• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir misafiri sevmezmiş

Siz yazinca sorguladim esimi. Tam olarak soyle oldu. Ben bu ilde kisa sureli olarak gorevlendirildim yani calisiyorum. Tek bos gunum de bugundu. Dun ev sahibi amca, esime “zuzuşu da goremedik yarin tatilmis bize gelsin hanimla kiz evde onlarla zaman gecirir bizde de ufaklik var cocuklar oynar” demis. Esim de tamam konusup yarin donerim demis. Bugun 11 gibi tekrar aradi hadi buyrun gelin diye. Musaitseniz ogle arasi birakip mesaiden sonra almaya gelirim diye konusuldu (13:00-17:00 orada kalacagimiz zaman) Amca da okledi. Ama misafirlige gelen avrupalilar teyzenin akrabalari acaba kari koca arasinda iletisimsizlik mi oldu? Amca kafasina gore mi bizi cagirdi? Cunku sizin yazdiginiz gibi tutarsizliklar var. Cok mantikli geldi suan.
Bence amca kafasina gore cagirmis veya esine sizin kalacaginiz 13 -17 saat araligini soylememis.eside bi cay kahve icer 2 saat oturur hider diye dusunmus.aksama agir yemekli hazirlikli misafirim olsa sabahtan baska misafir istemezdim hem ona hem ona nasil yetisicem diye. Keske orda aksam misafiriniz varmis bilsem bu gun gelmezdim derdim amca ve teyzenin yaninda .amca klasik dusuncesiz koca

[
Siz yazinca sorguladim esimi. Tam olarak soyle oldu. Ben bu ilde kisa sureli olarak gorevlendirildim yani calisiyorum. Tek bos gunum de bugundu. Dun ev sahibi amca, esime “zuzuşu da goremedik yarin tatilmis bize gelsin hanimla kiz evde onlarla zaman gecirir bizde de ufaklik var cocuklar oynar” demis. Esim de tamam konusup yarin donerim demis. Bugun 11 gibi tekrar aradi hadi buyrun gelin diye. Musaitseniz ogle arasi birakip mesaiden sonra almaya gelirim diye konusuldu (13:00-17:00 orada kalacagimiz zaman) Amca da okledi. Ama misafirlige gelen avrupalilar teyzenin akrabalari acaba kari koca arasinda iletisimsizlik mi oldu? Amca kafasina gore mi bizi cagirdi? Cunku sizin yazdiginiz gibi tutarsizliklar var. Cok mantikli geldi suan.
Her şekilde bu hikayede yanan siz olmuşsunuz 😥🤷‍♀️

Rahatsız olduğunuz noktada neden oradan kibarca izin isteyip ayrılmadınız? Dışarda bir yerde vakit geçirir yine de ayrılırdım o evden.valla ben olsam bi kaç gün sonraki etkinliğe gidip yüzyüze gelmezdim kesin :)
Ama köyde nereye gitsin ki

gider sokakta oturursun ama yine de ev işi yapmaya başladıkları an o evde oturmazsın ama yaa.
adamı da hemen ararsın, meseleden bahsedersin gelip alsın kardeşim ne münasebet.
ev sahibi senin kalacağın saatleri bilip bir de aynı gün avrupalıları davet ederek hata etmiş.

Evın hanımının haberı olmadan cagırılmıssınız :(Kadın kadına program yapın bıdahakıne.Erkeklere gore hava hos,butun koy o gun mısafırlıge gelse,nolck cnm der gecerler.

