Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buzdolabın da durursa birsey olmazKızlar okul beslenmesi için patatesli yufka böreği yapacağım. Patatesleri bi gece önceden haşlasam sıkıntı olur mu?
Sağol canim ev duzenli temiz olsun yeter artık sıkıldım tadilattanH
Hadi bakalım hayırlı olsun canımgönlüne göre olur inşallah
Kolay gelsinSelamlar
Tadilat başladı
Etrafı fena batırdım
Kalanı eşim yapacak![]()
Geçmiş olsunSelam kızlar,
DEHB için yapılan test sonucu, dikkat ve hiperaktivitede minimal bozulmalar var.
Bunun için 14 programlık bir dikkat etkinliğine katılacak kızım. Gelişmeleri ayrıca paylaşırım sizinle
Hayırlısı olsun ck. Öğretmenleri hiç fark etmemiş mi? Haber et durumdanSelam kızlar,
DEHB için yapılan test sonucu, dikkat ve hiperaktivitede minimal bozulmalar var.
Bunun için 14 programlık bir dikkat etkinliğine katılacak kızım. Gelişmeleri ayrıca paylaşırım sizinle
Kolay gelsin Mia gönlüne göre yaparlar inşallahSelamlar
Tadilat başladı
Etrafı fena batırdım
Kalanı eşim yapacak![]()
İyi çalıştın belleza ellerine sağlık , tam yağmurlu havaya uygun geçirmişsin günü ne güzelHafta sonu planladığım işleri yaptım
Camlar, tüller, depo gibi kullandığımız wc düzeni vs.
Bugün rutin temizlik ve yemekle geçti
Film izledim, dinlendim.. hava da yağmurluydu.
Dolu dolu geçmiş ne güzelİyi akşamlar kızlar
Haftasonu cumartesi gezmeli, pazar ev temizlemeli gündü
Evi süpürüp sildik
Balkondaki bitkileri düzenledik, suladık balkonu temizledik
Boş odayı temizleyip düzenledik
2 makine çamaşır yıkandı, yerleşti
Bazlama, tatlı tuzlu kurabiye yaptım
Oğlumun küçülen kıyafetlerini ayıkladım
Uzun zaman önce hediye gelen hiç kullanmadığım çanta ve cüzdan vardı onları ve ayırdığım kıyafetleri okuldaki çalışanın eşine hediye ettim
Baya verimli bir gün oldu, bugün de kalan ütüleri yapmayı planlıyorum![]()
Eline sağlık ne güzel olmuşHafta sonu planladığım işleri yaptım
Camlar, tüller, depo gibi kullandığımız wc düzeni vs.
Bugün rutin temizlik ve yemekle geçti
Film izledim, dinlendim.. hava da yağmurluydu.
Geceden hazırladım iç harcı dolaba koydum. İyi ki öyle yapmışım yoksa sabah yetişmeyecekti börek. Okul beslenmesi içindi 1 ay rahatım şimdiBuzdolabın da durursa birsey olmaz
Oh ne güzelİyi akşamlar kızlar
Haftasonu cumartesi gezmeli, pazar ev temizlemeli gündü
Evi süpürüp sildik
Balkondaki bitkileri düzenledik, suladık balkonu temizledik
Boş odayı temizleyip düzenledik
2 makine çamaşır yıkandı, yerleşti
Bazlama, tatlı tuzlu kurabiye yaptım
Oğlumun küçülen kıyafetlerini ayıkladım
Uzun zaman önce hediye gelen hiç kullanmadığım çanta ve cüzdan vardı onları ve ayırdığım kıyafetleri okuldaki çalışanın eşine hediye ettim
Baya verimli bir gün oldu, bugün de kalan ütüleri yapmayı planlıyorum![]()
Bu aralar evdeki her şeyi gönderesim varDolu dolu geçmiş ne güzelellerine sağlık
![]()
Eline sağlıkGeceden hazırladım iç harcı dolaba koydum. İyi ki öyle yapmışım yoksa sabah yetişmeyecekti börek. Okul beslenmesi içindi 1 ay rahatım şimdi
Bugün börek ve çamaşır işleri dışında kayda değer bir şey yapmadım aslında ama çok yorucu bir gündü yine. Boş günüm daha yorucu geçiyor nedense2 mak çamaşır yıkadım serdim 1 sepet katlayıp yerleştirdim. Mutfak bi dağıldı bir toplandı bi dağıldı bi toplandı
Çocukların istekleri bitmedi bugün o da ayrı yordu
Scss94 spor ve sağlıklı beslenme işi nasıl gidiyor? Bugün 20 dk leslie yapayım dedim 5. Dk kızım bacağıma yapıştı
yoksa ben çok istekliyim de olmuyor
beslenme konusuna hiç girmiyorum toparlanamadım hala o konuda da
![]()