• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sabahlar anneler günümüz kutlu olsun 🤗
Elhamdülillah bu gün başım ağrımadan kalktım. Sağlık olmadan her şey boş gerçekten. Akşam eşimle çamaşırları katladık sonra onlar çocuklarla etrafı topladılar. Katı meyve sıkacağı sipariş verdim. Pancar suyu çıkarıp içeceğim inşallah çabuk gelir. Her alan da pişman hep ama inşallah işimi görür ya bakalım.

Çocuklar daha uyanmadı hayretler içinde gidip gelip ateşlerine bakıyorum :KK70: kahve yaptım sükunet içinde içiyorum çok nadir yaşanan olaylar bizim evde 🤣
Dün etrafı toplamışlar ya, onun yan etkisi olabilir. 🤪
Benimkilere toplatmak genelde işkence gibi geliyor da, ona istinaden...😁

Benim en küçükle en büyük çok dağınık onlara zor geliyor. 3 numara kendi dağıttığını toplar çok şükür onun eşyası kıymetli 😅😅
Kızım 5 yıl kadar tek çocuktu ve dağınıktı. Kardeşleri olunca kendinden daha dağınıkları görünce ve biraz da büyüyünce derli toplu olmaya başladı. Şimdi maşaallah barekallah odasını kendi hallediyor. Ben yaparım diyor. Ben de yönlendiriyorum. Sonradan da yönlendirmeye gerek kalmıyor artık bazı şeyler oturuyor elhamdülillah.
Ortanca daha toplu küçükten ama küçük ikisini de beşe katlar. 🤣 Çizmediği duvar kalmadı. Geçen mutfak duvarına baktı...baktı... Duvarı kim çizmiş?! Duvara çizilir mi hiç diyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ölür müsün öldürür müsün 🤦‍♀️😁😁😁
Keşke hepsinin eşyası kymetli olsa.🤪🤣

Kızım 5 yıl kadar tek çocuktu ve dağınıktı. Kardeşleri olunca kendinden daha dağınıkları görünce ve biraz da büyüyünce derli toplu olmaya başladı. Şimdi maşaallah barekallah odasını kendi hallediyor. Ben yaparım diyor. Ben de yönlendiriyorum. Sonradan da yönlendirmeye gerek kalmıyor artık bazı şeyler oturuyor elhamdülillah.
Ortanca daha toplu küçükten ama küçük ikisini de beşe katlar. 🤣 Çizmediği duvar kalmadı. Geçen mutfak duvarına baktı...baktı... Duvarı kim çizmiş?! Duvara çizilir mi hiç diyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ölür müsün öldürür müsün 🤦‍♀️😁😁😁
Keşke hepsinin eşyası kymetli olsa.🤪🤣
Aynı benim küçük de öyle. 12-13 yıldır sapa sağlam duran oyuncakların içine etti. Her gün Mia ya resim atıp küçük çaplı kalp krizi geçirtiyoruz:D napalım canları sağolsun öğrenirler inşallah büyüdükçe.

Hayırlı sabahlar anneler günümüz kutlu olsun 🤗
Elhamdülillah bu gün başım ağrımadan kalktım. Sağlık olmadan her şey boş gerçekten. Akşam eşimle çamaşırları katladık sonra onlar çocuklarla etrafı topladılar. Katı meyve sıkacağı sipariş verdim. Pancar suyu çıkarıp içeceğim inşallah çabuk gelir. Her alan da pişman hep ama inşallah işimi görür ya bakalım.
Çok sevindim.
Tansiyonun nasıl ?
İyi olacaksın inşallah 🧿

Anneler gününüz kutlu olsun

Dün eşime dedim ki hediyem nerde
Kutlu olsun da kızın alsın sana hediyeyi dedi
Dedim çocuk tek başına nasıl gitsin kuyumcuya yardımcı ol 😅
Eşim 😮
Eşime demiştim geçen anneler gününde
Günümü kutlamadın vs vs
O da senin eşin gibi demişti. Sen benim annem değilsin, kızın kutlasın diye.
Bunun üzerine sazı aldım elime 😅 Ben senin hem annen, hem baban, arkadaşın , kardeşin, yoldaşın, eşin....
Daha kaldı mı yardımcı olun bana 🤣🤣🤣

Anneler gününüz kutlu olsun

Dün eşime dedim ki hediyem nerde
Kutlu olsun da kızın alsın sana hediyeyi dedi
Dedim çocuk tek başına nasıl gitsin kuyumcuya yardımcı ol 😅
Eşim 😮
Bir erkeğin yaptığı en büyük hata zeki bir hatunla evlenmek.😅😎👍👏

Merhaba hanımlar sizi okumaktan büyük keyif alıyorum aranızdaki enerjiniz çok güzel bazen bende katılmak istiyorum ama devamlı olamam diye korkuyorum. Sizlere bir sorum olacaktı dyson şarjlı almak istiyorum aranızda kullananlarınız var gerçekten anlatıldığı gibi hayat mı kurtarıyor . Robot al diyen arkadaşlarım da var ama ben önce dyson mı almalıyım diye düşünüyorum. Bi arkadaşım dyson da çekim gücünü ayarlayamıyorsun halılar yapışıyor işkence oldu süpürmek diyor hepsi için mi bu böyle belki belli modellerde böyledir diyorum ama sizin fikirleriniz benim için çok değerli olumlu ve olumsuz yanlarını sizden duymak istedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum:KK200:

Back
X