Miras-borç-aile

Uzulmuyorsun uzulsen eşine , çocuğuna üzülürdün .Kızıyorum artık bir tutturmuşsun babamda babam adam mezardan çıkıp tokatı bassa şaşırmam.
İnsan bu kadar alık olmaz .Bu kadar şuursuz olunmaz çocuklara yazık.Kimsem kalmadi diye böyle dövünüp evlatlarınızın rızkını veriyorsunuz ya ALLAH razı gelmez çocuktan , eşten olursunuz .Adam boşar alır çocukları sizde çakal abinizle başbaşa kalırsınız......

ben annemin miras işleri için parasını ödemiştim (eşimin parasıyla) sonraki ay babam parayı bana geri attı. cünkü bu işler böyledir. siz her seyi zaten onlara vermissiniz. aslında en basta hiç vekalet vermeyecektiniz. fazla iyiliğin sonucu bu işte. kimsenin sizi düsündüğü yok. neden abinizin kullandığı ve vekalet verip tamamen onların iniyatifine bıraktığınız mallar için borç bile olsa para veresiniz ki?

madem öyle tapuyu yapsınlar üzerinize ondan sonra ortak destek olun annenize. ama malları abiniz kullanırken sizden destek beklemeleri çok saçma. sizin de gecindirdiğiniz bir ev var.

Su mesajin altina imzami atarim, yillardir kocama bunu anlatamadim ben.

Konu sahibi enayi yerine koyuluyor ve kendi çocuklarınızın rizkini ailenize yediriyorsunuz, bu kendi dogurduklariniza haksizlik. Ayrica uzgunum ama cocuklarinizi hic düşünmüyorsunuz burada aklimi başıma getirin diye ağlamayın gidin cocuklarinizin gozlerine bakin ve onlara soyle deyin "sizin rizkinizi annanenize ve dayiniza catir catir yedirdim, doyamadim burdaki parami da yediriyorum"

Bilsin cocuklar gercegi.

1000 euro da bana gönderir misiniz?
Sen ne anlatıyosun ablacım ya? Eşinin yerinde olsam elinde para kart mart hiçbir şey bulundurmam senin, saf mısın nesin (hakaret anlamında demiyorum bazı insanlar gerçekten gerçekleri görmüyo) , evin çoluğun çocuğun rızkını dolandırıcı ailene kaptırıp duruyosun.

Şaka mı ?

Üstüne bir de para mı vereceksiniz ?

Eşiniz ne diyor bu duruma

İnşallah göndermemişsindir para. Ulan senin sayende ev sahibi oldular halâ tırtıklamanın derdindeler. Gönderme, eşine bilgi vermeden çocuğuna bile para verme. Aile içi güven bunlara bağlıdır. Eşine bu haksızlığı yapamazsın

Çocuğunuza ve eşinize üzüldüm. Sizin gibi insanlar evlenip milletinde başını yakmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…