Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sen yeni doğum yapmıştın dimi kuzum?

Eşiniz kaç ay kullandı peki.. biotin için bazı yerlerde de tüylenme yapmaz diye okudum ben gerçi hoş bende çok tüysüz biri sayılmam su an bile ama :) deniycem ben yazarım buraya tuylerde bi artış olursa

Mino x i l kullandım saçları güçlendiriyor tavsiye ederim . Hatta aklıma gelmişken bugün de alayım uzun zamandır kullanmıyorum çünkü. Biotin hiç kullanmadım. Doktor ne üzerine verdi bu ikisini?
Güçlendiriyor derken kalınlaştırıyor mu benim saçlarım çok ince yapı olarak +boya yüzünden

Arkaya doğru tepe bolgem canım hani direk yuvarlak gibi bi açılma yok ama bi açılma var ve saçlarım azaldı 3 ayda.. Kan degerlerim normal yani demir felan eksik değil hormon testi istedi bi de onun sonucunu da pazartesi alicam

arkadaşlar söylemiş ama bir kezde ben söyleyeyim kesinlikle doktora gidilmeli benim de dökülme sorunum vardı bir erkeklik hormonunun yuksekliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı.Tabi horman tedavisideğil de bitkisel tedavileri öneririm özellikle sarımsak çok iyi gelir

Eşiniz kaç ay kullandı peki.. biotin için bazı yerlerde de tüylenme yapmaz diye okudum ben gerçi hoş bende çok tüysüz biri sayılmam su an bile ama :) deniycem ben yazarım buraya tuylerde bi artış olursa
Ay canım çok sevinirim bende esmerim beyaz tenliyim ama tüyler önce olmasına rağmen siyah gözüm korkuyor minokxili rahat üç yıl kullandı daha öncesini bilmiyorum ama dedim ya onun ki genetik akrabalarında aynı dertten muzdarip çok kişi var

Bitek benmi bu konuda bildirim aldim yoksa herkesmi anlamadim ?
Eğer herkesse, bu torpil'in suyu nerden geliyor acaba ? :))

Benimkiler artık çok kısa olduğundan dökülemüyor..
Herkesin dediği gibi farkli sebeplerden, vitamin eksikliginden vs..

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Canım eğer doktor açılma car dediyse saçlarını sıkı bağlama asla saçlarını sıkı bağlafığında olur olmaz kökleri genişliyor ve saçlatın koparak dökülüyor o yüzden olabilir fakat söylediğin ilaç veya şampuanlarla ilgili bir bilgim yok

Bitek benmi bu konuda bildirim aldim yoksa herkesmi anlamadim ?
Eğer herkesse, bu torpil'in suyu nerden geliyor acaba ? :))

Benimkiler çok kısa ve dökülmüyor..
Herkesin dediği gibi farkli sebeplerden, vitamin eksikliginden vs..
Bende bildirim aldım

Doktora gittim hormon testi istedi peki size bunun için bi ilaç felan verdi mi ilacsiz nasıl düzelir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…