- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Pelinimben
-
bizim kasabada da sivilcesi olana evlenince gecer derler 6 yil bitti daha gecmediEvlenince ne oluyor ki ya
Hormonal bir evrim falan geçirmeye mi sebep oluyor nikah?
Hiç unutmam ergenken sivilcelerimi dert edip doktora gitmiştim, doktor da 50 yaşlarında, keltoş, babacan bir adamdı. Bir krem vermişti, sürersen hafifler ama evlenince kesin geçer demişti bana
bende aynen 1 beden buyuk almak zorundayim :/Büyük olması avantaj mı dezavantaj mı bilemedim valla
benimkilerin de maşallahı var hamile kalmadan önce hiç bedenime uygun gömlek giyemedim hep bir beden büyük alıyordum çünkü göğüs kısımları kapanmıyordu
şimdi bide hamileyim artık karpuz kadar oldular
bende aynen 1 beden buyuk almak zorundayim :/
Regl olmadan bir hafta önce, Artan progestorondan büyüyor, sonra yine ufalıyor. Kalıcı bir şey değil..Merhaba hanımlar.Bir çok bayanın regl döneminde göğüsleri şişer büyür benim hiç öyle bir dönemim olmadı bu ay ilk kez yaşadım.Merak ettim size danışayım dedim benzetmek gibi olursa ceviz kadar büyüklükde yok denecek gibi birşey 75 beden iç çamaşırı takıyorum .Bir buçuk senelik evliyim hani anneler evlenince büyür derler evleneli sene oldu büyüse büyürdü diye düşündüm bu ay bi farklılık var.Sizce zamanla büyüme yaşanabilir mi?
ben memnun degilim.sahsenküçük olmasındansa büyük olmasını tercih ederim ama
gerçi böyle olunca da hiç bi yere sığdıramıyorum
Ya ne şeker ifade etmişsiniz güldürdünüz beniEvlendikten sonra da buyumedi benim.
Yarim limon diye isim verip kabullendim valla.
Yeni evliyken kullanıyordum sadece kilo yaptıBu arada d.kontrol hapları kocaman yapıyo ben tanıyamadım kendiminkileri
Kesinlikle çok doğru ama ne bileyim gecelik giyindiginde mayoda bikini de hafif büyük hoş duruyorküçük göğüslü olmak daha rahat bence. sırt ağrısı yok. göğüs altı terlemesi yok. eğilme yok. sütyen acıtması yok. gömlek sığmamak yok. oh mis
Çok guldum inek benzetmesineBuyuk memeyi ne yapacaksiniz ki , ben de bikini giyince memeleri ayri ayri duranlara imreniyorum benimkiler 85 beden, zayif oldugum icin de cok dikkat cekiyor.
Inek gibi hissediyorum kendimi ineeeeekkk
Bende decok sivilce cikiyor. Evlenince gececekse hemen evlenicem:)Evlenince ne oluyor ki ya
Hormonal bir evrim falan geçirmeye mi sebep oluyor nikah?
Hiç unutmam ergenken sivilcelerimi dert edip doktora gitmiştim, doktor da 50 yaşlarında, keltoş, babacan bir adamdı. Bir krem vermişti, sürersen hafifler ama evlenince kesin geçer demişti bana
Evet hani ergenliğe girdiginde yeni oluşur ya o şekil.dik sarkma yok .Peki Sütü etkiliyor mu ?Belissima77 .!.:Benimde bedenim 75, iki hamileliktede büyümedi, ama iyi olanı dimdik sarkma yok
ama işte dekolte giymeyi seviyosan güzel oluyo. dışarda usturuplu olup büyük göğüsü sığdırmak cidden zorKesinlikle çok doğru ama ne bileyim gecelik giyindiginde mayoda bikini de hafif büyük hoş duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?