- 14 Aralık 2016
- 113
- 106
- 18
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
B12 Düşüklüğü saç dökülmesini tetikler ama iğlerini kullansanda muvaffak olamazsın ,yani dökülmesi dursada yerine saç gelmez .Ancak deri altına sıvı tedavi uygulaması var oda ciddi bir rakam nitekim yinede tam çözüm değil.
Bazı şeyler içerden başlar yüzeysel yapılan işlemler sadece geçicidir,Yani sivilcesi çıkan birirnin krem sürmesi gibi ,Esasında ciğer yağlanması tetikler ilç tedavisi gerektirir ama biz kimyasal çok seviyoruz ve geçici mutlulukların peşindeyiz.
Saç dökülmeside öyle ,kullandığınız binbir değişik şampuanlar hiç bir işe yaramaz aksine kimyasal oldukları için belli bir süre cevap verir ertelerler sadece.
Ama senin bir kaç test yapman lazım b12 dengelemek için iğne kullanman gerekiyor 1 aylık bir tedavi sonra kan değerline baktırman lazım çok büyük bir ihtimalle kansızsın ,,,Eğer saçların inceliyor koparak dökülüyor ve her çektiğinde elinde kalıyorsa.
Dermatolojiye görün tahlillerini yaptır. canım.
Ben uzun zamn biotin kullandım dökülmeye azalttı çünkü saçı ve tırnağı besliyor . Minoxili eşim kullandı onda ise yaramadı .Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Kesinlikle dr gidilmeli.Bunun cvbini bilen banada yardimci olursunuz saçlarım bildiginiz kopuyor hiç böyle olmamıştı dok gidemiyorum sürekli hastanelerdeyix ailecek hastayız cildiyeye fırsat bulursam kaçıcam ama neden böyle olmuş olabilir
Kan değerlerimin hepsi normal doktor açılmanın iki sebebi olur ya hormonel ya genetik dedi hormon testi istedi onun sonucunu bekliyorum şimdiMonoxidil gecici cozum biotin care olabilir.
Cinko ve biotinle desteklenebilir.
Hormonlarda sıkıntı varmı?
Stres,kansizlik,b12eksikligi,guatr, hepsi sac dokulmesine sebep.
İcten olan sorunu bulabilirseniz distan tavsiyelerim olabilir.
Diğer kan değerlerinize bakıldı mı?Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Bende korkuyorum aslında ama saçlarım da baya azaldı ona da cok üzülüyorumHormon tedavisi tavsiye etmiyorum çok tehlikeli kanseride tetikliyor diye duydum ama argan içerikli şampuanlar bana epey faydası dokundu birde her gün 3 adet ceviz saçların çoğalmasını sağlıyor
nasıl bir ilaç bu içinde ne varEski eşime denemdigimix yöntem kalmamıştı işin kortizon ebe karı ilaçları berebrler hocalar hacamatlar neler neler ama çareyi bir eczanede sarı koyu bir ilaçla kesin olarak bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?