• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün de doğum günümdü. Kardeşlerim aradı konuştuk. Uzun zamandır sağlıklı yaşam, biyoenerji, daha doğal nasıl besleyebilirim gibi gibi kokularla ilgileniyorum ufaktan. Kardeşim de istediğim Aidin Salih 'in kitaplarını sipariş etti bana hediye olarak. 🥰
Sabah da kapı çaldı. Bir baktım ki annem babam. Sürpriz yaptılar. Çok mutlu oldum. Yemek yapıyordum Akdenizli olarak Karadeniz yemeği olan fasulye diblesi. Biz beğeniyoruz. Tavsiye ederim. Oturduk hep birlikte yedik. Sonra da çocuklar apartman bahçesine indiler. Biz de annemle bahçeyi temizledik. Depo karışıktı. Odunlar...plastikler derken, topladık. Gereksizleri attık/yaktık.
Tropikal meyvelere özel ilgim var. Eşim liçi getirmişti çalıştığı yerden. Ben de ilkokulda pamukta fasulye yetiştirmekten esinlenerek tohumlarını dikmiştim. Çıkınca toprağa almıştım. Onların bakımını yaptım. Bahçedeki otları temizledik.
Maydanoz fidesi aldım. Saksıya diktim. Kendime de hediye olarak çok hoşuma giden "küstüm çiçeği" aldım. Eminim yarın çocukların da çok hoşuna gidecek. Dokunup dokunup "küstürürler" artık 😄

kavs-i kuzah kavs-i kuzah Dogum gunun kutlu olsun canim.

Bende sonunda guzel bir indirim yakalayip dysonu aldim.
Bugun oturma odasini supurdum, simdilik diger supurgeden daha rahat gibi.
Elim supurgeye daha cabuk gider. Esimde deneme amacli yatak odalari ve merdiveni supurdu.
Biraz alisveris yapildi, dip kose mutfak dolaplarini temizlemem/toplamam lazim.
Lohusalik doneminde oldugum icin annelerimiz surekli gelip yemek yapip,
bazi urunlerin yerlerini degistirdiler. Onlari duzeltmem lazim.

Bugün de doğum günümdü. Kardeşlerim aradı konuştuk. Uzun zamandır sağlıklı yaşam, biyoenerji, daha doğal nasıl besleyebilirim gibi gibi kokularla ilgileniyorum ufaktan. Kardeşim de istediğim Aidin Salih 'in kitaplarını sipariş etti bana hediye olarak. 🥰
Sabah da kapı çaldı. Bir baktım ki annem babam. Sürpriz yaptılar. Çok mutlu oldum. Yemek yapıyordum Akdenizli olarak Karadeniz yemeği olan fasulye diblesi. Biz beğeniyoruz. Tavsiye ederim. Oturduk hep birlikte yedik. Sonra da çocuklar apartman bahçesine indiler. Biz de annemle bahçeyi temizledik. Depo karışıktı. Odunlar...plastikler derken, topladık. Gereksizleri attık/yaktık.
Tropikal meyvelere özel ilgim var. Eşim liçi getirmişti çalıştığı yerden. Ben de ilkokulda pamukta fasulye yetiştirmekten esinlenerek tohumlarını dikmiştim. Çıkınca toprağa almıştım. Onların bakımını yaptım. Bahçedeki otları temizledik.
Maydanoz fidesi aldım. Saksıya diktim. Kendime de hediye olarak çok hoşuma giden "küstüm çiçeği" aldım. Eminim yarın çocukların da çok hoşuna gidecek. Dokunup dokunup "küstürürler" artık 😄
Mutlu yaşlar 🌻 küstüm çiçeğini çok severim küçükken çok oynardım 🙈 kitaplardan edindiğin bilgileri bizimle de paylaşırsan sevinirim 😊

Selam kızlar
Bugün yemeği erken hazırladım
Yatak odasını topladim
Kızıma kitap okudum
Birazdan etrafı kontrol edeceğim
Hem hareket olur hemde ev düzenini korur
O sırada saçıma yağ süreceğim
Şu ara çok ara boyda kaldı uzasın istiyorum

selam kızlar
her yolu denemekten sıkıldım..
ne yapıp ne edip radikal karar vermem gerek..
beyindeki klio sorununu sildirsem hiç takmayacagim çok kafama taktığım için veremiyorum bu bir gerçek...
işlerimi rutin oluşturmaya devam..
açıköğretimde son senem.. ve bitirmeye kafama koydum. bitirecegim bu sene..
güz dönemden tek ders kaldi onu yaz okuluna verecegim.
offf ne çok içime birikmişim... :işsiz:

kavs-i kuzah kavs-i kuzah Dogum gunun kutlu olsun canim.

