Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullanan var m aranzda arkadalar ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
doktor banada minoksil verdi. sadece akşamları kullanmayı düşünüyorum. siz ilk baştan beri sadece akşam mı kullandınız. bide ikl başta dökülme çok oldu mu. lütfen yardımcı olun.

Ben sadece akşamları kullanıyorum 1 aydır.dökülme hep aynı miktarda ne azaldı ne arttı sizin günde kaç tel ve ne zamandır dökülüyor

merhabaa
minoksil kullanımı nası gidiyor saclarında gürleşme olmusmu acaba bende bugün kullanmaya baslıcamda eger cevap verirseniz cok mutlu olacam :)

Saçlarım çıkıyor yeni saçım çok fazla ama dökülmede olduğu gibi devam ediyor maalesef

bende bugün kullanmaya baslıcamda minoksili siz kullanalı baya olmus acaba nasıl hala kullanıyomusunuz memnun musunuz saclarınızda gürlesme söz konusumu ben cevap verirseniz cok mutlu olucam

bende bugün kullanmaya baslıcamda minoksili siz kullanalı baya olmus acaba nasıl hala kullanıyomusunuz memnun musunuz saclarınızda gürlesme söz konusumu ben cevap verirseniz cok mutlu olucam
Gürleşme yok çünkü dökülen saçım fazla şu da var münoxil mi etkili yoksa dökülenlerin saçların yerine yenisi mi çıkıyor onu bilmiyorum ama Gürleşme yerine her geçen gün azalma söz konusu bir de burda bazı arkadaşlarda minoxil ters etki yaptı daha da döktü bende dökülmeyi değiştirmedi saçlarıma bi etkisi var mı o konuda yorum yapamıyorum elimdeki şişe bitince bırakıcam

bir anda bırakmanı tavisye etmem, azaltarak bıraksan iyi edersin doktorumun tavsiyesi bu. mevsim geçişlerinde saçlar daha çok dökülür biliyorsun, ben de minoksil kullanıyorum ve memnunum ama şu arala benim de dökülmeye başladı hafiften. Ağaçlar yaprak döker ya biz de saç döküyoruz sanırım sonbahar geldiği için :)

Benim hiç durmadı ki dökülmesi 6 aydır deli dökülmeler yaşadım mevsimi yok benimkinin

merhaba
ben size sormak istedim acaba doktorunuz nasıl azaltarak bırakın dedi cunku bırakacak olursak nasıl bırakalım

merhaba
ben size sormak istedim acaba doktorunuz nasıl azaltarak bırakın dedi cunku bırakacak olursak nasıl bırakalım
Doktorum bu konuda bişey demedi sormadım doktorlara bu konuda güvenmiyorum saç dökülmesi konusunda ben daha çok şey biliyorumdur başlarından savıyorlar zaten şöyle ben günde 5 fıs yapıyorum siz daha fazla yapıyorsanız sayıyı azaltarak bırakabilirsiniz ben geçen yıl bir kutu kullandım başlarkende bırakırkende dökülme yapmamıştı

merhaba arkadaslar size sormak istediğim bişey var acaba minoksili kullanırken yanında herhangi bi destekleyici ilaç kullanıyormusunuz baazıları bi tabletten bahsediyor ama ben sadece minoksil kullaanıyorum ve 3 aydır henüz bi etkisini görmedim sizce kullanmaya devammı etmeliyimiyim ileriki zamanda istediğim sonuca ulasırmıyıım

yazımı gören yokmu arkadaslar lütfen cevap verin lüütfeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…