Okul yok mu
Afiyet olsun
Boşver yaparsın zaten yapsan da hep aynı oluyor
Öğlenci ya oğlum canim park yakın. Okula zamanında döneriz . Vallahi bak öyle tertemiz yapmıştım evi şuan yani ateşe versem olur harabe gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okul yok mu
Afiyet olsun
Boşver yaparsın zaten yapsan da hep aynı oluyor
güzel havaların keyfini annenle çıkar, boşver iş yapılır nasıl olsa.
ben bazen eski eve gidyorum, asansör sırası beklemek falan unutmuşum resmen ya, artısı da var eksisi de, şükür eksi kısmı pek görmüyorum, ama şimdi tam tadının geldiği zamanlarEvin eksikleri çok ama kullandığımız yerler çok şükür düzeldi
Yatak odası oğlumun odası ve mutfak düzenli çok şükür
En çok takıldığım yerler çünkü
Diğer katlar yavaş yavaş düzelecek
Üst kat hala koli oğlumun oyuncakları ve eşimin malzemeleri var yaz bitince sanırım onların tam yerleşmesi olur
Öyle böyle idare ediyoruz
Çok üzülmüştüm ilk zamanlar ama şuan alıştım hatta sevmeye bile başladım
Müstakil evin özgürlüğü hemen çıkınca bahçeden arabana binmek sakin mis gibi sokaklar
Orda biraz savaşıyormuşuz gibiydi
Sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
ay bi süpürsen mis gibi olur, strese sokma kendini kirli diye. bende cumartesi öyleydim, gitmesem mi eve diye bile düşündüm, Allah bi enerji verdi hepsini yaptım bak, hiç kendimden beklemediğim performansÖğlenci ya oğlum canim park yakın. Okula zamanında döneriz . Vallahi bak öyle tertemiz yapmıştım evi şuan yani ateşe versem olur harabe gibi![]()
benEvet canım gerçekten yapsakta temiz kalmiyo işleri yapıp evin üstüne streç film kaplamak lazim
![]()
Kaçta uyuyorsun 5 te uyanmak miGünaydın
Uyandım ben![]()
Evet eksi yönü misal böceklerben bazen eski eve gidyorum, asansör sırası beklemek falan unutmuşum resmen ya, artısı da var eksisi de, şükür eksi kısmı pek görmüyorum, ama şimdi tam tadının geldiği zamanlarevi temizlerken arada ne vardı 2+1 mi olsaydı evim diyorum ama
ay bi süpürsen mis gibi olur, strese sokma kendini kirli diye. bende cumartesi öyleydim, gitmesem mi eve diye bile düşündüm, Allah bi enerji verdi hepsini yaptım bak, hiç kendimden beklemediğim performans
benKmsl Hnd gibi düşünüyorum, ev temizse dışarda takıl
ama streçte bi mantıklı geldi şu an
![]()
Ama uyanıp ağaç çiçek börtü böcek görmek paha biçilemezEvet eksi yönü misal böcekler
Kedim öldürmüş başında bekliyor böceğin ayaklar havada
Belki beni çağırdı duymadım
Diğer eksi yönü de temizliğinin zor olması gerçekten
Önceki evim de büyüktü ama bu kadar dağınık değildi
Toplayacağım ama inşallah![]()
11 de yatıyorumKaçta uyuyorsun 5 te uyanmak miaboww
Ya aslında annemin evden alışkınım da orda bağırıyordumAma uyanıp ağaç çiçek börtü böcek görmek paha biçilemez
not: tehlikeli böcek ve sürüngenler hariç![]()
Aydınlanmaya başlar havası iyice kışın çok zor oluyordur da yaz geldi okullarda az kaldı11 de yatıyorum
9:30 -10 gibi kitap okumaya geçiyoruz oğlumla
Çok yorgun olduğumda 10 oluyor uyumam
Gün erken başlayıp erken bitiyor
6:15 de oğlumu bindiriyorum otobüse baya aydınlık oluyor![]()
Sorma ben deYa aslında annemin evden alışkınım da orda bağırıyordum
Anneeee şunu alır mısın diye
Şimdi zeynaya döndüm![]()
Evet dimi kış çok zor oluyorAydınlanmaya başlar havası iyice kışın çok zor oluyordur da yaz geldi okullarda az kaldı![]()
Başka yer mi yoktu diye muhtemelen söylenerek yıkamışsındırSorma ben de
Bebek arabası ön balkonda duruyor. Geçen sene sabah bi baktım araba parıl parıl parlıyorsalyangoz geçmediği hiç bir yer bırakmamış
![]()
ay evde şükür minik örümcek karınca dışında bir şey görmedim, inşallahta görmem, bebelerin örümcekten bile ödü kopuyor, çıldırıyolar. ama geçen sene bahçede çok sıcaklarda akrep gördüm yalan yok, şok olmuştum görünce ilk kez canlısına denk gelmişimEvet eksi yönü misal böcekler
Kedim öldürmüş başında bekliyor böceğin ayaklar havada
Belki beni çağırdı duymadım
Diğer eksi yönü de temizliğinin zor olması gerçekten
Önceki evim de büyüktü ama bu kadar dağınık değildi
Toplayacağım ama inşallah![]()
ayy allahımSorma ben de
Bebek arabası ön balkonda duruyor. Geçen sene sabah bi baktım araba parıl parıl parlıyorsalyangoz geçmediği hiç bir yer bırakmamış
![]()
Aynen öyle neyseki dışarda hortumla yıkamak kolayBaşka yer mi yoktu diye muhtemelen söylenerek yıkamışsındır
Ben öyle yapıyorum
Burda ne işiniz var başka yer mi yok sabah sabah böcek mi gibi gibi konuşup söylenerek atıyorum
Bi şey oldu mı annene soktu mu akrepay evde şükür minik örümcek karınca dışında bir şey görmedim, inşallahta görmem, bebelerin örümcekten bile ödü kopuyor, çıldırıyolar. ama geçen sene bahçede çok sıcaklarda akrep gördüm yalan yok, şok olmuştum görünce ilk kez canlısına denk gelmişimsonra git sen annem üstüne bas, çok kortuk falan derken ertesi gün git yine bas, anne bağımlı mı oldun diyodum
geçti gitti şükür ki, bu sene olmaz inşallah.
ayy allahımhoşlanmadığım hayvanlardan.
soktu ayak parmağını, diyorum ya hemde 2 kez, bişi olmadı şükür, zehirli akrep yokmuş bizim buralarda.Bi şey oldu mı annene soktu mu akrep![]()
Ben kırkayak da gördüm evde yaasoktu ayak parmağını, diyorum ya hemde 2 kez, bişi olmadı şükür, zehirli akrep yokmuş bizim buralarda.
Ay çok şükür bi şey olmamış, acımıştır amasoktu ayak parmağını, diyorum ya hemde 2 kez, bişi olmadı şükür, zehirli akrep yokmuş bizim buralarda.