- 21 Kasım 2015
- 225
- 108
- 23
- 39
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Geçmiş olsun cnm umarım birşey çıkmaz mr daBöbreküstü bezlerim aşırı çalışıyormuş değerler yüksek çıktı kullanmamda oldu epilasyona gidiyorum mr istedi bu hafta mr gireceğim
Çok teşekkür ederim inşallah bende birkaç sene önce de çektirdim sorun yok dediler ama doktora söyledim sorun yoktu ama uzun Zaman geçti dedi bakmak lazım dedi bioxin işe yarıyor mu ya da sarımsak özlü şampuanGeçmiş olsun cnm umarım birşey çıkmaz mr da
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun benimde saçlarım bş ara çok dökülüyordu kel kalıcam sandım hatta şuan daha iyi durumda. Ben Bitkisel bir yöntem denedim ve işe yaradı çok sükür. 1 yemek kaşığı lavantayı 3 bardak suda 8 dk kaynattım ve banyodan sonra çık adan önce bu çayı saçlarıma masaj yaparak uyguladım ve durulamasan çıktım. Ayrıca multivitamşn ve keratin destekli anti stress özellikli bştkisel bir şampuan aldım o da çok işe yaradı uygun olmaz diye marka adı veremiyorum. İkşini beaber kullandın bu şekildr 2-3 haftaya saç dökülmem gözle görülür şekilde azaldı dene istersen sanada umarım işe yarar.Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Sarımsak özlü şampuan kullanmadım ama bioxin işe yarıyor ben iki aydır kullanıyorum çok memnunum ama dediğim gibi ilk iki üç hafta saçında dökülme artacak ondan sonra birden dökülmeyi kesiyor alırken eczacıda söylemişti başta daha çok dökecek sonra kesilecek diye öylede oldu ve benimde önlerimde açılmalar olmuştu çok dökülüyordu şimdi küçük küçük saçlar çıktı açılan yerlerdeÇok teşekkür ederim inşallah bende birkaç sene önce de çektirdim sorun yok dediler ama doktora söyledim sorun yoktu ama uzun Zaman geçti dedi bakmak lazım dedi bioxin işe yarıyor mu ya da sarımsak özlü şampuan
Teşekkür ederim deneyeceğim bioxin bakalım :)Sarımsak özlü şampuan kullanmadım ama bioxin işe yarıyor ben iki aydır kullanıyorum çok memnunum ama dediğim gibi ilk iki üç hafta saçında dökülme artacak ondan sonra birden dökülmeyi kesiyor alırken eczacıda söylemişti başta daha çok dökecek sonra kesilecek diye öylede oldu ve benimde önlerimde açılmalar olmuştu çok dökülüyordu şimdi küçük küçük saçlar çıktı açılan yerlerde
Daha 1 ay oldu malesef daha işe yaramadı bugün yüne banyo yaptım banyoda ayrı saçlarımı tararken ayrı 1 avuç döküldüNe zamandır kullanıyorsun dökülmeye bi faydası oldu mu
Sizin kür nasıl anlatır mısınızŞampuanin içine bir kutu doğum kontrol hapı ezip koyun şampuanı o şekilde kullanın.Bunu ben denemedim ama güvendiğim bir kuaför arkadaş tavsiye etmişti müşterilerine.Benim müşterilerime verdiğim kür çok uzun ilgilenirseniz yazarım.
Evet kullanıyorum canım ,erkeklik hormonu için birde demir eksikliğim var d vitamini eksikliğimde var onlar içinde kullanıyorumTriod için ilaç kullanıyor musun peki
Canım hemen etki göstermiyor en az 3 ay birde demir seviyen kaçtı 80 üstü olması lazımİlaç vermisti onceki doktor demir tedavisi vermişti hicbir ise yaramadi simdiki doktorum bir ilac vermedi hersey normal dedi o yuzden vermedicok mutsuzum saclarimi kazitip dibine sarimsak falan surmeyi düşünür oldum artik
Anladım canım benim malesef hormonel ve vitamin eksikliği birde çok büyük bir üzüntü yaşadımBen bi markaya üye oldum. Lr diye. Onun acil durum spreyinin saç kıranı geçirdiğini ve çok yakın bi arkadaşımın saçlarını artırdığını bizzat gördüm. Ama onlarda herhangi bir sistemik rahatsızlık veya kan değerleriyle ilgili bi sıkıntı yoktu. İnternette bi araştır derim, çünkü sonuçlarının resmini çekmiş çok fazla üye ve kullanıcı resmi var.
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Merhaba canım, Biotin iyi geldiğini duymuştum ama bence demir eksikliği de olabilir.Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Evet adını yanlış hatirlamiyorsam tabi :)Xpecia hap mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?