• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de mutfaktaki küçük dondurucuyu boşalmıştım, içini temizledim, ihtiyaç olursa tekrar calistiririm.
Tepsi, saklama kabı, kesme tahtası, süzek vs olan büyük ve karışık dolabı temizledim
Kapağı kırık saklama kaplarının kapaklarını, kırık olanları ayırdim, makarna suzegini de attım, vedalaşmak zor oldu..
Vitrinde duran kulp kısmı kırıl kesme sürahiyi bile attım, kendimi alkışladım :nazar: :sampiyon::KK9:.
Temizliğe devam edecektim ama büyük kızım sabaha kadar çizim yapmıştı, ödevini teslim edip yemek yemiştik yenice uyamaya gecti,
Ben de gürültü olmasın diye bıraktım .

Ben de mutfaktaki küçük dondurucuyu boşalmıştım, içini temizledim, ihtiyaç olursa tekrar calistiririm.
Tepsi, saklama kabı, kesme tahtası, süzek vs olan büyük ve karışık dolabı temizledim
Kapağı kırık saklama kaplarının kapaklarını, kırık olanları ayırdim, makarna suzegini de attım, vedalaşmak zor oldu..
Vitrinde duran kulp kısmı kırıl kesme sürahiyi bile attım, kendimi alkışladım :nazar: :sampiyon::KK9:.
Temizliğe devam edecektim ama büyük kızım sabaha kadar çizim yapmıştı, ödevini teslim edip yemek yemiştik yenice uyamaya gecti,
Ben de gürültü olmasın diye bıraktım .
Eline sağlık baya ferahlamıştır dolaplar
Baya güzel ayıklama yapmışsın tebrik ederim 👍

bende bugün oğlumun oyuncaklarından baya bi çöpe attim kırılanları parçası kaybolmuş olanları. Eşim 2 gün izin alacak o kadar yoğun çalışıyo ki ben evde bunalıma girmek üzereyim 😑 2 gün boyunca hiç evle ilgilenmiycem sonra ki günler enkazı toplar camları silerim

İyi akşamlar...
Ara ara takip ettiğim bir konuydu, eşyalarla vedalaşmadan yazmayayım demiştim, bugün evden torba torba eşya atmışken artık yazabilirim :)

Eşyalarına fazlasıyla anlam yükleyen biri olarak birçoğuyla vedalaşmam zor oldu ama artık zamanı gelmişti.
Kızım doğduktan sonra eve sığamamaya başlayınca tamam artık zamanı geldi dedik ve eşimle giriştik eve :)

Bugün bir büyük çuval, üç büyük torba çöpe attık.
6 büyük poşet kıyafet, iki koli dolu ayakkabı verilmek üzere ayrıldı 😇

İyi akşamlar...
Ara ara takip ettiğim bir konuydu, eşyalarla vedalaşmadan yazmayayım demiştim, bugün evden torba torba eşya atmışken artık yazabilirim :)

Eşyalarına fazlasıyla anlam yükleyen biri olarak birçoğuyla vedalaşmam zor oldu ama artık zamanı gelmişti.
Kızım doğduktan sonra eve sığamamaya başlayınca tamam artık zamanı geldi dedik ve eşimle giriştik eve :)

Bugün bir büyük çuval, üç büyük torba çöpe attık.
6 büyük poşet kıyafet, iki koli dolu ayakkabı verilmek üzere ayrıldı 😇
Ooo çok iyi tebrik ederim .Hoşgeldiniz 😊

Bide balkon var orda kinetik kum oynuyoruz bide slime yaptik her yer nişasta oldu kinetik kumu zaten asla almayın 🤪
Aklımda olsun kız küçük ama ister mutlaka ilerde almayayım👍👍

Zaten büyük kızın aklına uyup küçüğe 100 lü top aldım abbboooovvvvvvvv her yer top bi de koltukların altına gidiyor mecbur elektrik süpürgesi ile çekiyordum dün akşam hepsini topladım bazanın altına koydum uzunca bir süre görmek istemiyorum🤣🤣🤣🤣

Zaten büyük kızın aklına uyup küçüğe 100 lü top aldım abbboooovvvvvvvv her yer top bi de koltukların altına gidiyor mecbur elektrik süpürgesi ile çekiyordum dün akşam hepsini topladım bazanın altına koydum uzunca bir süre görmek istemiyorum🤣🤣🤣🤣
O toplardan da var 😂
Ama çok eğlenceli ya bende oynuyorum bazen kızımla
Ama dağınıklığı fena 🤦‍♀️

o topların hepsini yeğenime verdim valla 🤣🤣🤣

ay çok seviyor çocuklar onları aslında niyetleniyorm ama toplamayacaklarına ve evin her yerine dağılacağına o kadar eminim ki, bulaşmadım şimdilik.

Günaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım :KK200:

ev bu ara düzenli şükür, sadece kızımın küçülenleri çoğaldı ama havalar dengesiz gidince ne verebildim ne dursun diyebildim, önümüzdeki aya çıkarırım elden inşallah.

Selam kızlar:36:
Kinetik kumu ben büyük çarşaf seriyorum. Üzerine kendi masalarını koyuyorum. Onun üzerinde oynuyorlar. En son çarşafa dökülenleri topluyorum. Çarşafı silkeleyip makineye atıyorum hiç sorun olmuyor. Baya 1 saat falan oynuyorlar iyi oluyor.

Günaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım :KK200:

ev bu ara düzenli şükür, sadece kızımın küçülenleri çoğaldı ama havalar dengesiz gidince ne verebildim ne dursun diyebildim, önümüzdeki aya çıkarırım elden inşallah.
Ayyy canım ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu yıllar diliyorum:36: :36: iyi ki doğdun 🥳 🥳🥳

Back
X