- 23 Eylül 2013
- 25.024
- 51.665
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de öyle görünüyor neden kiüstteki alıntıda sorun var. Mikan'ın yazdığını sanki Mia yazmış gibi alıntılamış.
Ben mi yanlış görüyorum.
Mikan yedi ben yemedim
Aynen bende de öyle görünüyor Mia yazmış görünüyor ben mi yanlışlık yaptım acaba alintilarken
Sistem hata vermiste olabilir.Aynen bende de öyle görünüyor Mia yazmış görünüyor ben mi yanlışlık yaptım acaba alintilarken
GünaydınGünaydıın![]()
Kediyle iş yapmak exra zor merak edip geliyor ne yapıyorsun diyeBenim oyun mesaisi biterse bende şimdi toparliycam kedide Ertuğrul gibi birakmiyo oyun oynamadan![]()
Kediyle iş yapmak exra zor merak edip geliyor ne yapıyorsun diye
Tarçın da annem bir hafta baktı, eşimin ablasın da uzun zamandır topaç gibi olmuş![]()
Çocukları gibi seviyorlar çok iyi bakıyorlarYaa orda kalıcı olsun inşallah Evet çok meraklılar bide sürekli takipte uykusu gelene kadar
![]()
Çok sevindim canımÇocukları gibi seviyorlar çok iyi bakıyorlar
Başkasına vermezler. Eylül de gittikçe seviyor hemde. Üzülüyordum içim bir tık daha rahat.
Evet gündüz çok uyurlar. Gece mesai başlıyor onlarda galiba![]()
Çok sevindim canımGece de çok uyuyo kisirlastirdiktan sonra çok uyumaya başladı. Sabaha karşı uyanıyo ama bugün kalkmış top oynuyodu kendi kendine
![]()