Evin eksikleri çok ama kullandığımız yerler çok şükür düzeldi
Yatak odası oğlumun odası ve mutfak düzenli çok şükür
En çok takıldığım yerler çünkü

Diğer katlar yavaş yavaş düzelecek
Üst kat hala koli oğlumun oyuncakları ve eşimin malzemeleri var yaz bitince sanırım onların tam yerleşmesi olur

Öyle böyle idare ediyoruz
Çok üzülmüştüm ilk zamanlar ama şuan alıştım hatta sevmeye bile başladım
Müstakil evin özgürlüğü hemen çıkınca bahçeden arabana binmek sakin mis gibi sokaklar
Orda biraz savaşıyormuşuz gibiydi🙈

Sen nasılsın nasıl gidiyor☺️
ben bazen eski eve gidyorum, asansör sırası beklemek falan unutmuşum resmen ya, artısı da var eksisi de, şükür eksi kısmı pek görmüyorum, ama şimdi tam tadının geldiği zamanlar :KK68: evi temizlerken arada ne vardı 2+1 mi olsaydı evim diyorum ama :KK70:
Öğlenci ya oğlum canim park yakın. Okula zamanında döneriz . Vallahi bak öyle tertemiz yapmıştım evi şuan yani ateşe versem olur harabe gibi 😂😂
ay bi süpürsen mis gibi olur, strese sokma kendini kirli diye. bende cumartesi öyleydim, gitmesem mi eve diye bile düşündüm, Allah bi enerji verdi hepsini yaptım bak, hiç kendimden beklemediğim performans :KK70:
😍 Evet canım gerçekten yapsakta temiz kalmiyo işleri yapıp evin üstüne streç film kaplamak lazim 😂
ben Kmsl Hnd Kmsl Hnd gibi düşünüyorum, ev temizse dışarda takıl :KK70:ama streçte bi mantıklı geldi şu an :KK70:

ben bazen eski eve gidyorum, asansör sırası beklemek falan unutmuşum resmen ya, artısı da var eksisi de, şükür eksi kısmı pek görmüyorum, ama şimdi tam tadının geldiği zamanlar :KK68: evi temizlerken arada ne vardı 2+1 mi olsaydı evim diyorum ama :KK70:

ay bi süpürsen mis gibi olur, strese sokma kendini kirli diye. bende cumartesi öyleydim, gitmesem mi eve diye bile düşündüm, Allah bi enerji verdi hepsini yaptım bak, hiç kendimden beklemediğim performans :KK70:

ben Kmsl Hnd Kmsl Hnd gibi düşünüyorum, ev temizse dışarda takıl :KK70:ama streçte bi mantıklı geldi şu an :KK70:
Evet eksi yönü misal böcekler🙈

Kedim öldürmüş başında bekliyor böceğin ayaklar havada
Belki beni çağırdı duymadım😬

Diğer eksi yönü de temizliğinin zor olması gerçekten
Önceki evim de büyüktü ama bu kadar dağınık değildi
Toplayacağım ama inşallah 🙏

Ama uyanıp ağaç çiçek börtü böcek görmek paha biçilemez 🤩

not: tehlikeli böcek ve sürüngenler hariç 🙈😂

Sorma ben de 😂

Bebek arabası ön balkonda duruyor. Geçen sene sabah bi baktım araba parıl parıl parlıyor 😂 salyangoz geçmediği hiç bir yer bırakmamış🤣
Başka yer mi yoktu diye muhtemelen söylenerek yıkamışsındır😂

Ben öyle yapıyorum
Burda ne işiniz var başka yer mi yok sabah sabah böcek mi gibi gibi konuşup söylenerek atıyorum

ay evde şükür minik örümcek karınca dışında bir şey görmedim, inşallahta görmem, bebelerin örümcekten bile ödü kopuyor, çıldırıyolar. ama geçen sene bahçede çok sıcaklarda akrep gördüm yalan yok, şok olmuştum görünce ilk kez canlısına denk gelmişim :KK70: sonra git sen annem üstüne bas, çok kortuk falan derken ertesi gün git yine bas, anne bağımlı mı oldun diyodum :KK70:geçti gitti şükür ki, bu sene olmaz inşallah.
Sorma ben de 😂

Bebek arabası ön balkonda duruyor. Geçen sene sabah bi baktım araba parıl parıl parlıyor 😂 salyangoz geçmediği hiç bir yer bırakmamış🤣
ayy allahım :olamaz: hoşlanmadığım hayvanlardan.

ay evde şükür minik örümcek karınca dışında bir şey görmedim, inşallahta görmem, bebelerin örümcekten bile ödü kopuyor, çıldırıyolar. ama geçen sene bahçede çok sıcaklarda akrep gördüm yalan yok, şok olmuştum görünce ilk kez canlısına denk gelmişim :KK70: sonra git sen annem üstüne bas, çok kortuk falan derken ertesi gün git yine bas, anne bağımlı mı oldun diyodum :KK70:geçti gitti şükür ki, bu sene olmaz inşallah.

ayy allahım :olamaz: hoşlanmadığım hayvanlardan.
Bi şey oldu mı annene soktu mu akrep 😱

soktu ayak parmağını, diyorum ya hemde 2 kez, bişi olmadı şükür, zehirli akrep yokmuş bizim buralarda.
Ben kırkayak da gördüm evde yaa
Eşim de zehirli değildir diyor ama
kedim gördü ikisini de

Ne zaman bahçeyi biçse eve geliyorlar

Tedirgin oluyorum🤦‍♀️
Örümcek karınca salyangoz rahatsız etmiyor beni
Ama akrep yılan kırkayak filan zehirli olmasından korkuyorum açıkcası

Back
X