- 20 Nisan 2009
- 4.212
- 201
- 648
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
☺bilmem sonuçta eczacı değilimnasıl bir ilaç bu içinde ne var
Hepsi normal çıktı hormonel olabilir dedi doktor şimdi onun sonucunu bekliyorum ve açıkçası genetik olmasindansa hormonel olmasını tercih ederim çünkü genetigin bi çözümü yokDiğer kan değerlerinize bakıldı mı?
Benimde dökülme problemim vardı,2 aydır demir,folik asit ve çinko kullanıyorum kesildi. Demir,folik asit ve çinko eksikliği varsa ondan dökülüyor olabilir.
Minoxil eşim kullandı,memnun kaldı diyemem.Diğeri hakkında bilgim yok maalesef. Geçmiş olsun
Doktor sackiran demedi bilmiyorum belki de haklisinizdir bunu hiç düşünmedimOncelikle teşhis sackiran Sa tam iyi denk geldi kesin 100 de 100 çözüm biliyorum sackiran sa yuvarlak şekilde yada bölge bölge açılır
Bahsettiğiniz ilacın adını yazar mısınız ?☺bilmem sonuçta eczacı değilim
Açılma var dedi bende azaldıklarını hissediyordum zatenMino x i l kullandım saçları güçlendiriyor tavsiye ederim . Hatta aklıma gelmişken bugün de alayım uzun zamandır kullanmıyorum çünkü. Biotin hiç kullanmadım. Doktor ne üzerine verdi bu ikisini?
Günde 1 tane mi 2 tane mi içiyorsunuz ve kaç mg sizin kiBiotin hapı kullanıyorum , dökülmemi azalttı . Haplar bitince durum ne olur bilemiyorum .
Hormon testinden sonra mı?Açılma var dedi bende azaldıklarını hissediyordum zaten
Benimde uzunluklu ilgili bi problemim yok :) gerçi şimdi kısa kestirdim belki biraz toparlar diye ama normalde hızlı uzarİlaçlar hakkında bilgim yok saçlarımın maşallahı var çünküuzatma dersen zamanında sinameki kullanmıştın etkili
Aynen nasilbize niye ve nasıl bildirim geldi ki?
Biotin hapını doktor mu dedi size yoksa siz kendiniz mi öğrenip aldınız?Biotin hapı kullanıyorum , dökülmemi azalttı . Haplar bitince durum ne olur bilemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?