• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peşin alırsanız kirası size gelir olur. Kredili alırsanız kirası borcunu öder. Her türlü güzel yatırım S Salty
Yarı yarıya gibi görünüyo ama araba bulursak ev için daha fazla kredi çekmemiz gerekecek ama şöyle söyleyeyim ev kendini nerdeyse ödeyecek bu bence harika bişey

Mia- Mia- kolay gelsin benim maraton yalan oldu evlere daldık ve en önemlisi makinenin torbası dolmuş çekmedi pek, eşim çıktı aldı yarın da en yakın iki arkadaşımla parkta görüşeceğiz 😂😂çoluk çocuk beş on dakka, kaç ay oldu ya görmeyeli korkuyoruz da ama maske ile çıkarız Allaha emanet. Sonraki gün kesin maraton 😂

Kızlar çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum 😂sevgili Mikan ve belleza ♥
Çok yüksek bi ev alalım dersem yıllarca yüklü borç ödeyip hayatımı zindan etmek istemem ama Şöyle ki baktığım ev işe oturduğum ev arasında 400 lira kira farkı var yani ordan kira gelince bu ödeme beni hiç yormayacak,

Bir de bu şehirde memuruz en fazla iki yola gideriz yani daha iyisini alsak da bırakıp gideceğiz 😂
Doğrusu araba da değişeceği için orta halli bi borç olsun istiyorum 😆az önce de emlakçı ile görüştüm en son ne olur diye ama müsait değildi bi dönsün bakalım ne olacak 😂
Hayırlısı olsun 😊 dediğim gibi orda kalıcı değilmişsiniz bu koşullarda ben de yatırımlık ev alırdım

Evet öyle zor diğeri uyurken sessiz isler yapılabilir tabi :)
O da doğru 😅 iş yapmıyor derken çocukların yeme içme WC- alt değiştirme, banyo, yemek yapma, sofrayı kurma kaldırma, bulaşık yıkama makine boşaltma, çamaşır yıkama, serme, toplama,katlama, yerleştirme hariç 🤣 hani gözünüzde yan gelip yatmış bir mikan canlanmasın diye açıklama gereği duydum 🙈😝

Yarın yapılacaklar:
-toz al
-çocukları yıka
-çamaşır yıka

Yarın 3 Aydan sonra ilk defa çocukları kayınvalidemlere götüreceğiz. Ben de 2-3 kere dışardan görmeye gittim sadece. Resmen heyecanlıyım evde dura dura 🤣 bakalım nasıl geçecek. Eşim dikkat etmezlerse bir daha götürmem diyor, onlar bahçe işleriyle uğraşıyorlar, yani dışarı çıktılar bu süreçte ondan çekiniyoruz. Bakalım canlı dersim de var yarın anca bunları yaparım 😊

Yarın yapılacaklar:
-toz al
-çocukları yıka
-çamaşır yıka

Yarın 3 Aydan sonra ilk defa çocukları kayınvalidemlere götüreceğiz. Ben de 2-3 kere dışardan görmeye gittim sadece. Resmen heyecanlıyım evde dura dura 🤣 bakalım nasıl geçecek. Eşim dikkat etmezlerse bir daha götürmem diyor, onlar bahçe işleriyle uğraşıyorlar, yani dışarı çıktılar bu süreçte ondan çekiniyoruz. Bakalım canlı dersim de var yarın anca bunları yaparım 😊
Biz de yarın kv gideceğiz :) 3 ayı geçti bizim de.

O zaman yarın birlikte yapalım
Planım yıkanan çamaşır bulaşık ne varsa yerine yerleştirmek, ütüleri yapmak, camları silip balkonu yıkamak..
Hadi siz de plan yapın
Bulaşıklar yerine yerleşti, çamaşırların çoğu yerleşti bazıları nemliydi kaldı..
Ütüler kaldı..
Balkon yıkandı, camlar yağmur yağdı kaldı..
Son derece verimsiz bir gün:olamaz:

merhaba kızlar..
nasılsınız?
miacim nasılsın:)
iki gündür önce planı deftere yazıp tek tek uygulamaya çalışıyorum..
x ve o işareti kouyorum.
o tamam
x yapmadı...
dün akşam kızı uyuttuktan sonra bende hemen uyumuşum..
oyuncaklari kaldiramadim..
çamaşir katlanmadi...
bunu bugün halletmeyi düşünüyorum bu 1 saatlik iş...
10:30 ya kadar işlerimi halledip öle uyumayı planlıyorum..
ve Haftalık yemek listesini eklemeye karar verdim bu karantinadayken boşvermişim baya aştım...
işe başladıktan sonra bu işi düzene girecegime kendime söz verdim..
bence çalışırken daha düzenli oluyor bunu farkettim hayati dolu dolu yaşıyorsun..
dün işe başladim hemde seve seve işe gittim :KK70:
bilmiyorum işimi baya çok özledim 2,5 ay kıza tam zamanlı annelik yaptığım için rutin oluşmadi çok karışıktı:KK70:

merhaba kızlar..
nasılsınız?
miacim nasılsın:)
iki gündür önce planı deftere yazıp tek tek uygulamaya çalışıyorum..
x ve o işareti kouyorum.
o tamam
x yapmadı...
dün akşam kızı uyuttuktan sonra bende hemen uyumuşum..
oyuncaklari kaldiramadim..
çamaşir katlanmadi...
bunu bugün halletmeyi düşünüyorum bu 1 saatlik iş...
10:30 ya kadar işlerimi halledip öle uyumayı planlıyorum..
ve Haftalık yemek listesini eklemeye karar verdim bu karantinadayken boşvermişim baya aştım...
işe başladıktan sonra bu işi düzene girecegime kendime söz verdim..
bence çalışırken daha düzenli oluyor bunu farkettim hayati dolu dolu yaşıyorsun..
dün işe başladim hemde seve seve işe gittim :KK70:
bilmiyorum işimi baya çok özledim 2,5 ay kıza tam zamanlı annelik yaptığım için rutin oluşmadi çok karışıktı:KK70:

Migi merhaba
Kendinle çok çelisiyorsun umarım kendine göre bir rutin oluşturursun

Selam kızlar
Bugün gündem yoğun annemler gelecek
Bu ara rutinlerimi telefonda tutmaya basladim
Daha deneme asamasindayim ama daha pratik oldu hemde olabildiğince atiksiz yaşama faydalı şeyler uygulamaya çalışıyorum aynı şekilde market listemide telefona yazacağım
Birde kağıt havluyu dolaba kaldırdım göz önünde olmayınca daha az kullanılıyor

Migi merhaba
Kendinle çok çelisiyorsun umarım kendine göre bir rutin oluşturursun
evet kendimle çok çelişiyorum baya kendime vaktim bol şükür:)
bu rutine devam edecegim.
sabah erken kalkma olayı çok hoşuma gitti iki gündür çok şükür devam. umarim hep devamli olsun.

Back
X