Sağolun kızlar 😍
Bugün mesir festivali var saçım yapılacak kalabalığa girmeyiz ama oğlum görsün diye götürmeyi düşünüyorum. Eşim görevli orda sonra birbirimizi buluruz belki kalabalıkta ezilmezsek 😁😁😁

Selam kızlar
Dün market listesi yaptık kızımla.
Önümüzdeki hafta dolapları düzenleyip sonra yavaş yavaş temizlik kısmına geçeceğim.
Halilar yıkamaya gidecek koltuklar yikanacak camlar kirlendi yine. Çok is var çok. 😅

Selam kızlar
Önümüzdeki hafta dolapları düzenleyip sonra yavaş yavaş temizlik kısmına geçeceğim.
Halilar yıkamaya gidecek koltuklar yikanacak camlar kirlendi yine. Çok is var çok. 😅
Aynı durumdayiz benim camlar berbat halılar aynı sekilde koltuk silinecek 🥲 yaparız ama hallederiz sonra bol bol dinlenmek istiyorum düşünürken yoruldum çünkü 😂😂

Sağolun kızlar 😍
Bugün mesir festivali var saçım yapılacak kalabalığa girmeyiz ama oğlum görsün diye götürmeyi düşünüyorum. Eşim görevli orda sonra birbirimizi buluruz belki kalabalıkta ezilmezsek 😁😁😁

İyi eğlenceler 😊

Selam kızlar
Ya ben geçen hafta cam sildim yağmur yağdı 🤣🤣

Eveeeet halkımız yine şaşırtmadı maymunlara dagitsalardi daha medeni bir şekilde alirlardi bence 😂😂 ayyy zor çıktık ilk ve sondu 😁😁

Back
X