ilaydahey Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.910 459 163 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #1 arkadaşlar ven minyatür ve hat kursuna özellikle minyatür kursuna gitmek istiyorum bu kurslara gitmiş olanlarınız varmı ne gibi faydaları var bu kursların özellikle minyatür kursu zor mu eylenceli mi nasıl anlatabilir mi gidenler
arkadaşlar ven minyatür ve hat kursuna özellikle minyatür kursuna gitmek istiyorum bu kurslara gitmiş olanlarınız varmı ne gibi faydaları var bu kursların özellikle minyatür kursu zor mu eylenceli mi nasıl anlatabilir mi gidenler
ilaydahey Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.910 459 163 8 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #2 kimse ilgilenmedimi bu kurslarla kızlar
mormavimor Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 109 0 96 Kocaeli 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #3 kursları halk egıtımlerde verılıyor sanırm ama benım kendı bölümümde vardı hat ozellıkle cok zevklı hele yaptıkca yapasın geliyor. tabı uğraş
kursları halk egıtımlerde verılıyor sanırm ama benım kendı bölümümde vardı hat ozellıkle cok zevklı hele yaptıkca yapasın geliyor. tabı uğraş
ilaydahey Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.910 459 163 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #4 evet halk eğitimde veriliyo hat yapabilirmiyim bilmiyorum ama minyatürü merak ediyorum
derin119 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2010 141 0 46 İstanbul 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #5 ikisi de çok zevkli sanatlar ama zor..Ama ikisinden birine gitmeni tavsiye ederim ilgin varsa.ben hat için gidiyorum biraz zor ama ben seviyorum :)
ikisi de çok zevkli sanatlar ama zor..Ama ikisinden birine gitmeni tavsiye ederim ilgin varsa.ben hat için gidiyorum biraz zor ama ben seviyorum :)
cemreeylul j'attends avec patience. Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 6.858 13 156 İstanbul 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #6 kursa gitmedim ama okulda dersini gördük bana huzur verirdi, sabaha kadar oturup yapasım gelirdi özellikle hat... ilgin varsa düşünme basla derim bn
kursa gitmedim ama okulda dersini gördük bana huzur verirdi, sabaha kadar oturup yapasım gelirdi özellikle hat... ilgin varsa düşünme basla derim bn