Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hormon tedavisi tavsiye etmiyorum çok tehlikeli kanseride tetikliyor diye duydum ama argan içerikli şampuanlar bana epey faydası dokundu birde her gün 3 adet ceviz saçların çoğalmasını sağlıyor
Hormon tedavisi derken ben şimdi erkeklik hormonum yüksek ve bu yüzden aldactone kullanıyorum bu tedavi şekli mi kanser yapıyor

Monoxidil gecici cozum biotin care olabilir.
Cinko ve biotinle desteklenebilir.

Hormonlarda sıkıntı varmı?
Stres,kansizlik,b12eksikligi,guatr, hepsi sac dokulmesine sebep.
İcten olan sorunu bulabilirseniz distan tavsiyelerim olabilir.
Bu söylediklerinin hepsi bende mevcutne yazı ki nasıl bir tavsiyeniz var

İlaç vermedi mi doktorunuz canım bende öyleyim hergün ağlıyorum inanır mısın aynaya Bile bakmıyorum

Bioxcin forte kullanıyorum etkili oluyor ama dökülme azalsada tamamen durmuyor takviye lazım çinko b12 vs. Doktoruna saç ve cild vitamini yazdırabilirsin... gecen yıl eczane tavsiyesi ile Perfectil diye bi vitamin saç tırnak ve cild için aldım kutusu 70 lira arada bi onu kullanıyorum düzenli kullanmıyorum ama iyi yorumlar okumuştum bu ay kafaya koydum kutuyu bitiricem

Sizden bir ricam var benimde aynı sorunum var benim testlere bir bakar mısınız rica etsem hergün ağlıyorum

Hadi inşallah rabbim şifa versin hepimize

Hadi inşallah rabbim şifa versin hepimize
Ben bi markaya üye oldum. Lr diye. Onun acil durum spreyinin saç kıranı geçirdiğini ve çok yakın bi arkadaşımın saçlarını artırdığını bizzat gördüm. Ama onlarda herhangi bir sistemik rahatsızlık veya kan değerleriyle ilgili bi sıkıntı yoktu. İnternette bi araştır derim, çünkü sonuçlarının resmini çekmiş çok fazla üye ve kullanıcı resmi var.

İlaç vermedi mi doktorunuz canım bende öyleyim hergün ağlıyorum inanır mısın aynaya Bile bakmıyorum
İlaç vermisti onceki doktor demir tedavisi vermişti hicbir ise yaramadi simdiki doktorum bir ilac vermedi hersey normal dedi o yuzden vermedi cok mutsuzum saclarimi kazitip dibine sarimsak falan surmeyi düşünür oldum artik

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Kardeşim cildiyeciye gitmişti aynı dertten, serum iğne bir sürü de ilaç vermişlerdi minoxil ve biotin de vardı sanırım çok iyi toparladı saçlarını, gayet sağlıklı şu anda. Doktorlara güvenin.

bana minoksil fayda etmedi ama ben bayanlar icin olani almistim, arkadasim erkekler icin olani aldi (ki kendisi bayan ama saclari cok dökülmüştü) onda biraz faydasi olmustu.
bende hafir cinko ve ferritin eksikliği var bunlar icin ilac kullaniyorum ama henüz etkisini göremedim

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Ben biotin kullanıyorum ama daha 10 gün falan oldu.
Ve hamile oldugumu öğrendim devam edip etmeyecegimi doktora sorayim onagöre devam etcem.

Ben biotin kullanıyorum ama daha 10 gün falan oldu.
Ve hamile oldugumu öğrendim devam edip etmeyecegimi doktora sorayim onagöre devam etcem.

Merhabalar oncelikle gecmis olsun, ben sac dokulmesi icin novocrin dokulmelere karsi etkili (bugday plasentasi ekstresi iceren) sampuanini kullaniyorum. Dokulmem epey azaldi faydasini gordum. Ama saç kıran rahatsizligi da olabilir acilma var demissiniz. Ayrica vitamin eksikligine bagli veya troid hormonu bozuklugu veya ani ve hızlı kilo verme sonucu oluşabilecek (aylar once yasadim dermotologum o yuzden olabilecegini soyledi) metabolizmanin bir tepkisi imiş. Ya da aşırı stres ve uzuntuden de dokulmus olabilir. Umarim sonuclariniz iyi cikar. Tekrar gecmis olsun :)

Bu şampuanların kremlerin hiç biri etki etmez sonuçta hepsi kimyasal sana bir formül verecem çok etkili bizzat deneyip sonuç aldım :
Bir adet soğanı soyup dörde böl bir tencereye koy üzerine su koyup (su ve soğanın büyüklüğünü saçına göre sen ayarlarsin artık ) kaynamaya bırak . Kaynadiktan sonra bir beş dakka daha kaynat daha sonra soğumaya bırak (sogumasi önemli çünkü sıcak saça zarar verir ) soğuduktan sonra bir kaba koy ve saçını da içine koy masaj yaparak saç diplerinden başlayarak tüm saçına dok ve bir saat bekletip yıka(koku yapar mı diye endişe etme hiç koku olmuyor olsa bile yıkayınca geçiyor ayrıca bunu haftada iki kez uygulaman yeterli . Ha bu arada ilk başlarda saçların çok döküleçek ama endişe etme onlar hep ölü, yıpranmış ,kırılmış saçlar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…