Merhaba hanimlar bugun yasadigim olmuz bir olayi anlatmak ve fikirlerinizi ogrenmek icin yaziyorum. Cok uzatirsam affola.
Bugun koy tarzi bir yerde esimin yakinina davetleri uzerine misafirlige gittim oglumla esim bizi birakti ve calismak uzere yanimizdan ayrildi. İsi bitince bizi almaya gelecekti. Ev sahibiyle 1 kahve ictik biraz sohbet ettik. Megerse bu kisilerin aksam yemegine Avrupadan gelen akraba grubu gelecekmis haliye ev sahibi ve benimle yasit kizi temizlik yemek hazirlik moduna gectiler. Ben de bir kosede takildim, oglumla ilgilendim, burayi takip ettim vs. Esimin isi uzayinca fazladan yarim saat kalmis oldum.
Ardindan Avrupali misafirler geldi. O sirada oglum evin yegeni olan cocukla gayet guzel neseli neseli oyunuyordu sadece sesleri biraz yuksekti. Avrupali teyzeler bundan rahatsiz olacaklarki yari Turkce yari yabanci dilde sikayetlenmeye basladilar (bilmiyorlarki unide 3 sene secmeli o dili ogrendim ben) off kafam sisti, bunlar ne zaman gidecek tadinda cumleler. Oglumu ve arkadasini ikaz ettim sessiz olun diye ama pek faydasi olmadi (4 ve 5 yas) sonrasinda Avrupali teyzelerden biri oglumu azarladi “sus bakiyim senin sesin cok cikiyor”. Ben de cocuklari bahceye gonderdim oynasinlar diye. Pesinden esyalarimi toplayip ben de indim. Sinirim bozuldugu icin yuzum dusuktu. Ev sahibi amca yanima geldi iyi misin kizim ne oldu diyince aglamaya basladim konusamadim. O sirada esim geldi haldur huldur arabaya binip uzaklastik. Ev sahibiyle vedalasmadan kabaca ayrildigim icin ayip etmis oldum ama modum dusuktu insanlari da darlandirmak istemedim. Bir kac gun sonra tekrar gorusecegimiz bir ortamda olacagiz nasil davranmami tavsiye edersiniz.
Çocuğuma bağıracak bende susucam ve sonra ağlıcam pehh yerim o Avrupalıları yerım heh

Evın hanımının haberı olmadan cagırılmıssınız :KK43:Kadın kadına program yapın bıdahakıne.Erkeklere gore hava hos,butun koy o gun mısafırlıge gelse,nolck cnm der gecerler.
Ev sabibine hos akal demeden evden cikmis daha kadin kadinada program zor.ne olursa olsun ev sahibine alasmarladik demeliydi .

her şeye neden ağlıyorsunuz ya anlamadığım nokta bu yaşadığınızda ağlayacak ne var ? bu arada oyum avrupalı teyzelerden yana. türk çocukları gürültü konusunda tam bir facia oluyor.
Avrupacı teyzeler çok mu sessiz? İki komşum var yazları Avrupa dan gelen. Orda süt dökmüş kedi, burda tam çingene. İki kere gittim uyardım sessiz olun diye. Gece gece bağırarak gülmeler, kapının önüne çöp yığmalar. Bunlar gördüğüm tek örnek de değil üstelik.

Merhaba hanimlar bugun yasadigim olmuz bir olayi anlatmak ve fikirlerinizi ogrenmek icin yaziyorum. Cok uzatirsam affola.
Bugun koy tarzi bir yerde esimin yakinina davetleri uzerine misafirlige gittim oglumla esim bizi birakti ve calismak uzere yanimizdan ayrildi. İsi bitince bizi almaya gelecekti. Ev sahibiyle 1 kahve ictik biraz sohbet ettik. Megerse bu kisilerin aksam yemegine Avrupadan gelen akraba grubu gelecekmis haliye ev sahibi ve benimle yasit kizi temizlik yemek hazirlik moduna gectiler. Ben de bir kosede takildim, oglumla ilgilendim, burayi takip ettim vs. Esimin isi uzayinca fazladan yarim saat kalmis oldum.
Ardindan Avrupali misafirler geldi. O sirada oglum evin yegeni olan cocukla gayet guzel neseli neseli oyunuyordu sadece sesleri biraz yuksekti. Avrupali teyzeler bundan rahatsiz olacaklarki yari Turkce yari yabanci dilde sikayetlenmeye basladilar (bilmiyorlarki unide 3 sene secmeli o dili ogrendim ben) off kafam sisti, bunlar ne zaman gidecek tadinda cumleler. Oglumu ve arkadasini ikaz ettim sessiz olun diye ama pek faydasi olmadi (4 ve 5 yas) sonrasinda Avrupali teyzelerden biri oglumu azarladi “sus bakiyim senin sesin cok cikiyor”. Ben de cocuklari bahceye gonderdim oynasinlar diye. Pesinden esyalarimi toplayip ben de indim. Sinirim bozuldugu icin yuzum dusuktu. Ev sahibi amca yanima geldi iyi misin kizim ne oldu diyince aglamaya basladim konusamadim. O sirada esim geldi haldur huldur arabaya binip uzaklastik. Ev sahibiyle vedalasmadan kabaca ayrildigim icin ayip etmis oldum ama modum dusuktu insanlari da darlandirmak istemedim. Bir kac gun sonra tekrar gorusecegimiz bir ortamda olacagiz nasil davranmami tavsiye edersiniz.

