- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Kullandim ben hicbir ise yaramadiSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Saç kıran demir para büyüklüğünde olur senin saç dokulmen erkeklerde olduğu gibi tepeden dökülmeye başlayıp yayıldı mı yoksa ilk cümlemde ki gibi mi oldu?Doktor sackiran demedi bilmiyorum belki de haklisinizdir bunu hiç düşünmedim
3 yıl uzun bi süre eşiniz sabirliymis gercekten, bizim ailenin saçları iyidir yani hormonel değilse bu genetiklik bi bana vurmuş olacakAy canım çok sevinirim bende esmerim beyaz tenliyim ama tüyler önce olmasına rağmen siyah gözüm korkuyor minokxili rahat üç yıl kullandı daha öncesini bilmiyorum ama dedim ya onun ki genetik akrabalarında aynı dertten muzdarip çok kişi var
Bitek benmi bu konuda bildirim aldim yoksa herkesmi anlamadim ?
Eğer herkesse, bu torpil'in suyu nerden geliyor acaba ? :))
Benimkiler artık çok kısa olduğundan dökülemüyor..
Herkesin dediği gibi farkli sebeplerden, vitamin eksikliginden vs..
Hangisini kullandınız ve ne kadar süre, doktor size neden vermişti genetik diye miKullandim ben hicbir ise yaramadi
Testesteron fazlalığı pkos falan bu tip bir dökülme yapıyor. Kaç kilosun adet düzenin nasıl?Arkaya doğru tepe bolgem canım hani direk yuvarlak gibi bi açılma yok ama bi açılma var ve saçlarım azaldı 3 ayda.. Kan degerlerim normal yani demir felan eksik değil hormon testi istedi bi de onun sonucunu da pazartesi alicam
Evet sabırlıdır ve saçları konusunda baya hırslıydı aslında3 yıl uzun bi süre eşiniz sabirliymis gercekten, bizim ailenin saçları iyidir yani hormonel değilse bu genetiklik bi bana vurmuş olacak
Benim doktorum adet döneminde bir test daha yapmak istemişti ben gitmedim ve sarımsakla tedavi ettim saçlarımı canımDoktora gittim hormon testi istedi peki size bunun için bi ilaç felan verdi mi ilacsiz nasıl düzelir ki
Yok benim ki demir para büyüklüğün değil tepeden başladı ama bi yayılma yok genel olarak tepe bölgesinden dökülüyor , seyrek saçlı insanlara bakarak su an saçlarım da normal aslın da ama iste eski saçlarımı bildiğim için su an bana çok az geliyorlarSaç kıran demir para büyüklüğünde olur senin saç dokulmen erkeklerde olduğu gibi tepeden dökülmeye başlayıp yayıldı mı yoksa ilk cümlemde ki gibi mi oldu?
Eğer genetikse kabullenmistir artık napsin :) genetik olmasını hiç istemiyorum ama eğer genetikse benim vazgeçmem daha kısa sürerEvet sabırlıdır ve saçları konusunda baya hırslıydı aslındasonra bi anda vazgeçti bu hırstan
O zaman saç kıran değil kesinlikle erkek tipi dokülmedir yüksek ihtimalYok benim ki demir para büyüklüğün değil tepeden başladı ama bi yayılma yok genel olarak tepe bölgesinden dökülüyor , seyrek saçlı insanlara bakarak su an saçlarım da normal aslın da ama iste eski saçlarımı bildiğim için su an bana çok az geliyorlar
Bende adetlikyen testi yaptirdim sarimsak 2 sene önce cok fayda etmişti de bu sefer etmedi yaBenim doktorum adet döneminde bir test daha yapmak istemişti ben gitmedim ve sarımsakla tedavi ettim saçlarımı canım
Yok o sadece bana özel
Peki bunun hormonlarla bi ilgisi olabilir miO zaman saç kıran değil kesinlikle erkek tipi dokülmedir yüksek ihtimal
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi[/Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?