merhaba arkadaşlar
saçlarım 1 ylı aşkın süredir yoğun bir şekilde dökülüyor.bundan 1 yıl önce dr. gittiğimde bana kansızlığımın olduğunu demir eksikliğimin olduğunu söylemişti ve ferro sanol a başlamıştım.6 kutu bitirdim ve kan değerlerim normale dönmüştü ancak dökülmem hala devam ediyordu.tekrar kan tahlilim yapıldı ve troid testlerine bakıldı ve hipotroid olduğum söylendi ve saç dökülmemin nedeninin olduğu söylenildi.ve eutroxy kullanmaya başladım ve troid hormonlarımda normale döndü ancak dökülmemhala devam etmekteydi.sonra kadın doğumdan hormon tahlilleri yapıldı ama nafile.neyseeee cildiye bana bepanthane bemiks evigen badem yağı karışımını yazdı ve minoksil önerdi saçlarımı yıkamam için de plantur 39 isimli kafein içerikli eczane ürünü olan şampuan önerdi.son 4 aydır bepanthane evigen bemiks kürünü kullanıyorum ancak hiçbir faydasını göremedim saçlarım hala dökülüyor(ancak saç dökülmesini önlemediği saç köklerini uyardığı söylenmekte.) son 2,5 aydır minoksil kullandım ama sadece tepe kısmıma.evet bu bölgede saç dökülmem durdu ve yeni saçlar çıkmaya başladı ve artık bu ilacı saçımın geneline uygulamaya başladım bakalım ne olacak(ancak umarım bu ilacı kesince yine dökülmeye devam etmez

().ve plantur 39 isimli şampuanı hiiç önermiyorum.saç dökülmesine hiçbir faydası yok ancak saçlara hacim verebiliyor.veee son 1 aydırda inneov isimli tablet kullanıyorum(yeşil kutulu).içeriğinde antioksidan, demir, kalsiyum ,çeşitli vitaminler, çinko,magnezyum... var.3 kutu aldım eczacı bayan etkisini 2.kutudan sonra göreceğimi söyledi.hatta kendiside kullanıyormuş.1 kutu bitirdim ancak hiçbir faydasını göremedim bakalım ne olacak faydasını görürüm umarım

( minoksili saçımın tepesine uygulamaya başladığımda 3. şişeden sonra etkisini görmüştüm umarım bunda da görürüm.aksi takdirde hem saçımdan hem zaman kaybımdan hemde paramdan olacam

((
yani troid hormonlarım normal,kan seviyem normal,kadın hormonlarım normal ama saçlarım dökülüyor genetik olduğunu düşünmüyorum öyle olsa yeni yeni saçlar çıkmazdı.Geriye tek sebep kalıyor stress.kel kalacam diye korkuyorum

((eski saçlarım çok güzeldi bukle bukle,canlı,hiç döklemezdi

(umarm eski haline döner

((