Sadece tv açıyorduk. Tabletimiz yok zaten, telefonda çocuklara asla vermiyoruz ama işte sonuç bu
Ben zaten izlemiyorum hiç, tamamen kaldırsak yokluğunu hissetmem aslında.

Bi de yine birinize uyup az kalsın yorganları kaldırıyordum iyi ki onu yapmamışım 🤣🤣🤣
Tamam itiraf ediyorum hepsini benim yüzümden 😁
Ekranla alakalı olmayadabilir o zaman canım 12 saat ekran izleyen çocuklar var hiç susmayan 😁
Bence zamanı var bir anda aciliveriyolar sonra azıcık sussa olmaz mi diye düşünürsün 😁😁
Süpersin bak Tv'de izledikleri daha kontrollü oluyo sonuçta bizim tablet var araba oyunu oynuyo LEGO videosu izliyo 45 dakika süresi var ben onu bile yapmasını istemiyorum hiç izlemese daha iyi aslında.

Tamam itiraf ediyorum hepsini benim yüzümden 😁
Ekranla alakalı olmayadabilir o zaman canım 12 saat ekran izleyen çocuklar var hiç susmayan 😁
Bence zamanı var bir anda aciliveriyolar sonra azıcık sussa olmaz mi diye düşünürsün 😁😁
Süpersin bak Tv'de izledikleri daha kontrollü oluyo sonuçta bizim tablet var araba oyunu oynuyo LEGO videosu izliyo 45 dakika süresi var ben onu bile yapmasını istemiyorum hiç izlemese daha iyi aslında.
Keşke uzak tutabilsek benim oğlanlar bu sene laptoptan oyun oynuyorlar bazen. Uzak tutmak da mesele tutmamak da. Bu sefer arkadaşlarının yanında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar o konularda. Gıcık bir konu

Keşke uzak tutabilsek benim oğlanlar bu sene laptoptan oyun oynuyorlar bazen. Uzak tutmak da mesele tutmamak da. Bu sefer arkadaşlarının yanında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar o konularda. Gıcık bir konu
Evet öyle canım okulda da çocuklar akıllı tahtadan video aciyomus öğretmene söyledim hiç önemsemedi maalesef bütün YouTube videolarına ulasabiliyolarmis nasıl oluyosa squit game açmışlar çocuklar 😬😬

Birikimle ilgili son yaptığım değişiklik
%10 birikim
%90 giderler olarak belirledim.

Önce birikimi ayırıp %90 kalan parama göre planlama yapacağım.
Bu kadar az ve öz 😅

Back
X