- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.275
- Konu Sahibi Pelinimben
Bu arada d.kontrol hapları kocaman yapıyo ben tanıyamadım kendiminkileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece eli olsa iyiöyle deme erkeğin mübarek eli değiyor
Benim ki de seninkinin ablası sol 90 sağ 85Ceviz kadar nası gııı
Benim de sol göğsüm 85 sağ 80 seni ki gene iyimiş
Cupsuz sütyene göre dedim.Sağ 90 sol 85 vs Nasıl oluyor kızlar?
O sırt ölçüsü değil mi?
Göğüs A,B,C olmaz mı? ( cup ölçüsü yani)
Ben o hesabı bilmiyormuşum. TesekkürlerCupsuz sütyene göre dedim.
Yani sol sağdan büyük benim.
Ama cuplu da 80c cupsuz da 90 ediyo ya o hesap
75Çok küçük değil bence. Yani tam75 doluyor ise. Benim de 75 bende heo2küçük derdim hamile kalınca allahım inşallah küçülür bunlar dedim gözüme cok kitu geldi. Sonra kilo falan derken 85 takıyor oldum. Simdi kilomu verdim tekrar75 çok memnunum.Yok ben bu şekil mutluyum eşiminde rahatsız olduğunu düşünmüyorum bi kaç kez ağzını yokladım ama sevindim de güzel duruyormuş
DönüyorHayir tabiki :)
Adet dönemindeki şişlikde geçici.
Hamileyken büyüyor hormonlardan dolayi ama emzirme bitince eski haline döner mi bilmiyorum.
Benm de minnaklarMerhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
Ben hayıt tohumuna başlamıştım ama sonra kaldı öyle. Yine başlasam mı diye dsnyormMerhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
Emzirmeye başlayınca kafan kadar oluolar merak etmeMerhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
Emzirmeniz bitince öncekinden daha ufak kalacak.Hamile kal. Yanlara doğru açılmaya başladı sütyenden taşıyor.