Geçen çocuklar için ayıkladıklarımı bugün verilmesi gereken yerlere verdim. Evden çıktıkları için mutluyum.
Halılar yıkandı, geldi. (Bende yazın sıcak, kışın sobadan dolayı diğer odalar soğuk olduğu için yaz /kış halıları değiştirmek zorundayım. Bu yüzden hiç sevmesem de o duvara dayalı halı yığını oluyor.) Onları yerleştirdik eşimle. Hazır yerleştirmişken bayram temizliği bahanesiyle dip köşe yaptığım temizliğin üzerine yine sildim/ süpürdüm evi. İçim rahatladı. Bu düzeni devamlı hale getirmek için daha aktif olmaya karar verdim.
Benim dağınıklık kalemlerim mutfak/çamaşır/oyuncak.
Mutfağı geceden temiz bırakmak için,
Çamaşırları toplarken katlayıp yerine koymak için gayret sarfedeceğim. Oyuncakları da balkona koydum. Orada oynadıkları sürece evin içinde birkaç lego/araba oluyor. Bariz bir dağınıklık olmuyor yani.
Bugün sıkıldığımız için köye tarlaya gittik. Normalde bulgur pilavı, yeşil fasulye, tarhana çorbası vardı. Komşu yemek gönderince (kuru fasulye pilav) benimkilerin yüzüne bakmadiklari için kalmıştı.

Tarlaya gidince bulgurla yeşil fasulyeyi götürdüm. Yoğurt aldım yanına. Evde olsak bir şekilde yemeyecekleri yemekleri orada yediler, bitti. İsraf olmadıkları için mutluyum. Karınca kardeşlerin de hoşuna gitti ki onlar da bize eşlik ettiler.

Sırf keyif olsun diye çay da demledim. Bu iyi geldi.
Sizin de günleriniz keyifli olsun hanımlar.❤