- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
kullanılan ilaçları özelden mesaj atarmısınız :) benimkide erkek tipi dökülmedeMinoxil diyorum..
Iceriginde Biotin agirlikli olan bir degil bir cok urun kullandi benimki neredeyse bir sene surdu.. ama erken bir sonuc alamadik gozle gorulcek kadar fark yoktu diyim..
sampuanlar serumlar vs..
Kadin ve erkekte farki var midir bilemiyorum ama..
Bir urun denedik adini veremiyorum ne yazik ki..:) @Kazen reklamdan banlar sonra beni
Bu urunu bir ilacla birlikte kullandik tabi..
Iceriginde sadece minoxil var . Biotin yok.
2 ayda olmayan bolgelerde saclar cikti. Suan bildigin sıkı ve gür saclara sahip maşallah.. tabi bu erkek icin..
Gercekten kullanirken buda kesin sonuc vermez adam akilli diye baslamistik ama 2 ay gecti 3. Ayimizdayiz suan ben hala inanamiyorum o olmayan bolgelerde saclarin ciktigina..
Bende biotinli sampuan kullaniyordum bir ara hizli uzamaya yardimci olmustu. Cok sık sampuan degistiren biriyim. Sabit kalamadım bi turlu. Suanda bambaska bir sampuan kullaniyorum yakinda cok sık sampuan degistirmekten benimde saclarim dokulmeye baslar bu gidisle..
Bitkisel saç boyası kullan bir süre o zaman canım allah şifa versin bebiseÇok stresliyim zaten bebişim bronşit oldu iznim bitti bakıcı bulamadım kafayı yicem kel kalıcam boyatmam lazım ayrıca okula baslarsam rezil gibi Allah sonumuzu Hayır ede canim
Bis
Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım...Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Ablamda da olmuştu resmen bir tarafı açılmıştı. Gidip kestirdi saçlarını ama fayda etmedi. Sonra hormon testi yaptırdı ve anladık ki tiroidleri aşırı çalışıyor ve vücudunda birçok azalma var tedaviye başladıktan sonra küçük küçük saçlar çıktı suan eskiye döndü. Yani eğer mevsimsel değil de çok dokulmeniz varsa ki bunu siz daha iyi bilirsiniz kesinlikle kan degerlerinize baktirin. Çok geçmiş olsun. Kafanızı çok takmamaya çalışın kökü sizin emin olun dökülen kadar çıkan da olacaktır.Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
kullandığınız sabunun markası varmı?varsa özelden yazarmısınızbu arada benim de yaklaşık on sene önce saçlarım o kadar dökülürdü ki kel kalacağımı düşünüyordum. her şampuanı denedim ama fayda etmedi. sonra yine aktar tavsiyesiyle şampuanı tamamen bıraktım. zeytinyağlı hakiki sabun kullanmaya başladım. başta saçlar keçe gibi oldu ama devam ettim. hala devam ediyorum. şu an saçlarımın aşırı gür olmasından şikayetçiyim :)
yok canım. aktarda çuval içinde yamuk yumuk kesilmiş sabun alıyorum.kullandığınız sabunun markası varmı?varsa özelden yazarmısınız
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
teşekkürler :)yok canım. aktarda çuval içinde yamuk yumuk kesilmiş sabun alıyorum.
Xpecia hap mı?Merhaba ben de iki ay önce cildiyeye gittim saç dökülmesi yüzünden benm yaklaşık 10 yıldır dökülüyordu ama bu sene daha da acildi artık derim görünmeye başladı Dr haftada bir iğne verdi bepanthen , haftada bir karışım yağ ile bakım yapıyorum, her gece saç serumu uyguluyorum sacima bir de sabah akşam hapim var xpecia diye bir ilaç iki ayda hacim olarak epey farketti dökülme oluyor yine ama daha az artık ve kökleri güçlendi parladı uzadı besleniyor yani anlıyorum ve yanlarımı kapatacak saç arardim eskiden toplamak istemezdi canm ama artık kapanıyor he bir de sampuanim özel artık hep onu kullanicam o da çok etki ediyor
benimde çok saçlarım çok dökülür.ben saraçoğlunun kürünü yaptım faydasını gördüm.sizde saraçoğlunun sayfasına bakın derim.benim troitden ötürü dökülüyordu yükseldiğnde çok fazla dökülür ve b12 eksikliğide döker fazla ama açılacak şekilde döker mi bilmiyorum.egzama var mı saç diplerinizde peki?Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Zeytinyağı ısıtıp,içine bemix ampul,bepantene ampul ve e vitaminin katıp saça sürüyorum 1 saat bekletip yıkıyorum,çok iyi geliyorSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Sizin mesajınız da dikkatimi çekti. Eşimdeki saç kıran dişiymiş. Saçının birçok bölgesinde çıktı, çinko ve ecZanede yapılma bir ilaçla geçti ama sakalında hala çıkmıyor. Çözümünüzü öğrenebilir miyim? Denemediğimiz bir şey kaldığını sanmıyorum ama çok merak ettim. İnşallah bizde de işe yararOncelikle teşhis sackiran Sa tam iyi denk geldi kesin 100 de 100 çözüm biliyorum sackiran sa yuvarlak şekilde yada bölge bölge açılır
Teşekkür ederim canım öyle yapayım artikBitkisel saç boyası kullan bir süre o zaman canım allah şifa versin bebise
Aynı sorun bende de var erkek tipi dökülme birde tiroid az çalışıyormuş ve devam ediyor inanır mısın banyo Bile yapamıyorumSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?