Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşlerden tabiİşlerden mi agrimiş yoksa üstüne mi yattın![]()
Ben de peeling serumla arbutin serum aldım retinol eksik benim de. Ama kaban alcam triko elbise alcam daha eksikler çok diğer ay alırım onuMakineye camasir attım sonunda
Havalar soğuyunca retinole başlamayı düşünüyorum.
Elimdeki serumlarda bitmek üzere.
Ooo eksikler çoğalmışBen de peeling serumla arbutin serum aldım retinol eksik benim de. Ama kaban alcam triko elbise alcam daha eksikler çok diğer ay alırım onu![]()
Ben de az önce içtim kahvemi.Kahve yapıp geliyorum
Zamanla her şey olur boşverBen de az önce içtim kahvemi.
Yukarıdaki mesajı yazıp uyuyakalmışım![]()
Nasıl iyi gelmiş uyumak bölük pörçük de olsa. Ev aldı başını gitti. İpin ucu kaçınca toparlamak zor oluyor. Günlerimi belli bir rutine sokamıyorum. Her gün okuldan çıkış saatim bile değişiyor. Defne’min gündüz uykuları da karıştı onun da etkisi var. O uyanıkken yalnızsak asla yapamayacağım şeyler var öyle olunca da işler birikiyor karışıyor. Var mı bana önerinizmotivasyona ihtiyacım var
![]()
Doğru diyorsun ama dağınıklık sinirlerimi bozuyorZamanla her şey olur boşverDefne çok küçük ev yaşanabilir düzeyde olsun yeter. Ben evdeyim işler ucu ucuna yetişiyo sen okula git gel 3 tane çocuk düşünme bile olduğu kadar
Akşam yatmadan birlikte toparlayın sabah yine aynı dağınıklik oluyoDoğru diyorsun ama dağınıklık sinirlerimi bozuyor![]()
Yatağı bile toplamadim arada gidip yatıyorumBen de az önce içtim kahvemi.
Yukarıdaki mesajı yazıp uyuyakalmışım![]()
Nasıl iyi gelmiş uyumak bölük pörçük de olsa. Ev aldı başını gitti. İpin ucu kaçınca toparlamak zor oluyor. Günlerimi belli bir rutine sokamıyorum. Her gün okuldan çıkış saatim bile değişiyor. Defne’min gündüz uykuları da karıştı onun da etkisi var. O uyanıkken yalnızsak asla yapamayacağım şeyler var öyle olunca da işler birikiyor karışıyor. Var mı bana önerinizmotivasyona ihtiyacım var
![]()
O da doğru, aradığım motivasyon bu değildi ama dağınıklık must go onAkşam yatmadan birlikte toparlayın sabah yine aynı dağınıklik oluyoöğlen gelip yine toparliyorum ben akşam yine aynı yaşanan ev sonuçta napalim çok şükür büyüdüklerinde ev toplu olacak zaten zaman su gibi akıyo
Tamam ya ev işlerinin canı cehenneme dostumYatağı bile toplamadim arada gidip yatıyorum
Ne yemek yapsak![]()
Aman salla ya canımızdan kıymetli miTamam ya ev işlerinin canı cehenneme dostum![]()
Patates haşladım tepside kumpir yapcam şimdi . Geçen gün mikanin söylediği taco tarifini denedim oğlum bayıldı bize kalmadı lavaşlari daire kesmeye usendigim için az yapmıştımYatağı bile toplamadim arada gidip yatıyorum
Ne yemek yapsak![]()
Tabi yaa boş ver . Benim camlar hâlâ yağmur bekliyoTamam ya ev işlerinin canı cehenneme dostum![]()