Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun benimde saçlarım bş ara çok dökülüyordu kel kalıcam sandım hatta şuan daha iyi durumda. Ben Bitkisel bir yöntem denedim ve işe yaradı çok sükür. 1 yemek kaşığı lavantayı 3 bardak suda 8 dk kaynattım ve banyodan sonra çık adan önce bu çayı saçlarıma masaj yaparak uyguladım ve durulamasan çıktım. Ayrıca multivitamşn ve keratin destekli anti stress özellikli bştkisel bir şampuan aldım o da çok işe yaradı uygun olmaz diye marka adı veremiyorum. İkşini beaber kullandın bu şekildr 2-3 haftaya saç dökülmem gözle görülür şekilde azaldı dene istersen sanada umarım işe yarar.

Sarımsak özlü şampuan kullanmadım ama bioxin işe yarıyor ben iki aydır kullanıyorum çok memnunum ama dediğim gibi ilk iki üç hafta saçında dökülme artacak ondan sonra birden dökülmeyi kesiyor alırken eczacıda söylemişti başta daha çok dökecek sonra kesilecek diye öylede oldu ve benimde önlerimde açılmalar olmuştu çok dökülüyordu şimdi küçük küçük saçlar çıktı açılan yerlerde

Teşekkür ederim deneyeceğim bioxin bakalım :)

Şampuanin içine bir kutu doğum kontrol hapı ezip koyun şampuanı o şekilde kullanın.Bunu ben denemedim ama güvendiğim bir kuaför arkadaş tavsiye etmişti müşterilerine.Benim müşterilerime verdiğim kür çok uzun ilgilenirseniz yazarım.

Sizin kür nasıl anlatır mısınız

İlaç vermisti onceki doktor demir tedavisi vermişti hicbir ise yaramadi simdiki doktorum bir ilac vermedi hersey normal dedi o yuzden vermedi cok mutsuzum saclarimi kazitip dibine sarimsak falan surmeyi düşünür oldum artik
Canım hemen etki göstermiyor en az 3 ay birde demir seviyen kaçtı 80 üstü olması lazım

Anladım canım benim malesef hormonel ve vitamin eksikliği birde çok büyük bir üzüntü yaşadım

Vitamin değerlerinize ve kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim sosyal medyada bir bayan vardı saçkırandı sanırım o bir ürün kullanıyor du en son baktığımda baya düzelmişti ama hatırlaysmadım bulunca yazarım

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Merhaba canım, Biotin iyi geldiğini duymuştum ama bence demir eksikliği de olabilir.

B12 yi tüplü alın. Bir tanesini bi kaseye kirin, içine de zeytin yağı, badem yağı, sarımsak yağı, hindistan yağı, lavanta yağı, çörek otu yağı koyup karıştırın. Saçınıza sürüp yarım saat 45 dk bekletip yıkayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…