Benim bebekli bi arkadasim var
Ne zaman gitsek hazir kurabiyelerden koyar gecer
Yakin zamanlarda dogum yaptik
Kiz
boyle
Manikur vs aksatmaz
Ben
boyleyim
yuzume krem sursem botox yaptirmisim gibi hissediyorum
ellerim suyla ugrasmaktan mahvoldu
Insaatta calissam boyle yipranmazdi
ona cok ozeniyorum valla keske oyle olabilsem
En iyisini yapıyor :)
Bir hikaye var ya ;
İki kadın tatilden dönmüşler, biri hemen eve girişmiş temizlik yemek falan diğeri de direk kuaföre gitmiş saçını makyajını yaptırmaya.
Akşam olmuş 1.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış ev mis gibi olmuş yemek kokuları mis gibi ama kadın per perişan terlemiş, adam demiş ki böyle temiz eve böyle bakımsız kadın olmaz karısını değiştirmiş.
2.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış afeti dünya. Kadın bakımlı, ama evi pislik götürüyor, demiş ki adam böyle bakımlı kadına böyle pis ev olmaz; evi değiştirmiş
Tabii hikaye iğrenç ataerkil ama mantık olarak doğru. Kendini heder ediyorsun, gelene en güzel yemegi hazırlamak için heder oluyorsun da ne oluyor:) gelen zaten senin güzel yüzünü görmeye geliyor.
Bence insanların fikirlerini, eleştirilerini daha az onemsemek konusunda çalışmalar yap. Senin - senin evin hakkında isteyen istediğini düşünsün. Seni seven zaten ne yapsan güzel görür. Sana karşı gıcıkligi olan takacak bir şey bulur.
Bak kadin programlarina. İnsanlar en iyi hallerini sunuyorlar, yine birileri begenmiyor.
Ayrıca begenmese ne olur
benim bir arkadaşımin evine davetliydim. Gencecik kız her yere Gold birşeyler atmış. Tavandaki abajur kartonpiyeri bile Gold detayliydi. Şok oldum, böyle bir evi hiç beklemezdim ondan. Sonuç olarak kız ve kocası belki kaç maaşını bu dekorasyona harcamislar - ne emek vermisler. Ama beğenmedim yani
O yüzden cok takılma. Senin zevkin baskasina kötü gelebilir, yaptığın temizlik ona yetersiz gelebilir, severek yaptığın yemekteki kırmızı biber onu yediğine pişman edebilir... Bunlari dert etmek yerine sana en kolay şeyi yap, güler yüzünle karsila insanları. Sonucta aç doyurmaya çağırmıyorsun, seninle zaman geçirsin diye çağırıyorsun. Böyle düşünmeye çalış