- 19 Şubat 2021
- 5.751
- 15.511
- 198
- 38
Ben tümden atmışta olabilirim taşınırken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tümden atmışta olabilirim taşınırken
Saten kaymıyor muydu dönerkenBenim evim soğuk nerdeee o eski sıcacık oturduğum saten geceliklerle uyuduğum günler
Şimdi yorgan polar pijama
Sadece tv açıyorduk. Tabletimiz yok zaten, telefonda çocuklara asla vermiyoruz ama işte sonuç bu
Tamam itiraf ediyorum hepsini benim yüzümdenBen zaten izlemiyorum hiç, tamamen kaldırsak yokluğunu hissetmem aslında.
Bi de yine birinize uyup az kalsın yorganları kaldırıyordum iyi ki onu yapmamışım![]()
Keşke uzak tutabilsek benim oğlanlar bu sene laptoptan oyun oynuyorlar bazen. Uzak tutmak da mesele tutmamak da. Bu sefer arkadaşlarının yanında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar o konularda. Gıcık bir konuTamam itiraf ediyorum hepsini benim yüzümden
Ekranla alakalı olmayadabilir o zaman canım 12 saat ekran izleyen çocuklar var hiç susmayan
Bence zamanı var bir anda aciliveriyolar sonra azıcık sussa olmaz mi diye düşünürsün
Süpersin bak Tv'de izledikleri daha kontrollü oluyo sonuçta bizim tablet var araba oyunu oynuyo LEGO videosu izliyo 45 dakika süresi var ben onu bile yapmasını istemiyorum hiç izlemese daha iyi aslında.
Evet öyle canım okulda da çocuklar akıllı tahtadan video aciyomus öğretmene söyledim hiç önemsemedi maalesef bütün YouTube videolarına ulasabiliyolarmis nasıl oluyosa squit game açmışlar çocuklarKeşke uzak tutabilsek benim oğlanlar bu sene laptoptan oyun oynuyorlar bazen. Uzak tutmak da mesele tutmamak da. Bu sefer arkadaşlarının yanında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar o konularda. Gıcık bir konu
Kontrollü olduğu sürece ben deBen tablete oyuna karşı değilim![]()