- 23 Kasım 2016
- 209
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi morsevenbayan
Arkadaslar o kullandiginiz ne bilmiyorum ama bende sarimsakli ve isirgan li sampuan var acayip cogaliyo.ayrica bitkisel icinde kimyasal paraben icermez.gercekten kullananlar memnun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minoxil sprey kullandım ben birsürü ilaç ve çeşit çeşit şampuana ek olarak. Kullandığım süre içinde dökülme olmadı evet ama bırakınca tekrar başlıyor. Hormon içerikli oldukları için sürekli kullanmak da mümkün değilmiş dr un söylediğine göre. şampuanları bile günlük kullandığımla dönüşümlü kullanmalıymışım. Yılda 2-3 ay kullanıp bırakıyorum.Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Atarm tabiki ama sackiran olmasi gerekiyor siz bir eczaneyle görüşün belki kargoyla yollarbanada mesaj atarmısınız lütfen :) umut dünyası belki iyi gelir
Merhaba ben de iki ay önce cildiyeye gittim saç dökülmesi yüzünden benm yaklaşık 10 yıldır dökülüyordu ama bu sene daha da acildi artık derim görünmeye başladı Dr haftada bir iğne verdi bepanthen , haftada bir karışım yağ ile bakım yapıyorum, her gece saç serumu uyguluyorum sacima bir de sabah akşam hapim var xpecia diye bir ilaç iki ayda hacim olarak epey farketti dökülme oluyor yine ama daha az artık ve kökleri güçlendi parladı uzadı besleniyor yani anlıyorum ve yanlarımı kapatacak saç arardim eskiden toplamak istemezdi canm ama artık kapanıyor he bir de sampuanim özel artık hep onu kullanicam o da çok etki ediyor
eşinize geçmiş olsun 8 yıllık mazimiz var sackiran la stres flan dendi de bence mantarı n yayilmasiydi bu ilaçta mantarı yok etti saç kas sakal hepside geldi şapkayla geziyordu kocam tek isteğim saçlarının çıkmasiydi çünkü stres dendikce kaynanm beni sebep biliyordu sonuç olarak isteğim oldu ancak benim saci cikarsa diye adaklar adadigim kocamla şimdi mahkemelik olduk bosnaiyoruzValla eşimde saçkıran var dr bu minoxil dene demişti ama işe yaramadı. Ama eşimin saçı dökülmüyor saçkıran. Ve çinko eksikliği vardı. Sizde hormonal bir problem varsa işe yarayacağını pek sanmıyorum.
Sizin mesajınız da dikkatimi çekti. Eşimdeki saç kıran dişiymiş. Saçının birçok bölgesinde çıktı, çinko ve ecZanede yapılma bir ilaçla geçti ama sakalında hala çıkmıyor. Çözümünüzü öğrenebilir miyim? Denemediğimiz bir şey kaldığını sanmıyorum ama çok merak ettim. İnşallah bizde de işe yarar
Canım benim saclarim hep seyrekti hamilelikten sonra daha iyileşti ama dokuluyorsa hormonlardandir doğumdan sonra geçecektir içini ferah tut,doktorunun vermediği hicbi ürünü kullanma zaten doğuma ne kadar kaldiSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Monoxili kendim almistim uzunda bir zamab kullandm ama hicbir faydasini gormedim.biotin kullabiyorum 2 senedir saci uzatiyor evet ama kirik dokulme vs gibi sorunlara cozum degil.Yani bende o etkiyi yarattiHangisini kullandınız ve ne kadar süre, doktor size neden vermişti genetik diye mi
Bu ürünlerden kullanmadım. Ben kendi şampuanıma biraz votka ekledim. Saçım yumuşacık oldu. Dökülmesi azaldı.Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Kan degerlerim normal hormon testi istedi bi de doktor pazartesi sonuçlar çıkacak bakalımAblamda da olmuştu resmen bir tarafı açılmıştı. Gidip kestirdi saçlarını ama fayda etmedi. Sonra hormon testi yaptırdı ve anladık ki tiroidleri aşırı çalışıyor ve vücudunda birçok azalma var tedaviye başladıktan sonra küçük küçük saçlar çıktı suan eskiye döndü. Yani eğer mevsimsel değil de çok dokulmeniz varsa ki bunu siz daha iyi bilirsiniz kesinlikle kan degerlerinize baktirin. Çok geçmiş olsun. Kafanızı çok takmamaya çalışın kökü sizin emin olun dökülen kadar çıkan da olacaktır.
