Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayiz benim camlar berbat halılar aynı sekilde koltuk silinecekSelam kızlar
Dün market listesi yaptık kızımla.
Önümüzdeki hafta dolapları düzenleyip sonra yavaş yavaş temizlik kısmına geçeceğim.
Halilar yıkamaya gidecek koltuklar yikanacak camlar kirlendi yine. Çok is var çok.![]()
Kolay gelsin gel sarılalım bir kahve içelim 10 güne başlarız acele etmeyelimAynı durumdayiz benim camlar berbat halılar aynı sekilde koltuk silinecekyaparız ama hallederiz sonra bol bol dinlenmek istiyorum düşünürken yoruldum çünkü
![]()
Sağolun kızlar![]()
Bugün mesir festivali var saçım yapılacak kalabalığa girmeyiz ama oğlum görsün diye götürmeyi düşünüyorum. Eşim görevli orda sonra birbirimizi buluruz belki kalabalıkta ezilmezsek![]()
Ya ben geçen hafta cam sildim yağmur yağdıSelam kızlar
Dün market listesi yaptık kızımla.
Önümüzdeki hafta dolapları düzenleyip sonra yavaş yavaş temizlik kısmına geçeceğim.
Halilar yıkamaya gidecek koltuklar yikanacak camlar kirlendi yine. Çok is var çok.![]()
Sağol canım sana da kolay gelsiin ayy evet demi ya acele etmemize gerek yok ne kadar doğru söyledinKolay gelsin gel sarılalım bir kahve içelim 10 güne başlarız acele etmeyelim![]()
Dün burda da nasıl yağmur yağdı bugün güneşli görünüyo keşke yağsa yineYa ben geçen hafta cam sildim yağmur yağdı![]()
Bilmez miyimSağol canım inşallah hemen yine gel dedim. Alışmışım çok kötü oldum uzakta olmak çok zor
Yağmurlar geçsin acelesi yokYa ben geçen hafta cam sildim yağmur yağdı![]()
Yağmurlu bu hafta burası aceleye gerek yokSağol canım sana da kolay gelsiin ayy evet demi ya acele etmemize gerek yok ne kadar doğru söyledin![]()
Yaa üzüldümBana da sarılın
Civcivlerimizden biri öldü, siyah olan![]()