- 26 Eylül 2016
- 498
- 306
- 18
- 34
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Canım onu bilmiorum ama camterementin yağı aktardan alıp san puanın içine dok saç dökülmesine engeliyor ben kullandım ve memnun kaldım ve aynı zamanda saç çıkarma die de yazio int bakabilirsinizSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Ne güzel darısı bana insallah :)bu arada benim de yaklaşık on sene önce saçlarım o kadar dökülürdü ki kel kalacağımı düşünüyordum. her şampuanı denedim ama fayda etmedi. sonra yine aktar tavsiyesiyle şampuanı tamamen bıraktım. zeytinyağlı hakiki sabun kullanmaya başladım. başta saçlar keçe gibi oldu ama devam ettim. hala devam ediyorum. şu an saçlarımın aşırı gür olmasından şikayetçiyim :)
Merhaba canim.hic at sampuanini kullandinmi?onu al kullan.bide zeytin yagi badem yagi argan yagi karistir masaj yap saclarina duzenliSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Merhaba canim.hic at sampuanini kullandinmi?onu al kullan.bide zeytin yagi badem yagi argan yagi karistir masaj yap saclarina duzenliSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
inşallah :)Ne güzel darısı bana insallah :)
Grill, bu kece durumunun asilmasi ne kadar suruyor acaba? 6 ay, 1 sene, ne zaman oh en guzeli sabunmus demeye basladin? Ben bir turlu o asamaya gelemedim, hep pes ediyorum.bu arada benim de yaklaşık on sene önce saçlarım o kadar dökülürdü ki kel kalacağımı düşünüyordum. her şampuanı denedim ama fayda etmedi. sonra yine aktar tavsiyesiyle şampuanı tamamen bıraktım. zeytinyağlı hakiki sabun kullanmaya başladım. başta saçlar keçe gibi oldu ama devam ettim. hala devam ediyorum. şu an saçlarımın aşırı gür olmasından şikayetçiyim :)
hormon tedavısı pek tavsıye edılmezSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
net hatırlamıyorum ama galiba 3 ay kadar saçım taranmıyor diye canım sıkılıyordu. pes etmedim çünkü gerçekten saçımı avuç avuç toplamak daha kötüydü. 3 aydan sonra saçlarım alıştı, cildim bile düzeldi. kese sonrası pul pul olan derim yumuşacık oldu.Grill, bu kece durumunun asilmasi ne kadar suruyor acaba? 6 ay, 1 sene, ne zaman oh en guzeli sabunmus demeye basladin? Ben bir turlu o asamaya gelemedim, hep pes ediyorum.
Ben birçok şey yaptım yaramadı içten beslemek çok önemli. Muz tüket bol bol. Bir de ben birçok kür uyguladım ancak bioxin forte dökülmeyi durdurmayıp azalttı fakat yerine birçok yeni saç çıkarttı.Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Ay evet ya, cildin kurumasi da cabasi. Tesekkurler Grill, yeniden denemek icin motive ettin.net hatırlamıyorum ama galiba 3 ay kadar saçım taranmıyor diye canım sıkılıyordu. pes etmedim çünkü gerçekten saçımı avuç avuç toplamak daha kötüydü. 3 aydan sonra saçlarım alıştı, cildim bile düzeldi. kese sonrası pul pul olan derim yumuşacık oldu.
rica ederim. inşallah faydasını görürsün :)Ay evet ya, cildin kurumasi da cabasi. Tesekkurler Grill, yeniden denemek icin motive ettin.
Ben küçükken başıma gelmişti benimki psikolojikti ne zaman sorunu çözdük ilerleme o zaman kaydettik. Bide sarımsak işe yarıyor. 1 diş sarımsağı sabah akşam açılan yerler kızarana kadar sürtün o bölgeye. Söylediklerinizi denemediğim için yorum yapamayacağım üzerinden o kadar uzun zaman geçti ki ne kullandığımı anımsamıyorum başka sadece sarımsağı hatırlıyorum çünkü nefret ederdim Canımı acıtırdı birazcık. Geçmiş olsun ama aynı zamanda bir psikolog ile de görüşmenizi tavsiye ederim psikolojik temelli ise başka türlü iyileşmesi zor oluyorSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Hangi hormonların yüksek çıktıMerhaba bende aynı şeyden şikayetçiyim doktorum banada aynı şeyleri dedi bana minoxil ve takviye edici hap verdi hormonal olabilir ben endokrine gittim hormon değerlerim yüksek çıktı ama çoğu kişi tedaviyle beraber olumlu sonuç alıyorlarmış benimde iki ay oldu hafif toparlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?