Merhaba hanimlar bugun yasadigim olmuz bir olayi anlatmak ve fikirlerinizi ogrenmek icin yaziyorum. Cok uzatirsam affola.
Bugun koy tarzi bir yerde esimin yakinina davetleri uzerine misafirlige gittim oglumla esim bizi birakti ve calismak uzere yanimizdan ayrildi. İsi bitince bizi almaya gelecekti. Ev sahibiyle 1 kahve ictik biraz sohbet ettik. Megerse bu kisilerin aksam yemegine Avrupadan gelen akraba grubu gelecekmis haliye ev sahibi ve benimle yasit kizi temizlik yemek hazirlik moduna gectiler. Ben de bir kosede takildim, oglumla ilgilendim, burayi takip ettim vs. Esimin isi uzayinca fazladan yarim saat kalmis oldum.
Ardindan Avrupali misafirler geldi. O sirada oglum evin yegeni olan cocukla gayet guzel neseli neseli oyunuyordu sadece sesleri biraz yuksekti. Avrupali teyzeler bundan rahatsiz olacaklarki yari Turkce yari yabanci dilde sikayetlenmeye basladilar (bilmiyorlarki unide 3 sene secmeli o dili ogrendim ben) off kafam sisti, bunlar ne zaman gidecek tadinda cumleler. Oglumu ve arkadasini ikaz ettim sessiz olun diye ama pek faydasi olmadi (4 ve 5 yas) sonrasinda Avrupali teyzelerden biri oglumu azarladi “sus bakiyim senin sesin cok cikiyor”. Ben de cocuklari bahceye gonderdim oynasinlar diye. Pesinden esyalarimi toplayip ben de indim. Sinirim bozuldugu icin yuzum dusuktu. Ev sahibi amca yanima geldi iyi misin kizim ne oldu diyince aglamaya basladim konusamadim. O sirada esim geldi haldur huldur arabaya binip uzaklastik. Ev sahibiyle vedalasmadan kabaca ayrildigim icin ayip etmis oldum ama modum dusuktu insanlari da darlandirmak istemedim. Bir kac gun sonra tekrar gorusecegimiz bir ortamda olacagiz nasil davranmami tavsiye edersiniz.