• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlarrr
Ev toplandı
Nevresimler değişti
Kalan çamaşırlar yerine yerleşti
Müzik eşliğinde ütü yapıldı
Bugün yine yağmur yağdı camlar kaldı..

Yemeğe kv gidicez. Boş gitmeyeyim diye akşamdan zeytinyağlı kuru patlıcan dolması yaptım. Karantina sürecinde canları çekmişti sürpriz olsun dedim :)

Selamlarrr
Ev toplandı
Nevresimler değişti

Yemeğe kv gidicez. Boş gitmeyeyim diye akşamdan zeytinyağlı kuru patlıcan dolması yaptım. Karantina sürecinde canları çekmişti sürpriz olsun dedim :)
Ooo eline sağlık 👍

Selamlarrr
Ev toplandı
Nevresimler değişti

Eline sağlık ben de çok severim kuru patlıcan dolmasını😋 sumaklı yapardım ekşi ekşi 😋 Uzun zamandır yapmadım.

Bugün tamamen doğaçlama bir gün yaşadım.
Süt gelmişti. Onu mayaladım. (1 lt.lik kavanozlara döküyorum ılık sütü. Bazen probiyotikle zenginleştirdiğim, önceden kalan yoğurtla mayalayıp fırına koyuyorum. Hava sıcaklığına göre 50 yada en fazla 100 dereceye bir kere getirip ısıttığım sonrada kapattığım fırında 5 saat kadar tutuyorum. Mayalanmış oluyor. Dolapta dinlendirip tüketiyoruz. 1lt olunca tadı kolay bozulmuyor ve pratik oluyor.)

Eşim şerbetli tatlı sever. Sütün birazından şerbet-i sütlü diye bir tatlı denedim trileçeden vazgeçip.

Mutfağı toparlayayım diye bakınırken kapı çaldı. Eski komşum gelmiş. Eve girmedi. Dışarıda oturalım biraz dedi. Oturduk. Annesi yoğun bakımda. Haliyle canı sıkkındı. Çocuklara serbest zaman olunca koşup oynadılar bahçede. Derken acıktılar. Bende evden plastik masa indirdim. Evde olanları derken yemeği bahçede yemiş olduk. Diğer komşu da termosta çay getirdi. O gitti o geldi derken akşama kadar aşağılarda oyalandık. Mini apartman toplantısı yaptık.😊
Bu gün de bende böyle geçti. Şimdi toplanacak bir mutfak kaldı.😁

Bugün eşim oturma odasını boyadı, daha doğrusu dün gece başladı bugün öğleden sonra anca bitti ama biz de bittik. O boyarken ben temizlerken öyle bir yorulduk ki bi de 2 sınıfa dersim vardı bir yandan bebek bi yandan diğeri baya gergin bir gündü. Zaten ben temizlik yaparken hep gergin oluyorum ya niye ki 🤔
Neyse akşam 6da anca kayınvalidemlere gittik, yemek yedik. Çok iyi geldi. Küçük oğlum silmiş hiç hatırlamadı babaannesini oysa 3 ay önce o bakıyordu. Baya yabancıladı ortamı. Giderken tatlı yapacaktım yalan oldu. Gelince çocukları yıkadım. Ben de yatacağım şimdi. Yarın da bir sürü iş var oturma odasının perdeleri yıkanacak, kapı pencere silinecek.

Ama oda süper oldu. Rengini çok hoşuma gitti. Gereksiz tablo falan hepsini çıkardık gayet minimal oldu.

Uzattım, kusura bakmayın. İyi geceler🤗

Bugün eşim oturma odasını boyadı, daha doğrusu dün gece başladı bugün öğleden sonra anca bitti ama biz de bittik. O boyarken ben temizlerken öyle bir yorulduk ki bi de 2 sınıfa dersim vardı bir yandan bebek bi yandan diğeri baya gergin bir gündü. Zaten ben temizlik yaparken hep gergin oluyorum ya niye ki 🤔
Neyse akşam 6da anca kayınvalidemlere gittik, yemek yedik. Çok iyi geldi. Küçük oğlum silmiş hiç hatırlamadı babaannesini oysa 3 ay önce o bakıyordu. Baya yabancıladı ortamı. Giderken tatlı yapacaktım yalan oldu. Gelince çocukları yıkadım. Ben de yatacağım şimdi. Yarın da bir sürü iş var oturma odasının perdeleri yıkanacak, kapı pencere silinecek.

