- 22 Mayıs 2015
- 818
- 693
- 103
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Sarımsak yağı kullandım ama bi fayda görmedim son çare bunları deniycem.. 3 aydır dökülüyor ama hayatımı etkilemeye başladı artikBenimde böyle bi problemim vardı ismini hatırlamıyorum ama bi baharatçı bana beyaz kutuda sarımsak özlü şampuan ve sütünü vermişti tam kesmedi ama azaltmıştı
onun yağı da var benim bildiğim şampuandan daha etkili olur bence... verilen ilaçlar vitamin içerikli herhalde... bi der benim bildiğim argan yağı iyi geliyor... bazı aktarlar saç dökülmesi için özel karışım kürler hazırlıyorlarmış biraz pahalı oluyormuş ama kullanan arkadaşlarım vardı memnunlardı bi arştırsanız belki size de iyi gelir..Cam terebenti şampuani varmış aktarlarda onu da çok öneren var. Bi dene istersen.
Cnm yaa bunu eczacı özel hazırlıyor bizde tesadüfen kesfettik başka bir ilçede hafta ici ararsaniz internetten bakıp telefonuna size gerçekten yardimci olurlar kargoyla yollama imkanları varsa yollarlar ben size özelden eczanenin adını adresini yazarım numarasi vardır mutlakaBahsettiğiniz ilacın adını yazar mısınız ?
Buda ise yarar sackiran da ancak ilerledikçe ise yaramazCam terebenti şampuani varmış aktarlarda onu da çok öneren var. Bi dene istersen.
sinameki yağı iyi oldu saçlarım a kullanayimİlaçlar hakkında bilgim yok saçlarımın maşallahı var çünküuzatma dersen zamanında sinameki kullanmıştın etkili
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
geldikgelecekler ...
2 sene önce demir ve b12 eksikliğine bağlı olarak yine dökülmüştü saçlarım o zaman ilaçlarla beraber sarımsak yağı kullanmistim fayda etmişti ama bu sefer etmedi. Eğer hormonel değilse genetik dedi doktor bana sizin ki de genetik olabilir miKeşke bir bilgim olsa seve seve paylaşırım ama hicbir bilgim yok. Gectigimiz aya kadar bende akdeniz anemisi var diye teşhis konulmustu ama başka bir hastanede tahlil vs yaptirdim cok normalmiş bütün hormonlarim ama sacim öbek öbek dökülüyorartik ruyalarimda kel oldugumu görür oldum. sarımsak cok iyi geliyor diye duymuştum ama denemedim insallah dediğin ilaclar sana iyi gelir
Minoxil kullandım hemde baya zaman ama bende işe yaramadı..hatta tablet ve özel şampuan da vermişti ama yinede işe yaramadı bende..Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Bana daAynen nasil
geldim..cevapladım..kaçtım..:))...gelecekler ...
5000 mcg , günde bir tane içiyorum .Günde 1 tane mi 2 tane mi içiyorsunuz ve kaç mg sizin ki
Sarımsak yağını bi ara kullandım fayda da gördüm ama bu dökülme de hiç bi etkisi olmadı o yuzden doktorun verdiklerinden fayda görürüm insallah zaten biraz toplarsa ben yine bakım günleri belirler bakim yaparim .. isirgan suyunu nasıl uyguladinjz sürüp beklentiniz mi.Kuruyemisde de cinko bol miktarda var badem,kabak cekirdeginde.
İcten destek cok önemli
Distan yapilabilcekler(hepsinide kendim uyguladim donem donem fayda gordum)
Sinameki kürü => sac uzatiyo(kesin bilgi)
Isırgan suyu => gürlestiriyo(duzenli kullanmak sart)
Badem yagina,bemix,evigen,bepanten ampul(super bir bakim gurlestiriyo)
Mayamaskesi(maya,süt,bademyagi,zeytinyagi) =>bu da guclendiriyo saci
Karanfil kürü=>gurlestiriyo
Sarimsakli sampuanda kullanmak iyi geliyo.
Yukaridaki bakimlar 1-2-3defa yapilmakla olcak is degil yalniz.
Deneyeceksiniz
Hangisi saciniza iyi geliyo belrleyip her hafta duzenli bir sekilde en az 6ay yapacaksiniz.
Çok teşekkürlergeldik
:)
merhaba kardeşim de doktor , tipleri varmış saç dökülmesinin çok detaylı bilmesem de kadın tipi erkek tipi vs diye
doktor eminim ona yönelik bir şampuan önerisinde bulunmuştur.Yaştan kaynaklanan annemin erkek tipi saç dökülmesine ise 10 küsür tl lik eczanelerde satılan ketoral medikal şampuanını kullandırıyor.Hormon testinden sonra daha net yardımcı olur bence doktorunuz ,çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?