- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi Pelinimben
-
evlenince büyüme olayına ben de çok gülüyorum.
niye ki sihirli bir el mi değiyor
Kardeş ne evliyim ne de cup falan bilirim ama cevap verme gereği hissettim.Evlenince büyür demelerinin sebebi, çoğu insanın evlendikten sonra kilo alması. Dolayısıyla memelerin de büyümesi. Bazıları da kilo almadığı için bir değişim olmuyor.
Memesi küçük evli hanımlara sorum var. Özellikle A Cup giyenler için. Merak ediyorum, evlenmeden önce kafanıza takıyor muydunuz? Evlenince sorun oldu mu? Erkekler önem veriyor mu?
Hormanlar tamamen değişiyor vücut hatların vs gibi
Işte bunlar hep libidoEvlenince değişmez hormonlar niye değişsin allah aşkına. Çocuk değiştirir de evlilik ne alaka.
Bizde eşimle baya baya dalga geçeriz onları öyle kabullendık
Anlamadım ki demek ıstedığınnıH E yaşasın bu takım ne varsa minnoşlarda var :)
Adlında mantık basit. Sivilceler hormon düzensizliğinden oluyor evlenince düzenli gece hayatı :))) olunca hormonlar düzene giriyor.Evlenince ne oluyor ki ya
Hormonal bir evrim falan geçirmeye mi sebep oluyor nikah?
Hiç unutmam ergenken sivilcelerimi dert edip doktora gitmiştim, doktor da 50 yaşlarında, keltoş, babacan bir adamdı. Bir krem vermişti, sürersen hafifler ama evlenince kesin geçer demişti bana
Işte bunlar hep libido
Ben de bikini içinde daha dolgun dursun istiyorum. Mayıs ayında bir ay içsek şunun çayını..Benim göğüsler de minnoş
Şerbetçi otu yazmış bi arkadaş bi ara kullandım Hayıt tohumu ile beraber faydası oldu bana dolgunlaşmıştı göğüslerim ama devam etmek gerekiyor bıraktıktan iki hafta sonra fıss...
Ben tatile iki ay kala tekrar başlıcamBikini boş kalmasın
ben geçennyaz sonu başladım formda göğüs bakım bölümü falan var oraya bakmıştım biraz herkes şerbetçi otu ve hayıt tohumu üzerine yoğunlaşmıştı bende gittim aktardan aldım . Bi bardak kaynamış suyun içine bi tatlı kaşığı kadar atıyorsun on dk falan bekleyip içiyorsun.Ben de bikini içinde daha dolgun dursun istiyorum. Mayıs ayında bir ay içsek şunun çayını..
Şimdi memnunum çünkü; kış için iyi..
Sen Nasıl yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?