Annem de sabun kullan dedi yarın alicam insallahİsim olarak hatırlamıyorum benimkini tam kesmemişti ama bütük bi miktarda azalttı inşALLAH sizde işe yarar
Bu 10 yıllık sürede nasıl tedaviler uyguladiniz pekiMerhaba ben de iki ay önce cildiyeye gittim saç dökülmesi yüzünden benm yaklaşık 10 yıldır dökülüyordu ama bu sene daha da acildi artık derim görünmeye başladı Dr haftada bir iğne verdi bepanthen , haftada bir karışım yağ ile bakım yapıyorum, her gece saç serumu uyguluyorum sacima bir de sabah akşam hapim var xpecia diye bir ilaç iki ayda hacim olarak epey farketti dökülme oluyor yine ama daha az artık ve kökleri güçlendi parladı uzadı besleniyor yani anlıyorum ve yanlarımı kapatacak saç arardim eskiden toplamak istemezdi canm ama artık kapanıyor he bir de sampuanim özel artık hep onu kullanicam o da çok etki ediyor
Vitamin eksikligim yok karaciğeri felan bilmiyorum ama bi de hormon testinin sonucunu bekliyorumVücudun içini onarmadıkca dışından ne yaparsan yap çaresi yok. Kara ciğer bağırsak yada bağışıklık sistemi sorunlarınız varsa vücut bir yerlerden sinyal veriyor.. Veya vitamin eksikliğinde olabilir. .
M morsevenbayan biotin kullandım solgar marka. Saç ve tırnağa çok iyi geliyor. Kerastase ın aminoxil serumunu tavsiye ederim. Bir dönem hormon bozukluğu ve demir eksikliğinden saçlarım dökuldu. Kerastase kullandım. Hem kesti hem de dökülenkerin yerine çıkmasıni saglıyor. Kerastase satan kuaförlerde bulabilirsin. Kesin kanda demirine baktırSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Daha almadım o yuzden kc mg verdi bilmiyorum, 3 ay kullan dedi bana da zaten an biraz sabırsız bi yanım var kısa süre de etki görsem en azından daha umut dolu olurumMinoxili bilmem ama biotin kac mg lik verdi acana doktor. Ben sac guclendirmek ve uzamasi icin 5000 lik gunde birtane kullaniyordum. sac cikardigi dogru fakat etkisi oyle hemen bi haftada gorulen bi ilac degil en az bir ay kullanip ikinci ayada devam etmeniz gerekir die dusunuyorum. B12,folik asit veya multivitamin tarzinda destekleyici bi ilac kullanirsaniz sac dokulmesine ck faydasi ediyor. Dokulme hormonelse tedavi mecbur gerekli distan nekadar mudahale etseniz olmuyor. Icten destek sart.
Hayır egzama yokbenimde çok saçlarım çok dökülür.ben saraçoğlunun kürünü yaptım faydasını gördüm.sizde saraçoğlunun sayfasına bakın derim.benim troitden ötürü dökülüyordu yükseldiğnde çok fazla dökülür ve b12 eksikliğide döker fazla ama açılacak şekilde döker mi bilmiyorum.egzama var mı saç diplerinizde peki?
Triod için ilaç kullanıyor musun pekiAynı sorun bende de var erkek tipi dökülme birde tiroid az çalışıyormuş ve devam ediyor inanır mısın banyo Bile yapamıyorum
Ne zamandır kullanıyorsun dökülmeye bi faydası oldu muHormon tedavisi derken ben şimdi erkeklik hormonum yüksek ve bu yüzden aldactone kullanıyorum bu tedavi şekli mi kanser yapıyor
Ben hamile değilim allah izin verirse de doğuma bi 3 4 sene varCanım benim saclarim hep seyrekti hamilelikten sonra daha iyileşti ama dokuluyorsa hormonlardandir doğumdan sonra geçecektir içini ferah tut,doktorunun vermediği hicbi ürünü kullanma zaten doğuma ne kadar kaldi