Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan önemliListe yaptı listenin başında soğan var![]()
Ya süpermiş ihtiyacım olan şeyBu şekilde telefonumda dijital sağlık bölümü var
Çok faydalı birsey
En çok kullandığınız uygulamalara zamanlayıcı kurabiliyorsunuz süresi dolunca gri renk oluyor ve girilmiyor
Bende haftalık yapıyorum alışverişi her gün gitmiyorum artık gidince ihtiyacım olmayan şeyleri de alıyorumBugün market turu yapmam gerekiyor
Hem beslenme çantası için süt vs alıyorum
hemde haftalık menüye göre eklemeler yapıyorum
sonraki günler eksik olursa ya eşime diyorum yada kendim alıyorum acil değilse gitmemeye çalışıyorum.
Pazartesi market günü
Evet sen öyle diyince uyguladım iyi oldu.Bende haftalık yapıyorum alışverişi her gün gitmiyorum artık gidince ihtiyacım olmayan şeyleri de alıyorum
Kolay gelsinGünaydın afiyet olsunMia- bende kahvemi içiyorum. Benim temizlik günüm bugün çok işim var bakalım akşama kadar yapabilirim inşallah. Yemek listesi yapicam bugün bide spor yapamamistim misafirlerden bu hafta düzenime dönerim diye umuyorum
![]()
Geçmiş olsun en azından ilerlememis buna şükürHafta sonu eeg testini yaptık. Sonuçlar değişmemiş hala bozukluk varmis ama bu en az 3 yıllık bi süreç dedi. Daha kötü olmamasina şükrediyoruz.
Aynen öyle yapalım hala istedigim sakinliği yaşayamadımKolay gelsin
Bugün baya iş var salı günü dinlenelim![]()
Evet canım çok şükür ilacı da bırakmış olduk. Bu doktora gitmesek hâlâ ilaca devam ediyo olacaktik. İnşallah ihtiyacımız olmaz hiçGeçmiş olsun en azından ilerlememis buna şükür![]()
Ne yaptılar pazara gidince kendilerimi seçti aldıAynen öyle yapalım hala istedigim sakinliği yaşayamadımGeçen hafta tam bi kaostu sürekli bı yerlere gittim çocukları pazara götürdukten sonra öyle bi baş ağrısı yaşadım ki Allah sabır versin öğretmenlerimize çok zor valla
hafta sonu da uykusuzluk yol yine baş ağrısı.. Bu haftadan umutluyum bakalım
![]()
Ne yaptılar pazara gidince kendilerimi seçti aldı
Baya yorucu olmuştur![]()
Çok yorucuydu onlar da çok yoruldularNe yaptılar pazara gidince kendilerimi seçti aldı
Baya yorucu olmuştur![]()
Oy maşallah öğrensinler ekonomiyiÇok yorucuydu onlar da çok yoruldularihtiyacınız olan şeyleri az az alın dedi öğretmen onlarda aldılar. Patates felan aldı çocuklar okula kadar taşıdılar bide
okula geldiler öğretmenleri simit meyve suyu almış hepsine baya mutlu oldular eğlenceli ama çok yorucuydu
![]()