• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekilde telefonumda dijital sağlık bölümü var
Çok faydalı birsey
En çok kullandığınız uygulamalara zamanlayıcı kurabiliyorsunuz süresi dolunca gri renk oluyor ve girilmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20231214_120321_Digital Wellbeing.webp
    Screenshot_20231214_120321_Digital Wellbeing.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu şekilde telefonumda dijital sağlık bölümü var
Çok faydalı birsey
En çok kullandığınız uygulamalara zamanlayıcı kurabiliyorsunuz süresi dolunca gri renk oluyor ve girilmiyor
Ya süpermiş ihtiyacım olan şey 😄

Selamlar
Hafta sonu yine yoğun geçti
Cumartesi eniştemi hava alanına götürdük yurtdışına gitti
Pazar günü geç uyandık kahvaltı sonrası evi toparladım normalde cumartesi temizlik günümdü
Eylülde babasıyla ödev yaptı.
Arkadaşım aradı girişimci kadınlar stant kurmuş bir bakalım mı dedi.
Hem tanıştım hem alışveriş yaptım Eylüle takım kıyafet aldım kendime 2 kolye birde şamdanıma mum aldım.

Sabahta geç uyandık alarmı kapatmışım hızlıca kahvaltı yapıp Eylülü okula gönderdim.
Daha kendime yeni geliyorum çayımı yaptım.
Bu hafta iyi başlamadık ama olsun toparlarız :)

Bugün market turu yapmam gerekiyor
Hem beslenme çantası için süt vs alıyorum
hemde haftalık menüye göre eklemeler yapıyorum
sonraki günler eksik olursa ya eşime diyorum yada kendim alıyorum acil değilse gitmemeye çalışıyorum.

Pazartesi market günü

Günaydın afiyet olsun Mia- Mia- bende kahvemi içiyorum. Benim temizlik günüm bugün çok işim var bakalım akşama kadar yapabilirim inşallah. Yemek listesi yapicam bugün bide spor yapamamistim misafirlerden bu hafta düzenime dönerim diye umuyorum 😄

Bugün market turu yapmam gerekiyor
Hem beslenme çantası için süt vs alıyorum
hemde haftalık menüye göre eklemeler yapıyorum
sonraki günler eksik olursa ya eşime diyorum yada kendim alıyorum acil değilse gitmemeye çalışıyorum.

Pazartesi market günü
Bende haftalık yapıyorum alışverişi her gün gitmiyorum artık gidince ihtiyacım olmayan şeyleri de alıyorum

Hafta sonu eeg testini yaptık. Sonuçlar değişmemiş hala bozukluk varmis ama bu en az 3 yıllık bi süreç dedi. Daha kötü olmamasina şükrediyoruz.

Günaydın afiyet olsun Mia- Mia- bende kahvemi içiyorum. Benim temizlik günüm bugün çok işim var bakalım akşama kadar yapabilirim inşallah. Yemek listesi yapicam bugün bide spor yapamamistim misafirlerden bu hafta düzenime dönerim diye umuyorum 😄
Kolay gelsin
Bugün baya iş var salı günü dinlenelim 😄

Kolay gelsin
Bugün baya iş var salı günü dinlenelim 😄
Aynen öyle yapalım hala istedigim sakinliği yaşayamadım 😄 Geçen hafta tam bi kaostu sürekli bı yerlere gittim çocukları pazara götürdukten sonra öyle bi baş ağrısı yaşadım ki Allah sabır versin öğretmenlerimize çok zor valla 😂😂 hafta sonu da uykusuzluk yol yine baş ağrısı.. Bu haftadan umutluyum bakalım 😄

Aynen öyle yapalım hala istedigim sakinliği yaşayamadım 😄 Geçen hafta tam bi kaostu sürekli bı yerlere gittim çocukları pazara götürdukten sonra öyle bi baş ağrısı yaşadım ki Allah sabır versin öğretmenlerimize çok zor valla 😂😂 hafta sonu da uykusuzluk yol yine baş ağrısı.. Bu haftadan umutluyum bakalım 😄
Ne yaptılar pazara gidince kendilerimi seçti aldı
Baya yorucu olmuştur 🙂

Baya yorucu olmuştur 🙂
Baya yorucu olmuştur 🙂
Çok yorucuydu onlar da çok yoruldular 😂😂 ihtiyacınız olan şeyleri az az alın dedi öğretmen onlarda aldılar. Patates felan aldı çocuklar okula kadar taşıdılar bide 😄 okula geldiler öğretmenleri simit meyve suyu almış hepsine baya mutlu oldular eğlenceli ama çok yorucuydu 😂

Çok yorucuydu onlar da çok yoruldular 😂😂 ihtiyacınız olan şeyleri az az alın dedi öğretmen onlarda aldılar. Patates felan aldı çocuklar okula kadar taşıdılar bide 😄 okula geldiler öğretmenleri simit meyve suyu almış hepsine baya mutlu oldular eğlenceli ama çok yorucuydu 😂
Oy maşallah öğrensinler ekonomiyi 😁

Evden çıkmadan camasir katlayıp bulaşık mak temizleri yerlestireyim 30 dk sonra gelirim

Slmlar, iyi haftalar 🌺

Scss94 Scss94 geçmiş olsun tekrar, tamamen iyileştiği günleri görmek nasip olsun inşallah 🙏

Kızlar haftada 1 gün markete gitme fikri çok iyi, benim de buna geçiş yapmam lazım çünkü çok gereksiz harcama yapıyorum her gidişimde.

Haftasonu misafir çocukların ödevleri kurslar derken geçti.
Günüm vardı bi de oğlanlarla oraya gittik.

Bugün çocuklara pizza yapacağım.
Üst katı süpürüp sileceğim.
Kızımı yıkayacağım.
Birazdan markete uğrayacağım ordan da oğlanı almaya gideceğim.

Back
X