Ama oda süper oldu. Rengini çok hoşuma gitti. Gereksiz tablo falan hepsini çıkardık gayet minimal oldu.

Güle güle kullanın canım

Rengini beğenmiş olman çook güzel. İçine sinmesine sevindim. Güle güle kullan.
Benim çocuklar da bakıcı teyzelerini çabucak unuturdular. Yazın silinirdi tamamen. İyi birşey mi kötü bir şey mi kararsizim. İlginç
Temizlik yapınca ben de çok gergin oluyorum genelde. Anlamsız bir gerginlik hali... çok da memnun değilim bı durumdan ama sebebini de bilmiyorum. Yalniz değilsin. 😊

Rengini beğenmiş olman çook güzel. İçine sinmesine sevindim. Güle güle kullan.
Benim çocuklar da bakıcı teyzelerini çabucak unuturdular. Yazın silinirdi tamamen. İyi birşey mi kötü bir şey mi kararsizim. İlginç
Temizlik yapınca ben de çok gergin oluyorum genelde. Anlamsız bir gerginlik hali... çok da memnun değilim bı durumdan ama sebebini de bilmiyorum. Yalniz değilsin. 😊
Teşekkürler🤗 temizlik konusunda Yalnız olmadığıma sevindim😊 ben de hiç memnun değilim bu durumdan, eşime oğluma hırlayıp gürlüyorum temizlik yaparken 🤦🏻‍♀️ Büyük oğlum anneannesini 2-3 ay göremezdi ama hiç yabancılamazdı tekrar gördüğünde. Gerçi o kolay kolay kimseyi yabancılamazdı. Bu küçük yabancı birini farkedince hemencecik ağlamaya başlıyor 😅

Selam kızlar bugün gündem yine yoğun çarşı işlerim var
Evde henüz iş yapmadım
Yemeğim var
Kızımla biraz bahçeye çıktık ama böceklerden korktu çok kalmadık
Dün annem geldiğinde özlemiş ağladı giderlerken 10 gün sonra birkaç gün kalacak
O dönem bende temizlik yaparim koltuk silinecek

Güle güle kullan canım. Bizim evde de çok girinti çıkıntı var çoğu yer ince fırçayla boyanıyor zor oluyor. Ben de gergin oluyorum özellikle ben bi şey yaparken yatan olursa 🤪

Güle güle kullan canım. Bizim evde de çok girinti çıkıntı var çoğu yer ince fırçayla boyanıyor zor oluyor. Ben de gergin oluyorum özellikle ben bi şey yaparken yatan olursa 🤪
Aynen öyle 😅 gerçi bu sefer yatan yoktu ama yine de gergindim 🙈 yok zaten eşim bi daha asla uğraşmam boyacı çağırırım diyor. Asma tavan çok zorladı boyarken bi de yere muşamba almamışız o izleri çıkarmakla uğraştık bugün her yerim kırık dökük

Selamlarrrr
Nihayet bugün camları silebildim hava çok güzel.
Balkonu sildim
Toz aldım
Yerleri süpürdüm
Lavabo wc temizledim
1 mak bulaşık, 1 mak çamaşır yıkandı
Yemek yapılacak, akşam da kızımı yıkayacağım

Yarın köye gideceğiz hazırlık yapmam gerek.
Annem kardeşim falan da olacak. 3 aya yakın zamandır görüşmedik. Biraz kalırım gitmişken temiz havada. Benim de evden giderken evi toplu, temiz bırakmak gibi bir huyum var😂

Aynen öyle 😅 gerçi bu sefer yatan yoktu ama yine de gergindim 🙈 yok zaten eşim bi daha asla uğraşmam boyacı çağırırım diyor. Asma tavan çok zorladı boyarken bi de yere muşamba almamışız o izleri çıkarmakla uğraştık bugün her yerim kırık dökük
Oooo o kötü olmuş. Muşambayı atardınız direk. Tecrübe oluyor her şey böyle

Back
X