorum. Tek bos gunum de bugundu. Dun ev sahibi amca, esime “zuzuşu da goremedik yarin tatilmis bize gelsin hanimla kiz evde onlarla zaman gecirir bizde de ufaklik var cocuklar oynar” demis. Esim de tamam konusup yarin donerim demis. Bugun 11 gibi tekrar aradi hadi buyrun gelin diye. Musaitseniz ogle arasi birakip mesaiden sonra almaya gelirim diye konusuldu (13:00-17:00 orada kalacagimiz zaman) Amca da okledi. Ama misafirlige gelen avrupalilar teyzenin akrabalari acaba kari koca arasinda iletisimsizlik mi oldu? Amca kafasina gore mi bizi cagirdi? Cunku sizin yazdiginiz gibi tutarsizliklar var. Cok mantikli geldi suan.