Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım
Çok geçmiş olsunSelamlar
Herkesin yeni yılını kutluyorum
Biz maalesef ailece hastayız![]()
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsunSelamlar
Geçmiş olsunSelamlar
Bugün işleri halledeyim Oğlanı dişçiye götürcem bende. Dün temizlik günüydü ev baya kötü haldeydi toparladim ama. Şimdi genel bi toparlama yaparım. Her yer çamaşır şuan Çamaşırlar kurumuyo yaaa kurutma makinası almak lazım ama çok artmış fiyatlarOf çıkan reklamlara gözümü kapatıyorum indirimler falan :)
Birkaç gün teknolojiden uzaklaşsam iyi olacak.
Gelen bildirimleri mesajları da iptal ediyorum dikkat etmiyordum eskiden ama baya alışveriş odaklı olmuş her şey ne kadar ayıp
Neyse bugün zaten çok yoğunum. Çayım bitsin başlarım.
Siz nasılsınız.
Kurutma çok iyi bir şey.Günaydın
Bugün işleri halledeyim Oğlanı dişçiye götürcem bende. Dün temizlik günüydü ev baya kötü haldeydi toparladim ama. Şimdi genel bi toparlama yaparım. Her yer çamaşır şuan Çamaşırlar kurumuyo yaaa kurutma makinası almak lazım ama çok artmış fiyatlar![]()
Günaydın
Ben de istanbul a döndüm dün
Evi kedim kum yapmış
Valizdeki bütün eşyalar yıkanacak
Ev temizlenecek
Ve yemek
Benim de işim çok
Hepimize kolay gelsin
Yağmur yağıyo canım burda. Yağmasada soba yakanlar oluyo sanırım dışarda çok kötü is kokuyo . Kalorifere yakın seriyorum ertesi gün nemli kalanlari bütün odalara dağıtıyorumKurutma çok iyi bir şey.
Çamaşırlık varsa kalorifere yakın yada hava akışı olan bir yere koy. Havalar şu ara iyi balkonda havalandır aksam evde kururlar.
Kolay gelsin canımGünaydın
Evi kedim kum yapmış
Ev temizlenecek
Ve yemek
Benim de işim çok
Hepimize kolay gelsin
Evde olsakta kum yapiyolar bişey olmazGünaydın
Evi kedim kum yapmış