- 23 Eylül 2013
- 25.024
- 51.663
- 798
Geçmiş olsunBenim oğlan hasta okula gitmedi o yüzden yazamadım hiç geceden beri uyumadık. Sabaha karsi arabaya vurup kaçmışlar aradılar görenler mükemmel bir gün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunBenim oğlan hasta okula gitmedi o yüzden yazamadım hiç geceden beri uyumadık. Sabaha karsi arabaya vurup kaçmışlar aradılar görenler mükemmel bir gün![]()
Olsun canım ye hasta olma tek öğünle olur mu 2 öğün + 4 ara öğünEvet sabahları 1-2 lokma ekmek peynir yerim sofrayı toplarken, öğlen kızımla yerdim ama o da hep aynı şeyler yediği için canım istemiyordu.
Acıktığımı hissettiğimde akşam yemeği saati yaklaşmış oluyordu.
Çay kahve su eksik olmaz ama gün içinde sıvı tüketirim bol bol.
Ağzımın tadı yokOlsun canım ye hasta olma tek öğünle olur mu 2 öğün + 4 ara öğün![]()
Benim de 2 saattenBazen bana da oluyo ama 2 günden fazla sürmez![]()
Benimki de dönemsel oluyor öyle geçer inşallahBazen bana da oluyo ama 2 günden fazla sürmez![]()
2 saat miBenim de 2 saatten![]()
Benimde işte ara öğün 4 ten 2 ye düşer iştahım kapalı olduğu zamanBenim de 2 saatten![]()
Nelerden vazgeçiyorsun kiBenimde işte ara öğün 4 ten 2 ye düşer iştahım kapalı olduğu zaman![]()
Sabah çok sağlıklı yerim öğlen olunca tatlı ne varsa yerim cikilata yerim ıvır zıvır yerim aslında ana öğünlerde çok fazla yemem beyaz ekmek felan hiç yemiyorum da abur cubur yiyorumNelerden vazgeçiyorsun ki
Normalde ne oluyor gunluk menü
Sabah çok sağlıklı yerim öğlen olunca tatlı ne varsa yerim cikilata yerim ıvır zıvır yerim aslında ana öğünlerde çok fazla yemem beyaz ekmek felan hiç yemiyorum da abur cubur yiyorum![]()
Aburcuburu tamamen bıraktığım uzun bir dönemden sonra ben de çok yemeye başladımSabah çok sağlıklı yerim öğlen olunca tatlı ne varsa yerim cikilata yerim ıvır zıvır yerim aslında ana öğünlerde çok fazla yemem beyaz ekmek felan hiç yemiyorum da abur cubur yiyorum![]()
Bende ne güzel birakmistim . Her gün pilates yapiyodum 50 kiloydumAburcuburu tamamen bıraktığım uzun bir dönemden sonra ben de çok yemeye başladımçok kızıyorum kendime
![]()
Normal göründüğü gibi bendeüstteki alıntıda sorun var. Mikan'ın yazdığını sanki Mia yazmış gibi alıntılamış.
Ben mi yanlış görüyorum.