Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman nazar değmesinÇocuklar daha uyanmadı hayretler içinde gidip gelip ateşlerine bakıyorumkahve yaptım sükunet içinde içiyorum çok nadir yaşanan olaylar bizim evde
![]()
MaşallahÇocuklar daha uyanmadı hayretler içinde gidip gelip ateşlerine bakıyorumkahve yaptım sükunet içinde içiyorum çok nadir yaşanan olaylar bizim evde
![]()
Dün etrafı toplamışlar ya, onun yan etkisi olabilir.Çocuklar daha uyanmadı hayretler içinde gidip gelip ateşlerine bakıyorumkahve yaptım sükunet içinde içiyorum çok nadir yaşanan olaylar bizim evde
![]()
Benim en küçükle en büyük çok dağınık onlara zor geliyor. 3 numara kendi dağıttığını toplar çok şükür onun eşyası kıymetliDün etrafı toplamışlar ya, onun yan etkisi olabilir.
Benimkilere toplatmak genelde işkence gibi geliyor da, ona istinaden...![]()
Kızım 5 yıl kadar tek çocuktu ve dağınıktı. Kardeşleri olunca kendinden daha dağınıkları görünce ve biraz da büyüyünce derli toplu olmaya başladı. Şimdi maşaallah barekallah odasını kendi hallediyor. Ben yaparım diyor. Ben de yönlendiriyorum. Sonradan da yönlendirmeye gerek kalmıyor artık bazı şeyler oturuyor elhamdülillah.Benim en küçükle en büyük çok dağınık onlara zor geliyor. 3 numara kendi dağıttığını toplar çok şükür onun eşyası kıymetli![]()
Aynı benim küçük de öyle. 12-13 yıldır sapa sağlam duran oyuncakların içine etti. Her gün Mia ya resim atıp küçük çaplı kalp krizi geçirtiyoruzKızım 5 yıl kadar tek çocuktu ve dağınıktı. Kardeşleri olunca kendinden daha dağınıkları görünce ve biraz da büyüyünce derli toplu olmaya başladı. Şimdi maşaallah barekallah odasını kendi hallediyor. Ben yaparım diyor. Ben de yönlendiriyorum. Sonradan da yönlendirmeye gerek kalmıyor artık bazı şeyler oturuyor elhamdülillah.
Ortanca daha toplu küçükten ama küçük ikisini de beşe katlar.Çizmediği duvar kalmadı. Geçen mutfak duvarına baktı...baktı... Duvarı kim çizmiş?! Duvara çizilir mi hiç diyor.
Ölür müsün öldürür müsün
Keşke hepsinin eşyası kymetli olsa.![]()
Çok sevindim.Hayırlı sabahlar anneler günümüz kutlu olsun
Elhamdülillah bu gün başım ağrımadan kalktım. Sağlık olmadan her şey boş gerçekten. Akşam eşimle çamaşırları katladık sonra onlar çocuklarla etrafı topladılar. Katı meyve sıkacağı sipariş verdim. Pancar suyu çıkarıp içeceğim inşallah çabuk gelir. Her alan da pişman hep ama inşallah işimi görür ya bakalım.
Son oyuncak bükücüAynı benim küçük de öyle. 12-13 yıldır sapa sağlam duran oyuncakların içine etti. Her gün Mia ya resim atıp küçük çaplı kalp krizi geçirtiyoruznapalım canları sağolsun öğrenirler inşallah büyüdükçe.
Eşime demiştim geçen anneler günündeAnneler gününüz kutlu olsun
Dün eşime dedim ki hediyem nerde
Kutlu olsun da kızın alsın sana hediyeyi dedi
Dedim çocuk tek başına nasıl gitsin kuyumcuya yardımcı ol
Eşim![]()
Bir erkeğin yaptığı en büyük hata zeki bir hatunla evlenmek.Anneler gününüz kutlu olsun
Dün eşime dedim ki hediyem nerde
Kutlu olsun da kızın alsın sana hediyeyi dedi
Dedim çocuk tek başına nasıl gitsin kuyumcuya yardımcı ol
Eşim![]()
Bir erkeğin yaptığı en büyük hata zeki bir hatunla evlenmek.![]()
Güle güle kullanBen kendi hediyemi kendim aldımkatı meyve sıkacağı aldım
![]()