Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Merhaba. Ben de ciddi bir dokulme problemi yasadim 2 sene once. Kan testi yaptirmadim ama istahsiz ve stresli oldugum bir donemdi, sanirim onunla alakaliydi. Guvendigim bir aktarim var (eczane gibidir magazasi) ona gittigimde bana Fiyto Sarimsakli Sampuan verdi ve daha 1. yikamada bicak gibi kesildi dokulme. Tabi herkeste surec farkli olabilir ama etkili bir urun oldugunu soyleyebilirim. Buyuk 1 siseydi, 1 kutusu bitince biraktim. Dokulmeyi kestigi gibi yeni saclar da cikti. O bitince bir sure de eczanede satilan Priorin ile devam ettim (ilki kadar olmasa da o da iyi bir urundu) sonra normal sampuana dondum. Aktarim bana ayni zamanda polen tozu da vermisti, icmem gerektigini soylemisti ama onu unuttum icmedim. Siz bir arastirin. Bahsettigim aktar Hande Polat bu arada, internet satisi var, magazalari da Kazasker, Acibadem ve Suadiye'de idi eger tasinmadiysa. Ilgili guvenilir bir insandir, kendisine danisabilirsiniz. Benim tecrubem ve onerim bu sekilde. Merak etmeyin boyle seyler cozulur, takinti yapmayin:) Baska saglik derdimiz olmasin bunlarin caresi var.

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Minoxil sprey kullandım ben birsürü ilaç ve çeşit çeşit şampuana ek olarak. Kullandığım süre içinde dökülme olmadı evet ama bırakınca tekrar başlıyor. Hormon içerikli oldukları için sürekli kullanmak da mümkün değilmiş dr un söylediğine göre. şampuanları bile günlük kullandığımla dönüşümlü kullanmalıymışım. Yılda 2-3 ay kullanıp bırakıyorum.

benim annemde de aynı sorun vardı doktora gitti ve açılma vardı saçında.Kesinlikle stresten uzak durmalısınız,fön makinesi düzleştirici gibi şeylerin kullanımını azaltın,haftada bir sarımsak ve zeytinyağı ile maska yapın saçınıza.Kokusu biraz kötü ama gerçekten etkili.Bir de benim annem sarımsaklı şampuan kullanmıştı,kokusu güzel ve baya etkili olmuştu tavsiye ederim.

banada mesaj atarmısınız lütfen :) umut dünyası belki iyi gelir
Atarm tabiki ama sackiran olmasi gerekiyor siz bir eczaneyle görüşün belki kargoyla yollar

eşinize geçmiş olsun 8 yıllık mazimiz var sackiran la stres flan dendi de bence mantarı n yayilmasiydi bu ilaçta mantarı yok etti saç kas sakal hepside geldi şapkayla geziyordu kocam tek isteğim saçlarının çıkmasiydi çünkü stres dendikce kaynanm beni sebep biliyordu sonuç olarak isteğim oldu ancak benim saci cikarsa diye adaklar adadigim kocamla şimdi mahkemelik olduk bosnaiyoruz
Hayatta herseyin hayırlı si kızlar inanin hicbisey fazla kafaya takacak kadar değerli değil

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Canım benim saclarim hep seyrekti hamilelikten sonra daha iyileşti ama dokuluyorsa hormonlardandir doğumdan sonra geçecektir içini ferah tut,doktorunun vermediği hicbi ürünü kullanma zaten doğuma ne kadar kaldi

Bu ürünlerden kullanmadım. Ben kendi şampuanıma biraz votka ekledim. Saçım yumuşacık oldu. Dökülmesi azaldı.
Kullanıyorsanız eğer saç kremleri çok döküyor, argan yağını tavsiye ederim. Bu arada, beslenmenize de dikkat etmelisiniz.
Saçın dökülmesi için bir sürü neden var. Sebebi bulununca çareside bulunur.

Kan degerlerim normal hormon testi istedi bi de doktor pazartesi sonuçlar çıkacak bakalım

Bu 10 yıllık sürede nasıl tedaviler uyguladiniz peki

Vitamin eksikligim yok karaciğeri felan bilmiyorum ama bi de hormon testinin sonucunu bekliyorum

M morsevenbayan biotin kullandım solgar marka. Saç ve tırnağa çok iyi geliyor. Kerastase ın aminoxil serumunu tavsiye ederim. Bir dönem hormon bozukluğu ve demir eksikliğinden saçlarım dökuldu. Kerastase kullandım. Hem kesti hem de dökülenkerin yerine çıkmasıni saglıyor. Kerastase satan kuaförlerde bulabilirsin. Kesin kanda demirine baktır

Daha almadım o yuzden kc mg verdi bilmiyorum, 3 ay kullan dedi bana da zaten an biraz sabırsız bi yanım var kısa süre de etki görsem en azından daha umut dolu olurum

Hayır egzama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…