• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 yılında harcamak üzere her ay gr altın alacağım
Belki harcamaya kıyamam bilemiyorum.
Şuan parayı harcamamak için bu yöntemi düşündüm.

Önümüzdeki yıl için hazırlık yaparsam peşin ödeme yapabilirim taksit işine girmeden.

Etrafı toparlayıp kahvemi yaptım.
Evde önceliğim her zaman 3 şey oluyor
Çamaşırlar, bulaşıklar ve yemek bunları yaptığımda yada planlamasını yaptığımda etrafı toparlıyorum 30 dk sürüyor sanırım iş durumuna göre.
Ev yaşanılır dururuma gelince detaylara girebilirim ama tam tersi detaylardan başlarsam ev daha çok dağılır ve motivasyonum düşer yaptığım iş de yarıda kalır hem de ev hala dağınık kalır.
İşte önemli konu acele etmemek.

Şimdi kendime yapılacaklar listesi yapacağım. Net bir liste yapması daha iyi oluyor.
Mesela mutfak dolapları yerine detay vermek gerekiyor dolap kapakları sil, deterjan dolabını düzenle gibi.
Bu şekilde aklıma gelen herşeyi yazdıktan sonra günde bir görev seçip yapıyorum ve yine aklıma başka işler gelirse listeye eklemeye devam ediyorum hem devamlılık sağlıyor hemde işler birikmiyor. Sonsuz döngüde mis gibi bir listemiz oluyor :)
Şaka şaka işlerin çoğu bitince bakmıyorsunuz tekrar listeye :)

Konuyu toparlamak gerekirse günde bir iş yapmak hem yormuyor hem düzeni sağlıyor hemde alışkanlığa dönüşüyor bazı işler.

Of çıkan reklamlara gözümü kapatıyorum indirimler falan :)
Birkaç gün teknolojiden uzaklaşsam iyi olacak.

Gelen bildirimleri mesajları da iptal ediyorum dikkat etmiyordum eskiden ama baya alışveriş odaklı olmuş her şey ne kadar ayıp :KK48:

Neyse bugün zaten çok yoğunum. Çayım bitsin başlarım.
Siz nasılsınız.

Günaydın 🥰
Of çıkan reklamlara gözümü kapatıyorum indirimler falan :)
Birkaç gün teknolojiden uzaklaşsam iyi olacak.

Gelen bildirimleri mesajları da iptal ediyorum dikkat etmiyordum eskiden ama baya alışveriş odaklı olmuş her şey ne kadar ayıp :KK48:

Neyse bugün zaten çok yoğunum. Çayım bitsin başlarım.
Siz nasılsınız.
Bugün işleri halledeyim Oğlanı dişçiye götürcem bende. Dün temizlik günüydü ev baya kötü haldeydi toparladim ama. Şimdi genel bi toparlama yaparım. Her yer çamaşır şuan Çamaşırlar kurumuyo yaaa kurutma makinası almak lazım ama çok artmış fiyatlar 🥴

Günaydın 🥰

Bugün işleri halledeyim Oğlanı dişçiye götürcem bende. Dün temizlik günüydü ev baya kötü haldeydi toparladim ama. Şimdi genel bi toparlama yaparım. Her yer çamaşır şuan Çamaşırlar kurumuyo yaaa kurutma makinası almak lazım ama çok artmış fiyatlar 🥴
Kurutma çok iyi bir şey.
Çamaşırlık varsa kalorifere yakın yada hava akışı olan bir yere koy. Havalar şu ara iyi balkonda havalandır aksam evde kururlar.

Kurutma çok iyi bir şey.
Çamaşırlık varsa kalorifere yakın yada hava akışı olan bir yere koy. Havalar şu ara iyi balkonda havalandır aksam evde kururlar.
Yağmur yağıyo canım burda. Yağmasada soba yakanlar oluyo sanırım dışarda çok kötü is kokuyo . Kalorifere yakın seriyorum ertesi gün nemli kalanlari bütün odalara dağıtıyorum 😆

Back
X