Bu da dün kü mönümden birkaç kare..
Börekleri de bugün sardım ramazanlık 20 poşet çıktı:)
mmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcokacimcoook
iftar sofrasi dedigin bu olmali...benden tam puan....yemekteyize katilsan kesin kazanirsina.s.ellerine saglik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da dün kü mönümden birkaç kare..
Börekleri de bugün sardım ramazanlık 20 poşet çıktı:)
:kedi:ellerine sağlık canım nefis görünüyor yaa ne marifetlisin sen maşallahh üşenmezsem bir gün denicem mutlakaopuyorumnanaktan
Çok teşekkür ediyorum..turkbayragimmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcokacimcoook
iftar sofrasi dedigin bu olmali...benden tam puan....yemekteyize katilsan kesin kazanirsina.s.ellerine saglik
Chess hayırlısı inşaAllah gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5libyana kendi özgün blogunu açar yakında, bizde en yakın takipçisi oluruz
Az kaldı acemi peri..enfes görünüyor. daha iftara 9 saat var cokacimcoook
harika,nasi canim cekti anlatamam,komsularini kiskandim valla,,dokturmussun geneyerimseniben
Afiyet olsun Melek.:asigim:offf çok güzel gözüküyo ya cokacimcoook
ellerine kollarına sağlık
Yapanın sen olduğunu görünce şaşırmadım..
Maşallah ne maharetlisin Libyana yaaa..Sofranında maşallahı var..Eeee..hamarat hanımlar böyle döktürür işte...
Benzer tarifi bende yapıyorum ama fırından hazır hamur alarak yapıyorum..valla çok da benziyor.
benimkisi biraz tembel işi,ama napiim,hiç yapmamaktan iyidir değil mi?
:kedi:libyana ne kadar becerikli hatunsun masallahh fkusniy..cokacimcoook
masallah libyanam
ööfffffffffff döktürmüssün gene misler gibi mükemmel bir iftar sofrasicokacimcoook
ben bugün iftara sana geliyorum haberin olsun:jeyyar:
ayrica pideler nefissscokacimcoook mutlaka deniycemyerimseniben
bitek pideler deyil hepicigide nefisssscokacimcoook
ellerine emciklerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.
Şeniz Senin de ellerine sağlık tatlısı.Bunu yaptim yani buna benzerdi cok guzeldi tatlim, ama tarifini unuttum :kedi: ama bunu da insallah bu hafta icinde denemeyi dusunuyorum mucuks, ellerine kollarina saglik .
ellerine kollarına sağlık, nefis gözüküyolar..cokacimcoook
alkisalkisalkis
işte ben de yaptım.eline sağlık canım. tarif için teşekkür. senin sayende mutfağım çeşitlendi.
ŞenizUmarım denemiş ve beğenmişsindir serpilcem.ellerine sağlık canım evde pişen hamur ister tatlı olsun ister tuzlu eve kattığı o mis gibi koku insanı doyuruyor zaten yine harika bir tarif yarın akşam soframda olmalı teşekkürler tekrar ellerine sağlıka.s.
libyosss yine dokturmussun anacim aksama sendeyim iftara....
LİBYANAAAAA delikafadulden YETER BENI YOLDAN CIKARACAN BUNLAR NE YAAA SEN MUTFAKTAMI YASIYON SADECE HEPSINI YEMEK ISTIYORUMMMM