• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın 🌻
Sizler kediden bahsettikçe benim gözümde kızım canlanıyor ama benim ki gece uyumuyor 🤦‍♀️😂😂

Okuldayım nöbet günü yorucu geçiyor. Arada boşluklarım var da dinleyebiliyorum çok şükür 🙏

Küçük oğlan hasta 2 gündür evde. Büyük de bugün öğretmeni hasta göndermeyin dedi evde. Annem pazartesi başlayacak fizik tedaviye. İnşallah iyi olur o iyi olmayınca ben de mod olarak düşüyorum. Bu aralar gergin sinirli bi ruh halindeyim. Kullandığım ilaçlar var onlar mı yapıyor anlamadım. Yarın kahvaltıya misafirim gelecek akşamdan bir şeyler yapmam lazım. Var mı kahvaltılık değişik pratik tarifler😋

Günaydın 🌻
Sizler kediden bahsettikçe benim gözümde kızım canlanıyor ama benim ki gece uyumuyor 🤦‍♀️😂😂

Okuldayım nöbet günü yorucu geçiyor. Arada boşluklarım var da dinleyebiliyorum çok şükür 🙏

Küçük oğlan hasta 2 gündür evde. Büyük de bugün öğretmeni hasta göndermeyin dedi evde. Annem pazartesi başlayacak fizik tedaviye. İnşallah iyi olur o iyi olmayınca ben de mod olarak düşüyorum. Bu aralar gergin sinirli bi ruh halindeyim. Kullandığım ilaçlar var onlar mı yapıyor anlamadım. Yarın kahvaltıya misafirim gelecek akşamdan bir şeyler yapmam lazım. Var mı kahvaltılık değişik pratik tarifler😋
Geçmiş olsun

Peynirli veya patatesli börek olabilir akşam yaparsın sabah pisirirsin.

Tava böreği var o da güzel oluyor hem pratik

Ben çocuklu misafir varsa mutlaka pankek yapıyorum🙈
Üzerine de çikolatayı döküyorum😍
Onu yer mi bunu yer mi derdı olmuyor her türlü yeniyor😂
Çok iyi fikir ben de waffle mı yapsam dedim çünkü tavada hep yakıyorum waffleı tost makinesinde yapınca yapışmıyor 😅
Annene çok geçmiş olsun Mikancım
Seni çok iyi anlıyorum ben de annem yada babam hapşursa tedirgin oluyorum😔

İnşallah biran önce iyi olur🙏
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle inşallah ağrıları diner de o da ben de rahatlarız 🙏

Çok iyi fikir ben de waffle mı yapsam dedim çünkü tavada hep yakıyorum waffleı tost makinesinde yapınca yapışmıyor 😅

Çok teşekkür ederim gerçekten öyle inşallah ağrıları diner de o da ben de rahatlarız 🙏

Ben etrafımda çocugu olanlara hep bu tavadan hediye ettim🙈

Çok güzel oluyor tavsiye ederim😍
Senin minikler de sevecektir bence

Selamlar
Pazar evdeyiz
Tayt eledim takılmış bir yere deforme olmuş malesef.
Sonra Eylül aradığı defterini bulamadi cekmecelerine baktım felaket dağılmış birlikte düzenledik temizledik bir poşet atılacak çıktı.

Back
X