• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikan Mikan belleza belleza sagolun kızlar
Wc ayni beyaz seramikten devam edecek
Alt kısmı beyaz olunca üstte öyle olsun dedim aklıma parlak bir fikir gelmedi 😅
Lavabo ve banyo kısmını eşimle seçtik
Koyu renk hoşumuza gidiyordu siyah mermer desenli birsey olacak
Balkonlarda desenli
Tam hayalim balıksirti seramik modeliydi
Ama usta yapamazmış
Olduğu kadar artık 🙏
Tarzına, seçimlerine hayranım. Aşırı kararsız bir insan olduğum için böyle işleri hiç beceremem ne seçsem aklım seçmediklerimde kalır 😅

Bu aralar evdeki her şeyi gönderesim var 🙈

Bizim burası da sizin gibi sıcak ve nemli, sonbahar geldi diye boş odaya nohut ve fasülye koyma gafletinde bulundum, her yer böcek olmuş birkaç günde 😶 onları temizlemek için baya detaylı temizlik yapmış oldum, bundan sonra buzluk harici kuru almayı düşünmüyorum hem israf oluyor hem de iş çıkarıyor bana
Ayy o böceklenme işi çok beter bi şey aynen ben de stok sevmiyorum bozulur diye aslında içine defne yaprağı atmak önlüyormuş ama ben de denemedim. Pandemi dönemi böceklenmişti bazı şeyler paketleri yıkadığın için 🤦‍♀️
Neyse her işte bir hayır varmış ortalık elden geçmiş oldu ☺️

Tarzına, seçimlerine hayranım. Aşırı kararsız bir insan olduğum için böyle işleri hiç beceremem ne seçsem aklım seçmediklerimde kalır 😅
Aslında öyle tarz şeyler varki bulmak ve usta işleri her yönden etkiliyor bende en sade seçimler yapıyorum ileride sıkılmamak için.
Çok teşekkürler 😊

Selam kızlar ev baya toz içinde kaldı ne kadar kapılar kapalı da olsa heryere siniyor
Eşim kalan yerleri bitirdi
Bende temizledim birlikte yemek yaptık
Banyomu yaptım Çay içiyorum.

Usta çarşamba gelecekmiş
Salı günü halıları yıkamaya göndereceğim.
Market işim var erteliyorum birkaç gündür
Çamaşırlarda dağ oldu.
Bakalım yarına neler yapılacak 🤷‍♀️

Ayy o böceklenme işi çok beter bi şey aynen ben de stok sevmiyorum bozulur diye aslında içine defne yaprağı atmak önlüyormuş ama ben de denemedim. Pandemi dönemi böceklenmişti bazı şeyler paketleri yıkadığın için 🤦‍♀️
Evet defne yaprağı annem de kullanıyor

Poşetlerinin içi Defne yaprağı ve tuz doluydu hiçbir işe yaramamış 🙈

Poşetlerinin içi Defne yaprağı ve tuz doluydu hiçbir işe yaramamış 🙈
Çok sinir bozucu
Bir dönem yaşamıştım bu durumu dolap hava alıyorsa yapar.
Herseyi buzdolabında saklayinca yer kaplıyor baya
Nohutla fasulyeyi haşlayıp dondurucuya koyarsın
Dolapların içini nem ölçerle kontrol et istersen.

Geceden hazırladım iç harcı dolaba koydum. İyi ki öyle yapmışım yoksa sabah yetişmeyecekti börek. Okul beslenmesi içindi 1 ay rahatım şimdi 🤭

Bugün börek ve çamaşır işleri dışında kayda değer bir şey yapmadım aslında ama çok yorucu bir gündü yine. Boş günüm daha yorucu geçiyor nedense 🤷‍♀️ 2 mak çamaşır yıkadım serdim 1 sepet katlayıp yerleştirdim. Mutfak bi dağıldı bir toplandı bi dağıldı bi toplandı 🤦‍♀️
Çocukların istekleri bitmedi bugün o da ayrı yordu 😂
Scss94 Scss94 spor ve sağlıklı beslenme işi nasıl gidiyor? Bugün 20 dk leslie yapayım dedim 5. Dk kızım bacağıma yapıştı 🙈 yoksa ben çok istekliyim de olmuyor😁 beslenme konusuna hiç girmiyorum toparlanamadım hala o konuda da 😝
Gitmiyo benim de 😄😄😄

Hayırlısı olsun ck. Öğretmenleri hiç fark etmemiş mi? Haber et durumdan
herhangi bir şey dememişlerdi. Ama hareketli bir çocuk olduğunu kabul ediyorum. öyle duvara tırmanan, koltuk üstünde gezen bir çocuk değil ama hareketli.
söyediğini dinlemez mesela, sen söylerken başka bir şey söyler,

bakalım program iyi gelecek mi.

herhangi bir şey dememişlerdi. Ama hareketli bir çocuk olduğunu kabul ediyorum. öyle duvara tırmanan, koltuk üstünde gezen bir çocuk değil ama hareketli.
söyediğini dinlemez mesela, sen söylerken başka bir şey söyler,

bakalım program iyi gelecek mi.
Umarım iyi gelir canım inşallah. Çocuk büyütmek çok zor 🥺

Back
X