- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Onu bilmiyorum ama önceki konusu Kıbrısta nikahsız tüp bebek yaparlar mıydıResmi nikah olmadan oluyor mu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum ama önceki konusu Kıbrısta nikahsız tüp bebek yaparlar mıydıResmi nikah olmadan oluyor mu ya
Evli olduğunu düşünüyor. Yada nicki doğru hindi kısmı hariç yalan yanlış konular açıyorNasıl ya konu sahibi tüp bebek filan yapıyor evli değil mi
Maddi durumumuz elveriyor. Ev yemeği sevmiyoruz. Sorun nedir anlamadımKayınvalidenizin iki haftadır sizde olması dışında ne güzel hayat .
işten eve gel, yat uyu.
koca gelince hadi dışarı yemeğe .
uyumak yerine iki tabak yemek yapsana diyen yok yani haaaa , güzel hayal ay pardon hayat
Zekânız karşısında hayranlığını belirtmeden geçmek istemedim. Harfiyen doğru her cümleniz.Evli sevgilinin annesi sende falan kalmıyor. İlişkinizin aile içinde kabul gördüğünü ima etmek için böyle bir yalan uydurdun. Eğer böyle bir Durum olsaydı diğer konunda tatillerde arkadaş olarak ailesine gittim ama anlamışlardır onlar da durumu demezdin. Eşin yok, kayınvaliden yok. Senin de sözlükteki karşılığın sevgili bile değil.
Neresi ütopya? Merkezde oturuyoruz. Evin karşısında kahvaltı üstüne çay bahçesi var. 20 30 metre arayla restoranlar var.Nick çok güzelmiş, akşamları işten gelince uyuyup yemeği dışarıda yeme ütopyası daha güzel
Tedavi olun çok acil bir şeklide!Maddi durumumuz elveriyor. Ev yemeği sevmiyoruz. Sorun nedir anlamadım
Ama senin kocan yok birlikte yemek yiyebileceğinNeresi ütopya? Merkezde oturuyoruz. Evin karşısında kahvaltı üstüne çay bahçesi var. 20 30 metre arayla restoranlar var.
Delirdiniz mi ? Evliyim yahuAma senin kocan yok birlikte yemek yiyebileceğin
Sevgilim derken?Evli sevgilinin annesi sende falan kalmıyor. İlişkinizin aile içinde kabul gördüğünü ima etmek için böyle bir yalan uydurdun. Eğer böyle bir Durum olsaydı diğer konunda tatillerde arkadaş olarak ailesine gittim ama anlamışlardır onlar da durumu demezdin. Eşin yok, kayınvaliden yok. Senin de sözlükteki karşılığın sevgili bile değil.
Niyeyse ikincisi hep daha kötü olur ama ağızlarını acamazlarAy bir de böyle karısını aldatan gözü dışarda olan erkekleri karısı doğru düzgün ev işi yapmaz eve bakmaz diye aklamaya çalışırlar ya. Sanki şuna bak bu da gelip k.çını devirip yatıyormuş sonra yemek dışardan.
Kusura bakmayın bizim köyde bakkal bile yok bana ütopya gibi geldi,ne kadar şanslısınız ayrıca kayinvalideniz de çok şanslı eminim sizi yanlış anlamayacaktır.Neresi ütopya? Merkezde oturuyoruz. Evin karşısında kahvaltı üstüne çay bahçesi var. 20 30 metre arayla restoranlar var.
Kimle başkasıyla evli olan adamla mi? O zaman da yalancisiniz siz konu acmadiniz mi Kıbrıs ta yasa dışı çocuk yapmak içinDelirdiniz mi ? Evliyim yahu
Aaa ne var tüp bebek tedavisinden bahsediyorum hemen kızıyorsunuz.Benimle ne hakla bu şekilde kendinize gelin. Üslup olarak sizin tedaviye ihtiyacınız var
Aynı fikirdeyim.Evli sevgilinin annesi sende falan kalmıyor. İlişkinizin aile içinde kabul gördüğünü ima etmek için böyle bir yalan uydurdun. Eğer böyle bir Durum olsaydı diğer konunda tatillerde arkadaş olarak ailesine gittim ama anlamışlardır onlar da durumu demezdin. Eşin yok, kayınvaliden yok. Senin de sözlükteki karşılığın sevgili bile değil.