Gelen konukların çocuğunuza muamelesini ayrı tutuyorum ama siz akşam yemeğine davetli değilmişsiniz, insanlar hazırlığa başladıklarında kalkıp gitmeniz gerekiyordu. Yemekte sizinle olmak isteselerdi zaten davetli olurdunuz, yanlış anlamayın ama bence asıl kabalık sizin kalkıp gitmemeniz olmuş. Keşke eşinizi beklerken çocuğu parka götürseydiniz.

Bence herkes bir tuhaf davranmış. Ev sahibi madem akşam ağır misafirin vardı temizlik işin vardı niye gündüz misafir çağırıyordu bir de aracla gelecek mesafe de saçma. Konu sahibi çok pasif ilk temizliğe başladığında kalkmaliydi eşini aramaliydi. Teyzeler Avrupalı ama yüzüne karşı yabancı dilde dedikodu yapıyor

Bence en baştan oraya gitmeniz hata. Anladığım kadarıyla sizin bu insanlarla bir samimiyetiniz yok, eşinizin ahbapları. Eşinizin de olmadığı bir ortamda tüm gün kalmak çok abes. Yanlış anlamayın ama ben insanların bu kadar rahat davranabilmesine şaşıyorum. Sırf bahçesi, tarlası ne bileyim havuzu var diye sürekli birilerini ağırlamak zorunda kalıyor bazı ev sahipleri. Ben olsam zaten gitmezdim, sizin baştan sona yaptıklarınız hep falso olmuş.

her şeye neden ağlıyorsunuz ya anlamadığım nokta bu yaşadığınızda ağlayacak ne var ? bu arada oyum avrupalı teyzelerden yana. türk çocukları gürültü konusunda tam bir facia oluyor.
Yapma bunu yapma. Teyzeler kötü kötü teyzeler zalım zalım.

Ev sabibine hos akal demeden evden cikmis daha kadin kadinada program zor.ne olursa olsun ev sahibine alasmarladik demeliydi .
İstanbula donmeden kapidan konusup kusura bakmayin anlik uzuldum fazla tepki verdim tadinda bir konusma yapmayi planliyorum.

Ay aglamak nedir yaa. Temizlige baslamislar daha niye orda duruyorsunuz siz de garipsiniz. Alin cocugunuzu çikın gidin çarşida falan dolasip esinizi bekleyin parka gidin vs. Orda istenmeyen olarak oturmussunuz.

Ay aglamak nedir yaa. Temizlige baslamislar daha niye orda duruyorsunuz siz de garipsiniz. Alin cocugunuzu çikın gidin çarşida falan dolasip esinizi bekleyin parka gidin vs. Orda istenmeyen olarak oturmussunuz.
Suan geriye donup baktigimda gereksiz dram yapmisim bence de sacma.
No çarşı no park no taksi / dolmus no cafe. Yes tarla everywhere tarla.

Herkesin eşin gelip alsaymış hemen tavrı çok anlmasız geldi. Adam mesaideymiş. Nasıl hemen işini bırakıp gelsin ki? Her meslekte öyle rahat rahat bir çıkıp geleceğim denmiyor.
Aynen benim de dikkatimi çekti. Bazıları demiş kocamı darlardım falan fistan. Öyle babanın dükkanı gibi istediğin zaman bırakıp çıkılacak bir yer varsa gidip orda çalışalm😂😂😂

Back