- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
ah canım bence evlendıkten sonra buyume olayı her bunyeden bunyeye degısıyoMerhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
Bizde eşimle baya baya dalga geçeriz onları öyle kabullendıkEvlendikten sonra da buyumedi benim.
Yarim limon diye isim verip kabullendim valla.
Yok ben bu şekil mutluyum eşiminde rahatsız olduğunu düşünmüyorum bi kaç kez ağzını yokladım ama sevindim de güzel duruyormuşDoğumda geçici büyüyor diye biliyorum.Çok rahatsızsanız ameliyat düşünebilirsiniz
Aynıyız sanırım:)Evlendikten sonra da buyumedi benim.
Yarim limon diye isim verip kabullendim valla.
Merhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
Hayir tabiki :)
Adet dönemindeki şişlikde geçici.
Hamileyken büyüyor hormonlardan dolayi ama emzirme bitince eski haline döner mi bilmiyorum.
öyle bir durum olacağını sanmıyorum korunuyoruz ve lekem geliyor ama korkutmayın beniBenimkide adet döneminde büyümez.en son adet döneminde büyüdü sisti tasiyamiyorum.meğer hamileymisim.sizdede bu ihtimal olabilir mi?
Hormanlar tamamen değişiyor vücut hatların vs gibiEvlenince niye büyüsün ki?
Korkutmak amaçlı söylemedim ihtimal olarak söyledim ki yokmuş korunuyormussunöyle bir durum olacağını sanmıyorum korunuyoruz ve lekem geliyor ama korkutmayın beni
evlenince büyüme olayına ben de çok gülüyorum.
niye ki sihirli bir el mi değiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?