Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.Aynen geç değil önemli olan vazgeçmemek
Bu 21 günde alışkanlığın bize uygunluğunu ölçmek seversek devam ederek alışma süreci
Umarım kızın çabuk atlatır geçmiş olsun![]()
Tamamdır değiştirdimMia- benim alışkanlık yüz yogası ile değişecek.
Çok haklısın biraz daha önem vermek gerekÇok teşekkür ederim.Ne zaman kontrole gitsem diş hekimim ısrarla diş ipi ve gargara kullanımını vurguluyor, fırçanın yeterli temizliği sağlamadığını söylüyor. Bu yüzden mutlaka bu alışkanlığı kazanmak istiyorum.
![]()
hayırlı olsun. iyi tatiller şimdidenKitap okudum 10 sayfa kadar
Sonra gittim yesillik aldım
Dün tatilimizi aldık
Ödeme kısmında hata olmuştu onu duzelttirdik
İstanbul gezisi kaldı malesef havalar soğuk gitti
Esiminde işleri yoğunlaştı bu yıl nasip değilmiş
1 saate kadar boslugum var yemek listesi yaparım. Dizi izlerim
Sonra eylülü almaya giderim
ingiliz karbonatı ile gargara yap. bana listerine'ler aft yapıyor.Çok haklısın biraz daha önem vermek gerek
Gargara sevemedim ama diş ipine geri dönmem gerek![]()
Yokum diyorrrrbelleza m sen yokmusun
Mutlu yaşların olsunMia- topiğin adını değiştirirsen minimal yaşamı bulamayıp panik oluruz
Demek gelmiyorsunuz bu senenapalım başka zaman gelirsiniz inşallah.
Tatili de şimdiden almanız iyi olmuş. Biz daha bakamadık bile.
Dün robotum geldi akşam süpürttüm evi, sabah yine süpürttüm epey toz çıkıyor temiz sandığım evden. İyi ki almışız
Annem de doğum günü hediyesi olarak kahve makinemi aldı
Akşam yemeğe davet etti sonrasında pasta keseceğiz![]()
Canımsın çok teşekkür ederimMutlu yaşların olsun![]()
bende mutfağa haftaya giriş yapacağım.dolaplar kendini baya aştı.istersen birlikte başlayalımSağol canım.
Gözümde büyüyen birkaç yer var. Mutfak dolabı gibi...
Hergün biraz biraz yapabilirsem kolaylaşacak. Kıyafet işi bitmiyor bende. O ev işlerini arttırıyor. Çocukların okul kıyafeti, dışarıda oynama işleri, eşimin iş kıyafetleri derken gün aşırı makine çalışıyor. Bir kere ipin ucu kaçarsa toparlamak çok zor oluyor. Yazlık kışlık küçülenler derken şimdi de ipin ucu kaçtı. Kalkıp başlayayım da kolaylaşsın.![]()
hayırlı olsunKitap okudum 10 sayfa kadar
Sonra gittim yesillik aldım
Dün tatilimizi aldık
Ödeme kısmında hata olmuştu onu duzelttirdik
İstanbul gezisi kaldı malesef havalar soğuk gitti
Esiminde işleri yoğunlaştı bu yıl nasip değilmiş
1 saate kadar boslugum var yemek listesi yaparım. Dizi izlerim
Sonra eylülü almaya giderim
takılmadan çıktım evden.eve geçince toparlarım artıkKız takılma mutfağa, sen yapacağını yapmışsın.
geçen ben de aynı konudan bir kızdım
mutfağı çiçek gibi yapıyorum. tam tezgahın ortasında sandviç hazırlıyor bizim herif, öylece bırakıp çıkıyor. kavgalıydık da, her yeri topladım orayı bıraktım durdum. bir şey söylemesini bekledim, ama söylemeyince yine sildim temizledim
kendi kendime sinir olduğumla kaldım.
bari mübarek lavabonun su tutulup yıkanan bir yerinde yap şunu. ya da bir tepsi içinde yap, tepsiyi lavaboya silkeleriz.
düşündükçe senin migrenin azar kimsenin umru değil valla.
Beni beni bihterini de albende mutfağa haftaya giriş yapacağım.dolaplar kendini baya aştı.istersen birlikte başlayalım
üzdüYokum diyorrrr![]()
yaa doğum günün kutlu olsun burçdaşım.iyiki doğmuşsun.süpürgen ve kahve makinan hayırlı olsun.Mia- topiğin adını değiştirirsen minimal yaşamı bulamayıp panik oluruz
Demek gelmiyorsunuz bu senenapalım başka zaman gelirsiniz inşallah.
Tatili de şimdiden almanız iyi olmuş. Biz daha bakamadık bile.
Dün robotum geldi akşam süpürttüm evi, sabah yine süpürttüm epey toz çıkıyor temiz sandığım evden. İyi ki almışız
Annem de doğum günü hediyesi olarak kahve makinemi aldı
Akşam yemeğe davet etti sonrasında pasta keseceğiz![]()
hadi bakalım haftaya mutfakta şenlik var.arkayı beşliyelim hanımlarBeni beni bihterini de al![]()