Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsinCuma iftara misafirim olacak
Cumartesi de annem ve kayınvalidemler gelecek
O yüzden hızlandırdım![]()
Benim hiç yazligim yok katilamamBu yaz için kıyafetim yeteri kadar varmış geçen yıl yenileme yapmıştım
O yüzden 200 gün dolabımdan giyinme kararı aldım
Kışa girerken pijama ve sweat takımlar almam gerekli o yüzden kış aylarına kadar hedef planladım.
Katılmak isteyen varmıdiye sorsam. Yorumlarınızı merak ediyorum
![]()
Evet yağmur kar falan varsa hiç uğraşmayalım boşunaHaftaya çok güzel olur hava durumu da belli olur hem
Soğusa bile uzun sürmez bence.Nisan geliyo 10 güne kar yağmasın
Ben en son kendime kıyafet herhalde yaz ayında aldımBu yaz için kıyafetim yeteri kadar varmış geçen yıl yenileme yapmıştım
Kışa girerken pijama ve sweat takımlar almam gerekli o yüzden kış aylarına kadar hedef planladım.
![]()
Benim almam gereken bir kaç parça var, onları aldıktan sonra katılabilirim sanaBu yaz için kıyafetim yeteri kadar varmış geçen yıl yenileme yapmıştım
![]()
Tamam yapalım aslında minimum 75 gün yapıyorlar tam hazirana kadar süper olurBen en son kendime kıyafet herhalde yaz ayında aldım
Foto çekmiştim hatta bakayım ne zaman almışım
Uzun zamandır dolabımdan giyiniyorum
Kıyafetleri çok benzer buluyorum baktığımda
Oo bu çok güzel almalıyım dediğim bişey olmadı
O yüzden ben eşlik edebilirm
200 gün olur mu bilmiyorum ama hazirana kadar bunun sözünü verebilirim
Yaa nerdeyse bir yıl olacakBaktım en son mayıs başında bir kıyafet almışım![]()
Tamam aldıktan sonra gel beklerizBenim almam gereken bir kaç parça var, onları aldıktan sonra katılabilirim sana![]()
Ben en son Şubat’ta aldım.Tamam yapalım aslında minimum 75 gün yapıyorlar tam hazirana kadar süper olur![]()
Yarın saymaya başlayalımBen en son Şubat’ta aldım.
Tamam başlayalım bugün itibariyle mi başlıyoruz?