- 12 Temmuz 2022
- 25.077
- 3
- 89.615
- 528
Hindi düşünür. Normal kadınlar zaten kocasını aldatacağına boşanır da malum hindiciğimizin fikirleri azıcıkın farklıYa ama kendisi de evli olsa kocasını aldatan kadın kayinvalideye ayıp olur mu diye düşünmez ki bilemedim shdhjs
Arayı bağlayamadın tabi eski mesajlarının görülebilceğini bilmiyodunTroll değilim. işin aslı çok başka. Teşekkür ederim yorumlar için yine de
Müge Anlı gibi tahtaya çizeceğim şimdi bi dkŞu şekli bile karışık. Yorumum bittikten sonra tekra okuyup anlamaya çalışacağım.
Konu sahibi senin kocan yok kiii olarak dinle sen bunu. Ah Mügecim olacak ki ne güzel ayar verirdi.
Farklı olan ne anlatın da ona göre yorum yapalım değil mi?? Konu açtığınıza göre yorum istiyorsunuz diye tahmin ediyorumiki gün önce böyle bir konu açacağım sonra unutacağım. Lütfen..konu çok farklı
Cancağzım, bir dk. Ortalık karıştı, 2 kocalı Hürmüz olabilir karşımızdaki
Çekirdek,çay ne varsa al ,gel cancağızım, ben kahve yapacağimCancağzım, bir dk. Ortalık karıştı, 2 kocalı Hürmüz olabilir karşımızdaki
Aaa tobe tobe kız bu nasıl islerNasıl ya konu sahibi tüp bebek filan yapıyor evli değil mi
Şimdi içtim kahvemi, kuru incir varÇekirdek,çay ne varsa al ,gel cancağızım, ben kahve yapacağim
Oh mis,yarasınŞimdi içtim kahvemi, kuru incir var
Bendende bir bir +Zekânız karşısında hayranlığını belirtmeden geçmek istemedim. Harfiyen doğru her cümleniz.
Valla ben kv kp den misafir olmaz kafasindayim. Madem aileyiz ben kendi ailemin yanında nasıl davranirsam onların yanında da aynı davranırım. Eğer kendini sürekli rahatsız hissedersem zaten gelmelerini istemem ki benim rahatım kaçarsa bir süre sonra başkalarının da rahatını kaciririm. Kendi rahatindan ödün verip rahat ettireceğim tek kişi kendi evladım.Kayinvalidem bende kalıyor iki haftadır. Ben normalde işten gelince uyurum , sonra eşimle dışarı çıkarız .akşam yemeğini dışarda yeriz.
Kayinvalidem evdeyken dışarı çıkamıyoruz çıkmak istemiyor.
Yanında uzanamıyorum. Uyuyamiyorum. Bunları yaparsam çok mu abes kaçar?
Yanlış anlasilmak istemiyorum ama daha ne kadar kalacak bilmiyorum
Konu sahibi köşeye sıkıştı, kaçtı sanki Müge aplaa
Ben o gelesiye az daha detaylandırdım. İnşallah ilgili kaynana ve "eşin eşi" de gelir de aydınlatırız olayı, tüm kolluk kuvvetleri arkamızdaKonu sahibi köşeye sıkıştı, kaçtı sanki Müge aplaa
Yeni sarmal konusuyla gelir muhtemelenBen o gelesiye az daha detaylandırdım. İnşallah ilgili kaynana ve "eşin eşi" de gelir de aydınlatırız olayı, tüm kolluk kuvvetleri arkamızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?