- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
- Konu Sahibi Pelinimben
-
1. Evlenmek meme büyütmez.
2. Hamilelik meme büyütse de sonrasında çok daha küçülür.
3. Doğum kontrol hapı meme büyütmez.
4. Bitkisel şeyler kalıcı değil, geçicidir.
Hiç boşuna yukarıdaki maddeleri hayal edip memelerinizin büyüyeceğini düşünmeyin, hayal kırıklığı yaşarsınız.
Bu alanda uzmanlaştım artık :)Avatar ve içerik uyumu.
Emzirmeniz bitince öncekinden daha ufak kalacak.
Ama doğruya doğru, dikkat etsinler diye söylüyorum.Ay felaket tellalı gibisiniz kadınların yüreğine inecek
Arkadaşlar minikse minik büyükse de büyük. Herkesin bir yaradılışı, vücut yapısı var bu kadar takılmayın. En azından rahatça koşuyorsunuz şükredin hatta
Hamilelikten sonra tek büyüyen ayaklarım oldu, 36 numaradan 37'ye kalıcı olarak geçiş yaptılar.
Memişler aynı kaldı, 75
Canim benim ben emziriorum ilk aylar benim minik goguslerim davul gibi olmustu sutum kesildi sayilir eski halime dondum. Evlilikle alakasi yok. O lafi cikaranlar bence koca goguslu teyzeler :) sirf gogsu kucuk kizlar erken evlensin diyemi uydurmuslar bu lafiMerhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
Canim benim ben emziriorum ilk aylar benim minik goguslerim davul gibi olmustu sutum kesildi sayilir eski halime dondum. Evlilikle alakasi yok. O lafi cikaranlar bence koca goguslu teyzeler :) sirf gogsu kucuk kizlar erken evlensin diyemi uydurmuslar bu lafiMerhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
Emzirmeniz bitince öncekinden daha ufak kalacak.
Malesef d. Kontrol hapı büyümüyorBu arada d.kontrol hapları kocaman yapıyo ben tanıyamadım kendiminkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?