Bende sonunda guzel bir indirim yakalayip dysonu aldim.
Bugun oturma odasini supurdum, simdilik diger supurgeden daha rahat gibi.
Elim supurgeye daha cabuk gider. Esimde deneme amacli yatak odalari ve merdiveni supurdu.
Biraz alisveris yapildi, dip kose mutfak dolaplarini temizlemem/toplamam lazim.
Lohusalik doneminde oldugum icin annelerimiz surekli gelip yemek yapip,
bazi urunlerin yerlerini degistirdiler. Onlari duzeltmem lazim.
Teşekkür ederim doğum günü için❤
Dyson un hangi modelini kaça aldın, söyler misin? Bana tuzlu geliyor. Gözümü karartıp alınca da değsin istiyorum. Güle güle kullan

canım iyi ki doğduuun nice mutlu yılların olsun inşallah 😊 Akdenizliyim dedin ya inan onu okurken bile içim açıldı ya .. Deniz istiyoruuum kum güneş dağ bayır gezmek istiyorum 😔

Teşekkür ederim doğum günü için❤
Dyson un hangi modelini kaça aldın, söyler misin? Bana tuzlu geliyor. Gözümü karartıp alınca da değsin istiyorum. Güle güle kullan

V10 Motorhead 366€ aldim. Uzun zamandir bakiniyodum. Bu model baska sitelerde hep 400un ustundeydi indirimli fiyat olarak.

Selam kızlar sonunda günü verimli kapattım
Şimdi kahve ve film zamanı sonra sofra hazırlarım ve akşamda topladan uyumak yok 👍
Birde tel plan yapmayı uygulamak zor oldu
Tel eline alınca başka yerlerede takılıyorsun
Zaman geçip gidiyor
O yüzden eski defter ve ajandaları kullanacağım bu yıl almamıştım

Selam kızlar sonunda günü verimli kapattım
Şimdi kahve ve film zamanı sonra sofra hazırlarım ve akşamda topladan uyumak yok 👍
Birde tel plan yapmayı uygulamak zor oldu
Tel eline alınca başka yerlerede takılıyorsun
Zaman geçip gidiyor
O yüzden eski defter ve ajandaları kullanacağım bu yıl almamıştım
canım kızın izin veriyo mu izlemede benim oğlan hayatta izletmez 😂

Bugün aylar sonra deniz gördük çok şükür. Annemin canı sıkılınca gezmek istedi. Biz de çocuklarla deniz boyu yürüdük. Parkta oynadılar biraz. Hava almış olduk.
Sabah salon hariç tüm evi sildik süpürdük. Çamaşır katlayıp yerine koydum. Yemek yap ye yıka çay döngüsü derken zaten gün bitiyor.
Annem tezgahı temiz bırakmam konusunda sıkı sıkı tembihledi. O bulaşık bırakmaz. Ben bazen sallarım. Bildiği için beni 😄

Bugün aylar sonra deniz gördük çok şükür. Annemin canı sıkılınca gezmek istedi. Biz de çocuklarla deniz boyu yürüdük. Parkta oynadılar biraz. Hava almış olduk.
Sabah salon hariç tüm evi sildik süpürdük. Çamaşır katlayıp yerine koydum. Yemek yap ye yıka çay döngüsü derken zaten gün bitiyor.
Annem tezgahı temiz bırakmam konusunda sıkı sıkı tembihledi. O bulaşık bırakmaz. Ben bazen sallarım. Bildiği için beni 😄
Çok iyi yapmışsın
Bulaşık işini bazen bende sallıyorum ayda 1 o zaman günüm kötü geçiyormuş gibi geliyor
Dünkü bulaşıklar bitince yenileri ekleniyor
Sürekli bulaşık bitmiyormuş gibi geliyor

Back
X